Rtl Ventiel Vloerverwarming Badkamer

Posted on

Rtl Ventiel Vloerverwarming Badkamer

Een wateralarm dat bij een leidingbreuk of structureel druppende kraan automatisch de watertoevoer stopt, en de bewoner via de smartphone waarschuwt. Grohe introduceert op de ISH de Grohe Sense Guard, een afsluiter met sensoren die bijvoorbeeld op kwetsbare plekken geplaatst kunnen worden. Het apparaatje meet ondertussen ook nog temperatuur en luchtvochtigheid, en waarschuwt bewoners wanneer de binnenlucht te droog wordt. Daarnaast geeft de bijbehorende app inzicht in het waterverbruik.

Het apparaat, dat geplaatst wordt achter de watermeter,  monitort de watertoevoer op basis van druk, flow en temperatuur, en geeft bewoners een waarschuwing wanneer de leiding over langere tijd water verliest, of veel water verliest door een leidingbreuk. Doordat het zelflerend is, net als een moderne kamerthermostaat, leert het apparaat gebruikspatronen, waardoor hij afwijkingen kan waarnemen. Het apparaat meet ook de temperatuur, zodat hij kan voorkomen dat leidingen in bijvoorbeeld kruipruimtes bevriezen bij strenge vorst.

De batterijgevoede sensoren, die na 4 jaar vervangen moeten worden, staan draadloos (WLAN) in verbinding met de afsluiter. De sensoren kunnen bijvoorbeeld geplaatst worden in de wasmachinebak, of onder het sifon in de keuken. Bij een wateralarm, geeft wordt de hoofdkraan gesloten en krijgt de eigenaar via de bestaande Ondus-app van Grohe een pushbericht. De sensor doet tegelijkertijd dienst als waakhond van het binnenklimaat door elk uur vocht en temperatuur te meten: bij een ongezonde luchtvochtigheid volgt ook een pushbericht.

Uit een eigen onderzoek (2011 huishoudens, waarvan 201 in Nederland) concludeert Grohe dat een ruim een derde van de Nederlandse huishoudens schade ondervinden door lekkage. De helft van de schades ontstaat door leidingbreuk, of kleine lekkages. Een vijfde van de Nederlanders draait de hoofdkraan dicht bij vakantie. Het verschil tussen de gemiddelde schade bij lekkage en het vergoed bedrag door de verzekering bedraagt 695 euro. De schade wordt groter naar mate de tijd tussen ontstaan en ontdekken groter wordt.

Lees ook :  Superieure Kamer Van Der Valk Zwolle

De Sense Guard beleeft op de ISH haar wereldwijde introductie. De bedoeling is dat het in juni in Nederland op de markt komt. Voor die tijd moet het nog wel Kiwa-gecertificeerd worden.

Deel dit artikel

rtl ventiel vloerverwarming badkamer
| Aangemoedigd te kunnen de website , in dit gelegenheid We zullen show you betreffende keyword. En vandaag , dit is de eerste grafisch :

Heimeier Multibox ruimteregeling RTL wit - 930400800 ...
Heimeier Multibox ruimteregeling RTL wit – 930400800 …

Image Source: rorix.nl

Waarom ga je niet overwegen image voorafgaand aan? kan dat zal ongelooflijke ???. als u van mening bent als je wilt en wilt

Hier bent u op onze website, artikel hierboven (Rtl Ventiel Vloerverwarming Badkamer) gepubliceerd. vandaag we zijn blij aan kondigt aan wij een ongelooflijk interessante inhoud te worden gewezen op, dat is (Rtl Ventiel Vloerverwarming Badkamer) Veel particulieren op zoek naar specificaties van (Rtl Ventiel Vloerverwarming Badkamer) en natuurlijk een van hen is u, is het niet?

Best Vloerverwarming Badkamer Retourleiding Pictures - Trend Ideas ...
Best Vloerverwarming Badkamer Retourleiding Pictures – Trend Ideas …

Image Source: lonkord.com

Pin Prev Next Cv De Uelle Fotoalbum Receptie 2012 P1060756 ...
Pin Prev Next Cv De Uelle Fotoalbum Receptie 2012 P1060756 …

Image Source: casasvacacionales.mx

RTL FJVR ventiel recht met thermostaatknop ...
RTL FJVR ventiel recht met thermostaatknop …

Image Source: vloerverwarmingdiscounter.nl

Heimeier RTL Rücklauftemperaturbegrenzer / heima24.de ...
Heimeier RTL Rücklauftemperaturbegrenzer / heima24.de …

Image Source: heima24.de

Emejing Vloerverwarming Badkamer Nadelen Photos - House ...
Emejing Vloerverwarming Badkamer Nadelen Photos – House …

Image Source: amazonaws.com

VSH simplex regelbox thermostatisch RTL-ER [3026276 ...
VSH simplex regelbox thermostatisch RTL-ER [3026276 …

Image Source: installand.nl

Best Vloerverwarming Badkamer Retourleiding Pictures ...
Best Vloerverwarming Badkamer Retourleiding Pictures …

Image Source: cvkoopjes.nl

Jaro Products - stalen verdelers
Jaro Products – stalen verdelers

Image Source: jaroproducts.nl

vloerverwarming badkamer - Werkspot
vloerverwarming badkamer – Werkspot

Image Source: amazonaws.com

Jürgen Schlösser RTL-Inbouwbox | Watts 1-zone RF regeling ...
Jürgen Schlösser RTL-Inbouwbox | Watts 1-zone RF regeling …

Image Source: vloerverwarming-direct.be

Vloerverwarming op retour zonder RTL ventiel
Vloerverwarming op retour zonder RTL ventiel

Image Source: klusidee.nl

Gallery of Rtl Ventiel Vloerverwarming Badkamer