Van De Kam Amersfoort Koop

Posted on

Van De Kam Amersfoort Koop

Volgens Goldman Sachs Asset Management is de recente grote verkoopgolf in de emerging markets overdreven. Zeker als de handelsoorlog tussen de VS en China wordt voorkomen, liggen er grote kansen.

Oppassen met Chinese bedrijfsobligaties

Aandelen en obligaties uit opkomende markten beleven een beroerd jaar. EM-obligaties leverden gemiddeld zo’n 5% in, aandelen deden het nog slechter. Maar er is hoop, zegt Luke Barrs, Emerging Markets Specialist bij Goldman Sachs Asset Management. 

Ten eerste is er volgens hem fundamenteel weinig mis met de economieën in de emerging markets. De groeicijfers zijn er over het algemeen goed – enkele uitzondering daargelaten – en de waarderingen van aandelen en obligaties niet overdreven hoog.

De koersdalingen zijn bijna geheel terug te voeren op de handelsruzie tussen de VS met de rest van de wereld, met name China. Dat, in combinatie met de dure dollar en een langzaam oplopende Amerikaanse rente, doet beleggers vrezen voor een rem op toekomstige groei.

Barrs is daar niet bang voor. Gemiddeld genomen hebben de EM geleerd van de vorige uptick in 2013 van de dollar en de rente. Toen waren veel landen kwetsbaar vanwege een zwakke betalingsbalans. Nu is dat anders. De emerging markets hebben nu over het algemeen meer deviezenreserves, een sterkere handelsbalans en minder inflatie.

Ten tweede moeten de emerging markets volgens Barrs niet over een kam worden geschoren. Het ene land zal veel meer last hebben van een handelsoorlog tussen de VS en China dan een ander. Differentiatie is dus van belang.

Ten slotte geldt voor veel emerging markets, met China voorop, dat ze de laatste vijf tot tien jaar zijn overgestapt van een exportgeleide economie naar een economie die veel meer leunt op binnenlandse vraag (domestic demand-led). Dat maakt EM niet onkwetsbaar voor een handelsoorlog, maar de gevolgen van een tarievenoorlog zijn wel kleiner.

Veel hangt volgens Barrs af van de volgende stap van Donald Trump. Tot nu toe valt het allemaal nog best mee met de door de VS opgelegde handelsbarrières op ongeveer 85 miljard dollar aan goederen. Maar als Trump straks zijn dreigement uitvoert met nog eens een extra pakket van tarieven op goederen ter waarde van 200 miljard, dan neemt de pijn snel toe.

Lees ook :  Kamer Te Huur In Den Bosch

Barrs wil hier in zijn analyses niet van uitgaan. “Als langetermijnbeleggers geloven wij dat het beter is te focussen op de fundamentals, en die blijven sterk bij emerging markets. Al het andere is speculeren.”

Zijn collega’s bij de Goldman Sachs Groep denken er niet heel anders over, maar wel een beetje, zo blijkt uit een artikel van Bloomberg vorige week. Hierin stellen Caesar Maasry en Ron Gray dat de emerging markets waarschijnlijk in juni al de ergste beurspijn hebben geleden. Toen stonden de EM-obligaties op hun laagste punt.

Zij prefereren Latijns

van de kam amersfoort sale
| Welkom te kunnen de weblog , op dit tijdsperiode I ‘ll vertel je betreffende keyword. Nu , dit is de zeer eerste grafisch :

Mode-advies van Fred van Leer in Amersfoort: hier kun je ...
Mode-advies van Fred van Leer in Amersfoort: hier kun je …

Image Source: indebuurt.nl

Waarom ga je niet overwegen image eerder genoemde ? is eigenlijk dat awesome ???. als je dat misschien bijgevolg en wilt

Bedankt voor uw bezoek onze site , artikel hierboven (Van De Kam Amersfoort Koop) gepubliceerd. Op dit moment we are opgewekt aan kondigt aan dat wij een ongelooflijk interessante inhoud te worden besproken , dat is (Van De Kam Amersfoort Koop) many people proberen te vinden specificaties van (Van De Kam Amersfoort Koop) en zeker een van hen is u, is het niet?

AR_LANDERD13_week 13
AR_LANDERD13_week 13

Image Source:

Drie transacties in winkelgebied Hillegersberg-Rotterdam
Drie transacties in winkelgebied Hillegersberg-Rotterdam

Image Source: vastgoedberichten.nl

Archeologisch onderzoek Grebbeberg WO II
Archeologisch onderzoek Grebbeberg WO II

Image Source: raap.nl

50 Groot Collecties Van Volkswagen Camper Centrum ...
50 Groot Collecties Van Volkswagen Camper Centrum …

Image Source: piacs.org

Van der Kam Fashion | In Amersfoort, Gouda en Zutphen!
Van der Kam Fashion | In Amersfoort, Gouda en Zutphen!

Image Source: localsunited.nl

The Little Shop of Colours - indebuurt Amersfoort
The Little Shop of Colours – indebuurt Amersfoort

Image Source: indebuurt.nl

Scott Cao STC 150 Cello - Muziekwinkel Amersfoort
Scott Cao STC 150 Cello – Muziekwinkel Amersfoort

Image Source: muziekwinkelamersfoort.nl

Bertoni of Denmark - Trui - Lukas Allure
Bertoni of Denmark – Trui – Lukas Allure

Image Source: localsunited.nl

Razzia Beverwijk & Velsen-Noord - PDA, Amersfoort
Razzia Beverwijk & Velsen-Noord – PDA, Amersfoort

Image Source: razziabeverwijk.nl

Kamp Amersfoort: Monument en "De stenen man", Gevangene ...
Kamp Amersfoort: Monument en "De stenen man", Gevangene …

Image Source: wikimedia.org

Van der Kam Fashion | In Amersfoort, Gouda en Zutphen!
Van der Kam Fashion | In Amersfoort, Gouda en Zutphen!

Image Source: localsunited.nl

Toren in toronto
Toren in toronto

Image Source: easyreserve.nl

Gallery of Van De Kam Amersfoort Koop