Van Der Valk Sauna Kamer

Posted on

Van Der Valk Sauna Kamer

Voor de middellange termijn zijn aandelen en obligaties emerging markets volgens Achmea Investment Management het aantrekkelijkst.

Assetallocatie: Beleggers gaan voor cash

Door de toegenomen risico’s zijn de macro-economische vooruitzichten, zeker die voor de middellange termijn, nog onzekerder geworden, aldus Achmea IM in hun Investment Letter van september 2018, compleet met de middellangetermijnvisie.

“De kans is reëel dat de eurocrisis op termijn weer oplaait. De euro-sceptische Italiaanse regering ligt op ramkoers met Brussel en de ECB stopt eind dit jaar met het opkopen van staatsobligaties. Hiermee vervalt een belangrijke steunpilaar voor de euro-obligatiemarkt. Een eenvoudige oplossing voor de eurocrisis is niet voorhanden.”

Verdere escalatie van het handelsconflict kan leiden tot een serieuze terugslag in de globalisering, verwacht Achmea IM. Dit zal op termijn een negatief effect hebben op zowel de economische groei (lager) als de inflatie (hoger).

Dit is in aanleg ongunstig voor een brede set aan beleggingscategorieën. Risicopremies lopen dan op en bij een hogere inflatie kan ook de rente harder stijgen dan nu verwacht wordt.

Maar, de economische vooruitzichten op korte termijn zijn niettemin nog steeds gunstig, gaat de assetmanager verder. 

De rendementsverwachtingen voor de middellange termijn en de aantrekkelijkheid van de liquide beleggingscategorieën uitgaande van ons basisscenario. Gemiddeld genomen is er nog steeds sprake van lage verwachte absolute rendementen. De belangrijkste reden hiervoor zijn de nog steeds lage renteniveaus in de eurozone, aldus Achmea IM. 

Beleggingen uit de opkomende landen bieden een aantrekkelijker verwacht rendement dan beleggingen uit de ontwikkelde landen. “Daarom geven we nog steeds de voorkeur aan aandelen opkomende landen ten koste van euro-staatsobligaties op de middellange termijn.”

De normalisatie van het Amerikaanse monetaire beleid en de mogelijke escalatie van het handelsconflict zijn de belangrijkste risico’s. Deze risico’s lijken al gedeeltelijk te zijn ingeprijsd, denkt Achmea IM.

Lees ook :  Zwem Kamer Arke

“De waardering van aandelen opkomende landen ligt een stuk lager dan die van aandelen uit de Verenigde Staten. Het verwachte rendement op aandelen opkomende landen is dan ook relatief aantrekkelijk voor de middellange termijn.”

“Door de lage renteniveaus en de verwachte rentestijging is de rendementsverwachting voor euro-staatsobligaties nog steeds zeer laag. Naast de aandelen van de opkomende landen ogen ook de obligaties van de opkomende landen aantrekkelijk, vooral die in lokale valuta.”

“Dit gaat ten koste van de categorie global high yield. Global high yield is relatief duur en onderliggend nemen de risico’s toe, waardoor deze beleggingscategorie kwetsbaar is voor een economische afkoeling.”

van der valk sauna kamer
| Aangenaam te kunnen mijn eigen weblog , met dit gelegenheid Ik ga naar vertel je about keyword. Nu , dit kan een eerste grafisch :

Kamer Met Jacuzzi En Sauna Van Der Valk Spier Fantastisch Hotelkamer ...
Kamer Met Jacuzzi En Sauna Van Der Valk Spier Fantastisch Hotelkamer …

Image Source: feyenoordforum.net

Denk na over impression over ? kan waarvan Amazing ???. als u denkt so en wilt

Bedankt voor uw bezoek onze site , inhoud hierboven (Van Der Valk Sauna Kamer) gepubliceerd. vandaag we zijn opgewekt aan verklaar wij een zeer interessante inhoud te worden gewezen op, dat is (Van Der Valk Sauna Kamer) Sommige mensen op zoek naar informatie over (Van Der Valk Sauna Kamer) en zeker een van hen is u, is het niet?

Van Der Valk Hotel Met Jacuzzi Op Kamer Luxe Superior ...
Van Der Valk Hotel Met Jacuzzi Op Kamer Luxe Superior …

Image Source: feyenoordforum.net

Van der Valk Hotel Duiven in Duiven aanbiedingen en ...
Van der Valk Hotel Duiven in Duiven aanbiedingen en …

Image Source: hotelaanbiedingen.com

Van der Valk Hotel Hildesheim in Germany - Room Deals, Photos & Reviews
Van der Valk Hotel Hildesheim in Germany – Room Deals, Photos & Reviews

Image Source: agoda.net

Van der Valk Hotel Groningen Westerbroek in Westerbroek aanbiedingen ...
Van der Valk Hotel Groningen Westerbroek in Westerbroek aanbiedingen …

Image Source: hotelaanbiedingen.com

Van der Valk Hotel Schiphol A10-Amsterdam Airport in Hoofddorp - Best ...
Van der Valk Hotel Schiphol A10-Amsterdam Airport in Hoofddorp – Best …

Image Source: vossy.com

Van der Valk hotel Veenendaal - Veenendaal - ViaMichelin ...
Van der Valk hotel Veenendaal – Veenendaal – ViaMichelin …

Image Source: bstatic.com

Van der Valk Hotel Groningen Zuidbroek, Zuidbroek – Updated 10 Prices
Van der Valk Hotel Groningen Zuidbroek, Zuidbroek – Updated 10 Prices

Image Source: bstatic.com

Van der Valk Hotel Volendam - Weekendjeweg
Van der Valk Hotel Volendam – Weekendjeweg

Image Source: weekendjeweg.nl

Jacuzzi In Slaapkamer – artsmedia
Jacuzzi In Slaapkamer – artsmedia

Image Source: hotelgilzetilburg.nl

Gallery of Van Der Valk Sauna Kamer