Van Der Valk Akersloot Kamers

Posted on

Van Der Valk Akersloot Kamers

9 april 2018 door Accountancy Vanmorgen

Hotel Akersloot / A13 ALKMAAR (Nederland Akersloot) - Booking
Hotel Akersloot / A13 ALKMAAR (Nederland Akersloot) – Booking

Image Source: bstatic.com

Minister Hoekstra (Financiën) heeft de Eerste en de Tweede Kamer het ontwerp-uitvoeringsbesluit met betrekking tot anti-witwaswet Wwft 2018 toegestuurd. In dat ontwerpbesluit staan onder meer nadere regels met betrekking tot uiteindelijk belanghebbenden en politiek prominente personen en het vaststellen van indicatoren voor het melden van ongebruikelijke transacties.

- Hotel Zwolle
– Hotel Zwolle

Image Source: valkenhorst.nl

In de Wwft 2018 wordt de vierde Europese anti-witwasrichtlijn verwerkt. Wijzigingen ten opzichte van de bestaande wetgeving zijn onder meer dat het begrip ‘politiek prominent persoon’ (PEP) nader wordt uitgewerkt. Daaronder vallen nu ook bestuurders, plaatsvervangend bestuurders en leden van de raad van bestuur of bekleders van een gelijkwaardige functie bij een internationale organisatie. Ook de definitie van uiteindelijk belanghebbende (UBO) wordt aangepast.

In de nieuwe regels hebben bedrijven geen indicatie meer voor situaties waarin een vereenvoudigd cliëntenonderzoek kan plaatsvinden. “Instellingen dienen, op grond van een risicobeoordeling voorafgaand aan het aangaan van een zakelijke relatie of het verrichten van een incidentele transactie, vast te stellen of kan worden volstaan met een vereenvoudigd cliëntenonderzoek.”
Daarom worden er geen cliënten meer genoemd bij wie altijd een vereenvoudigd onderzoek kon worden gedaan. “Omdat de vierde anti-witwasrichtlijn daarnaast nog slechts voorziet in een uitzondering op de verplichte cliëntenonderzoeksmaatregelen voor zover het gaat om elektronisch geld dat aan bepaalde voorwaarden voldoet, is het voortaan niet langer mogelijk om cliëntenonderzoeksmaatregelen achterwege te laten indien sprake is van onder meer spaarproducten voor kinderen en bepaalde leaseovereenkomsten.”

Hotel Akersloot / A13 ALKMAAR (Nederland Akersloot) - Booking
Hotel Akersloot / A13 ALKMAAR (Nederland Akersloot) – Booking

Image Source: bstatic.com

Doordat instellingen zelf moeten onderzoeken of ze kunnen volstaan met een vereenvoudigd cliëntenonderzoek, neemt de regeldruk naar schatting met € 740.000 tot € 2,2 miljoen toe. Volgens Hoekstra kost een aanvullend cliëntenonderzoek € 74 per cliënt: twee uur werk à € 37. “Hierbij wordt rekening gehouden met het feit dat een deel van de informatie die over een cliënt moet worden vergaard, reeds bij de instelling beschikbaar is.”

Er zijn ook indicatoren opgenomen voor het melden van ongebruikelijke transacties door instellingen die eerder niet onder de Wwft vielen: aanbieders van kansspelen en personen en vennootschappen die in goederen handelen en betalingen in contant geld doen of ontvangen van € 10.000 of meer. “In lijn met de bepalingen van de vierde anti-witwasrichtlijn en met het oog op het hoge risico dat aan contante betalingen is verbonden, zijn tot slot de meldbedragen in de indicatoren die betrekking hebben op contante omwisseling, contante storting of contante betalingen verlaagd.” Er zullen naar schatting 33% meer meldingen van ongebruikelijke transacties worden gedaan met betrekking tot personen die contante betalingen van meer dan € 10.000 doen of ontvangen.

Lees ook :  Kamer Te Huur In Alkmaar
9. Afrikaanse Suite. Van Der Valk Hotel Akersloot | Win ...
9. Afrikaanse Suite. Van Der Valk Hotel Akersloot | Win …

Image Source: pinimg.com

Na behandeling in beide Kamers wordt het ontwerpbesluit voorgelegd aan de Raad van State.

Tags: Wwft

Van der Valk Hotel Akersloot / A13 ALKMAAR, Akersloot – Updated 13 ...
Van der Valk Hotel Akersloot / A13 ALKMAAR, Akersloot – Updated 13 …

Image Source: bstatic.com

van der valk akersloot kamers
| Welkom om onze weblog , in dit bijzondere tijd We zullen leer je betreffende keyword. En na dit , dit kan de 1ste impressie :

Van der Valk in Akersloot - Eet
Van der Valk in Akersloot – Eet

Image Source: cloudfront.net

Hoe zit het met image over ? is meestal wonderful???. als je meer dedicated i’l l u uitleggen veel foto eens te meer hieronder :

Dus, als u wilt receive al deze awesome Foto’s betrekking tot (Van Der Valk Akersloot Kamers), Klik op Save knop op te slaan de shots voor uw computer . Deze zijn beschikbaar voor Verkrijg , (als je wilt en wilt hebben

Bedankt voor uw bezoek onze website, artikel hierboven (Van Der Valk Akersloot Kamers) gepubliceerd. Op dit moment we are pleased aan kondigt aan wij een zeer interessante topic te worden besproken , namelijk (Van Der Valk Akersloot Kamers) Sommige mensen zoeken naar details over (Van Der Valk Akersloot Kamers) en zeker een van hen is u, is het niet?

Verkocht: Bouwnummer (Bouwnr
Verkocht: Bouwnummer (Bouwnr

Image Source: funda.nl

Kijk 13 graden rond in de Comfort kamer bij Van der Valk Akersloot ...
Kijk 13 graden rond in de Comfort kamer bij Van der Valk Akersloot …

Image Source: ytimg.com

Hotel Akersloot hotelkamers, vergaderruimtes, restaurant ...
Hotel Akersloot hotelkamers, vergaderruimtes, restaurant …

Image Source: valkenhorst.nl

Rick Polman (Van der Valk Eindhoven): ‘We hebben 13 familieleden in …

Image Source: deondernemer.nl

Goed slapen in eigen land in deze toffe themakamers
Goed slapen in eigen land in deze toffe themakamers

Image Source: chefsfriends.nl

Van der Valk Hotel Akersloot / A13 ALKMAAR - Uitgeest - ViaMichelin ...
Van der Valk Hotel Akersloot / A13 ALKMAAR – Uitgeest – ViaMichelin …

Image Source: bstatic.com

Kijk 13 graden rondbij het zwembad bij Van der Valk Akersloot ...
Kijk 13 graden rondbij het zwembad bij Van der Valk Akersloot …

Image Source: ytimg.com

Gallery of Van Der Valk Akersloot Kamers