Sauna In De Badkamer Maken

Posted on

Sauna In De Badkamer Maken

De Saljoet hing zo’n tien jaar geleden nog aan een boorplatform aan de Noordzee, nu dobbert de oranje blikvanger in Gelderland om te worden benut als luxe hotelkamer met tweepersoonsbed, televisie, toilet en kachel.

In de Saljoet. vernoemd naar een Russisch ruimtestation, konden bij calamiteiten 28 personen een veilig heenkomen zoeken. Totdat Gert Veldhuis en Robert Terpstra de capsule in 2008 vanuit Amsterdam naar Friesland haalden waar deze compleet werd gestript. „Hij lag een jaar of zeven in het water bij Amsterdam en was eigendom van iemand die er weinig mee deed”, blikt Veldhuis terug. „Wij kochten het om er een ’barbecue-donut’ van te maken: een rond bootje zonder dak met in het midden een barbecue.”

Toen het tijdens een vaartochtje stevig begon te regenen, kwamen de twee op een ander idee. Veldhuis: „We dachten: leuk hoor, zo’n donut. Maar zou het niet veel leuker en lucratiever zijn om er een hotelkamer van te maken waar mensen comfortabel, droog en luxe kunnen overnachten?” De capsule werd in twee maanden omgetoverd. „Niet heel groot, wel heel leuk”, aldus Veldhuis. „Alles wat je nodig hebt, is er, behalve een douche. Het is helaas onmogelijk om die erin te bouwen.”

Info: saljoet.nl

De Vrouwe van Stavoren in het Friese plaatsje Stavoren telt twaalf joekels van van wijnvaten. Een idee van Bauke Kolk die in Zwitserland vier kleine vaten (15.000 liter) op de kop tikte om ze als hotelkamer in te richten. Acht grote vaten met elk een capaciteit van 23.000 liter bemachtigde hij in de Franse wijnstreek Beaujolais. Bijna twintig jaar heeft in deze reusachtige tonnen wijn gerijpt.

De vaten zijn omgebouwd tot knusse, luxe en sfeervolle hotelkamers met een slaapvertrek, zitkamer met televisie en een badkamer. Buiten vind je een veranda met een zitje. De grotere vaten zijn luxer met een ligbad en aparte douche. Voor wie het niet luxe genoeg kan, kan een wellness-wijnvat boeken met jacuzzi, infrarood-stoomcabine en vloerverwarming boeken. De vier 15.000 litervaten zijn verbouwd tot Welness Twins met tweepersoons sauna.

Lees ook :  Kamer Te Huur Haarlem Centrum

De Amerikaanse krant LA Times riep deze plek uit tot een van de meest ongewone hotels ter wereld. Leuk detail: bij aankomst ligt er – hoe kan het ook anders – een flesje wijn voor je op de kamer klaar.

Info: hotel-vrouwevanstavoren.nl

Van een uit de kluiten gewassen vogelhuis tot een vliegtuigje en van een oldtimer caravan op metershoge stelten tot een rode brandweerbus: niets is te gek in De vreemde vogel. Tien ongewone slaapplekken onder de rook van Rotterdam, midden in de natuur.

Alle slaapplekken zijn naar een vogel vernoemd. De omgebouwde circuswagen heet De papegaai. De oude caravan op drie meter hoge poten is De knusse struisvogel terwijl De spacemees een container in de vorm van een raketlanceerstation is. Alle accommodaties hebben eigen sanitair. Op het

sauna in badkamer maken
| Verrukkelijk voor u mijn eigen website , met dit tijd We zullen show you betreffende keyword. En na dit , dit kan een zeer eerste foto:

A12 Wellness badkamer Veenendaal - Wiesenekker Badkamerconcepten
A12 Wellness badkamer Veenendaal – Wiesenekker Badkamerconcepten

Image Source: wiesenekkerbadkamers.nl

Waarom ga je niet overwegen foto above ? is eigenlijk dat Amazing ???. Als u denkt als je liefde en wilt Get it

Bedankt voor uw bezoek onze site , inhoud hierboven (Sauna In De Badkamer Maken) gepubliceerd. Op dit moment we are opgewekt aan verklaar wij een ongelooflijk interessante niche te worden beoordeeld , dat is (Sauna In De Badkamer Maken) Veel particulieren proberen te vinden info about (Sauna In De Badkamer Maken) en zeker een van hen is u, is het niet?

Sterrenhemel plafond LED verlichting Slaapkamer Badkamer ...
Sterrenhemel plafond LED verlichting Slaapkamer Badkamer …

Image Source: mycosmos.eu

woning DB
woning DB

Image Source: interieur-barbaravanlierde.be

Luxe: Infraroodcabine in je badkamer - Lifestyle & Wonen
Luxe: Infraroodcabine in je badkamer – Lifestyle & Wonen

Image Source: lifestylewonen.nl

Kleine Badkamer Ontwerpen Archieven - Kleine badkamers
Kleine Badkamer Ontwerpen Archieven – Kleine badkamers

Image Source: kleinebadkamers.nl

Een sauna in de badkamer - Badkamer Courant
Een sauna in de badkamer – Badkamer Courant

Image Source: badkamercourant.nl

Sauna Infrarood Badkamer: Best ideas about ir sauna on ...
Sauna Infrarood Badkamer: Best ideas about ir sauna on …

Image Source: hermanromp.nl

Badkamer ontwerp & design - RON Stappenbelt Interieurontwerp, advies ...
Badkamer ontwerp & design – RON Stappenbelt Interieurontwerp, advies …

Image Source: ronhuiseninterieur.nl

Cerdic sauna op maat gemaakt - Product in beeld ...
Cerdic sauna op maat gemaakt – Product in beeld …

Image Source: uw-woonmagazine.nl

Stunning Sauna Inbouwen Badkamer Photos - Ideeën Voor Thuis ...
Stunning Sauna Inbouwen Badkamer Photos – Ideeën Voor Thuis …

Image Source: overheardatmcgill.com

Luca muurnissen voor de badkamer - Product in beeld ...
Luca muurnissen voor de badkamer – Product in beeld …

Image Source: uw-woonmagazine.nl

Luxe badkamer en aparte toiletruimte in Tilburg
Luxe badkamer en aparte toiletruimte in Tilburg

Image Source: lindom.nl

Gallery of Sauna In De Badkamer Maken