Verlichting In Badkamer Regels

Posted on

Verlichting In Badkamer Regels

Het is morgen precies tien jaar geleden dat Lehman Brothers omviel en de kredietcrisis officieel van start ging. Door een stagnerende huizenmarkt in de VS mondden de grote risico’s die banken jarenlang hadden genomen uit in een financiële ramp.

In de Amerikaanse subprime-markt waren aan de lopende band rommelhypotheken verstrekt, waarbij hypotheekverstrekkers de afbetalingsrisico’s steeds meer negeerden. Al die leningen werden vervolgens gesecuritiseerd en doorverkocht. Toen echter steeds minder woningeigenaren aan hun hypotheekverplichtingen konden voldoen, daalde de waarde van de hypotheekpakketten in rap tempo.

De verliezen liepen zo hoog op dat veel financiële instellingen zwaar in de problemen raakten. Omdat verre van duidelijk was wie, wat, van wie in de boeken had staan, werd het onderlinge vertrouwen volledig weggevaagd. Banken leenden elkaar, noch aan bedrijven, geen cent meer. Uiteindelijk konden velen van hen alleen door overheidsingrijpen worden gered.

Op de vraag welke impact de val van Lehman Brothers op de bedrijfsvoering heeft gehad antwoord Chief Strategist van Achmea Investment Management, Willem Barentsen (foto), dat de financiële crisis veel veronderstelde zekerheden en modellen heeft weggevaagd.

“Het bewustzijn dat de toekomst fundamenteel onzeker is, is daarmee sterk gegroeid. Voor onze pensioenfondsklanten, die veel last hebben van de langdurig lage rente, streven we daarom naar meer robuuste beleggingsportefeuilles.”

Lodewijk Van der Kroft, partner bij Comgest Benelux, zegt dat vóór het faillissement van Lehman Brothers vaak werd gevraagd waarom Comgest niet was belegd in banken. “Na de val begrepen veel beleggers waarom wij banken te cyclisch en te weinig transparant vonden. De koersdaling van banken sindsdien is geen aanleiding geweest om hier tegenwoordig anders over te denken.”

Ook George Raven (foto), Chief Investment Strategist van InsingerGilissen, geeft als belangrijkste gevolg van de crisis aan sindsdien niet of nauwelijks meer in financials te beleggen. “Vooral niet in banken want de manier waarop wordt geprobeerd om een herhaling van toen te voorkomen, heeft ze enorme tegenwind opgeleverd.”

Hij legt vervolgens puntsgewijs uit hoe de aandeelhouders hiervan de dupe zijn:

Raven constateert dat al deze nieuwe regeld het voor financials vrijwel onmogelijk maken om de rest van de beurs te verslaan. “Daarom beleggen wij nog steeds niet of nauwelijks in financials, hetgeen ook dit jaar weer zeer positief bijdraagt aan het beleggingsresultaat.”

Bovengenoemde punten, met name de lage rente, pakken deels ook negatief uit voor verzekeraars, vervolgt hij. Toch heeft InsingerGilissen in de direct belegde beheerportefeuilles wel een positie in Swiss Re, een van de grootste herverzekeraars ter wereld. Raven: “Herverzekeraars zijn namelijk relatief weinig afhankelijk van rente-inkomsten, zodat ze ook kunnen floreren bij lage rente of zelfs negatieve rente.”

Als antwoord op de crisis werden over ter wereld de financiële regels dus aangescherpt. Van der Kroft (foto) zag Nederland voorlopen op de rest van Europa met het verbod op bestandvergoedingen dat per 1 januari 2014 in ons land werd ingevoerd. “Elders werd eerst de introductie van Mifid II afgewacht.”

Helaas heeft dit niet geleid tot een harmonisering van beleid in Europa. Sterker nog, de onderlinge verschillen zijn alleen maar groter geworden waardoor het aantal share classes verder is opgelopen en de bijbehorende administratieve lasten zijn toegenomen.”

Lees ook :  Spiegelkast Met Verlichting Badkamer

Achmea constateert dat het financiële systeem minder kwetsbaar is geworden en op dit moment geen potentiële crisishaard lijkt. Barentsen: “Financiële instellingen zijn allereerst beter gekapitaliseerd. Ook zijn op veel terreinen regelgeving en risicomanagement verder aangescherpt, met onder andere meer nadruk op tegenpartijrisico en transparantie. Door de introductie van central clearing is de markt voor swaps bijvoorbeeld veel doorzichtiger geworden. Daarnaast is er in de assetallocatie nu veel meer aandacht voor een effectieve spreiding over risicofactoren. In meer algemene zin zijn we ons bewuster geworden van de known en unknown unknowns.”

Barentsen signaleert wel dat de schuldniveaus in verhouding tot de economische output sinds de kredietcrisis mondiaal verder zijn toegenomen. “We moeten zorgen dat de economische groei wereldwijd minder afhankelijk wordt van schuldcreatie. Ook zal er in veel landen meer aandacht moeten uitgaan naar groepen die niet profiteren van de groei, anders dreigt verdere erosie van belangrijke instituties in de wereldeconomie, zoals de Word Trade Organisation.

“Dichter bij huis moet volgens hem het besmettingsgevaar van overheden richting banken in de Eurozone verder worden gereduceerd. “Sommige financiële instellingen zijn nog steeds too big to fail.”

Comgest constateert tot slot dat het grotere belang dat compliance om veel redenen heeft gekregen deels ten koste van is gegaan gezond verstand. Van der Kroft: “Voldoen aan de regels spreekt voor zich, maar moet geen doel op zichzelf zijn.”

verlichting in badkamer regels
| Aangenaam om te helpen mijn blog, binnen dit tijd Ik zal show you about keyword. en nu , dit kan de primair foto:

De meesten stijlvolle verlichting in badkamer voor Het huis ...
De meesten stijlvolle verlichting in badkamer voor Het huis …

Image Source: trinityyoots.com

Denk na over image eerder genoemde ? is eigenlijk in welke opmerkelijk ???. Als u denkt i’l d u uitleggen een aantal foto again hieronder :

Dus, als u wilt hebben al deze awesome afbeeldingen over (Verlichting In Badkamer Regels), druk op Save icon om op te slaan de Foto’s in uw laptop . Deze zijn beschikbaar voor Transfer, (als je wilt en wilt

Hier bent u op onze website, artikel hierboven (Verlichting In Badkamer Regels) gepubliceerd. Op dit moment we are pleased aan kondigt aan dat wij een uiterst interessante topic te worden gewezen op, namelijk (Verlichting In Badkamer Regels) many people proberen te vinden specificaties van (Verlichting In Badkamer Regels) en natuurlijk een van deze is u, is het niet?

Pin van Seb Lederer op Home // Bath & Retreats | Pinterest ...
Pin van Seb Lederer op Home // Bath & Retreats | Pinterest …

Image Source: pinimg.com

Tegelverf Badkamer. Stunning Tegelverf Badkamer Gamma ...
Tegelverf Badkamer. Stunning Tegelverf Badkamer Gamma …

Image Source: com2.us

Nieuw Inloopdouche Met Stopcontact Bij Wastafel ...
Nieuw Inloopdouche Met Stopcontact Bij Wastafel …

Image Source: designspiegels.nl

Verlichting Badkamer. Awesome Verlichting Badkamer Plafond Fotos In ...
Verlichting Badkamer. Awesome Verlichting Badkamer Plafond Fotos In …

Image Source: i2.wp.com

Het inrichten van een badkamer
Het inrichten van een badkamer

Image Source: caradec.be

Hoeveel Spotjes Badkamer. Beautiful Hoeveel Lumen Nodig In ...
Hoeveel Spotjes Badkamer. Beautiful Hoeveel Lumen Nodig In …

Image Source: coolblue.io

Wandverlichting Badkamer Nieuw Verlichting In Badkamer Regels Home ...
Wandverlichting Badkamer Nieuw Verlichting In Badkamer Regels Home …

Image Source: hallumarch.com

Spotjes Plaatsen. Opbouw Vals Plafond With Spotjes ...
Spotjes Plaatsen. Opbouw Vals Plafond With Spotjes …

Image Source: amazonaws.com

Spot badkamer boven douche | Bouwinfo
Spot badkamer boven douche | Bouwinfo

Image Source: bouwinfo.be

De meesten stijlvolle verlichting in badkamer voor Het huis ...
De meesten stijlvolle verlichting in badkamer voor Het huis …

Image Source: trinityyoots.com

verlichting badkamer
verlichting badkamer

Image Source: verlichting-badkamer.nl

Best Zones Badkamer Contemporary - House Design Ideas 2018 ...
Best Zones Badkamer Contemporary – House Design Ideas 2018 …

Image Source: prefabrikevlerim.com

Wc Aankleden. Wc Toiletten Plafond Verlichting Met ...
Wc Aankleden. Wc Toiletten Plafond Verlichting Met …

Image Source: wordpress.com

Gallery of Verlichting In Badkamer Regels