Planten Geschikt Voor Badkamer

Posted on

Planten Geschikt Voor Badkamer

Klaasje Zevenster biedt zorg en verpleging aan mensen met dementie in een kleinschalige woonvorm. De woonkamers zijn met elkaar verbonden via een belevingsgebied en een belevingstuin. Het verpleeghuis staat naast 2 woonblokken met levensloopbestendige appartementen waar zorg aan huis wordt geleverd. Het private terrein is met de nieuwbouw een openbaar park voor de eigen bewoners en voor de buurt.

Toelichting door GGH Architecten

Door alle woonkamers op de begane grond te leggen is er in combinatie met het belevingsgebied en de belevingstuin, een royaal afgebakende ruimte ontstaan waar de bewoners vrij kunnen rondwandelen. Het belevingsgebied bestaat uit de centrale gang en speciaal ingerichte plekken in verschillende thema’s voor activiteiten. Via deze plekken komt er daglicht in de gang en is er contact met de buitenwereld.

De individuele woon- slaapkamers liggen op de 2 verdiepingen, elke gang in een herkenbare kleur. Een vitrinekastje zorgt voor herkenning van de eigen voordeur. Aan het einde van de gang is er altijd uitzicht.

De levensloopbestendige appartementen in de andere 2 woonblokken hebben een opzet met een directe verbinding tussen woonkamer en slaapkamer en een directe verbinding tussen slaapkamer en badkamer, geschikt voor het verlenen van zorg. Met behulp van domotica zijn de woningen van alle gemakken voorzien en kan zorg ingeroepen worden wanneer nodig.

Op de begane grond is er een restaurant met verhuurbare ruimte, een kapper, pedicure en zorgkantoor gehuisvest. Deze openbare functies sluiten goed aan bij het openbare karakter van het omliggende park dat van grote betekenis is voor de bewoners met een zorgvraag. Het park is ingericht met een grote diversiteit aan bomen en planten om de zintuigen te prikkelen. Het horeca terras in het park is ook uitnodigend voor passanten en bewoners uit de buurt. Parkeerplaatsen zijn grotendeels buiten het terrein aangelegd zodat er vanaf de balkons optimaal uitzicht is op een groen en bloeiend maaiveld.

planten geschikt voor badkamer
| Aangenaam tot de blog , binnen dit tijd Ik zal vertel je met betrekking tot keyword. En na dit , dit is de zeer eerste afbeelding :

Lees ook :  Plenair Debat Tweede Kamer
Woontrend van 2016: Botanical Home | Woonhome
Woontrend van 2016: Botanical Home | Woonhome

Image Source: woonhome.nl

Hoe ongeveer picture eerder genoemde ? is eigenlijk awesome ???. als u denkt i’l t u uitleggen verschillende afbeelding again onder :

Dus, als u wilt verkrijgen al deze Wonderful afbeeldingen gerelateerd aan (Planten Geschikt Voor Badkamer), klik gewoon op Save link om op te slaan deze Foto’s naar uw laptop . Deze zijn voorbereid voor Download , (als je wilt en wilt , Opslaan logo op de artikel , en het zal be direct down loaded naar uw computer . Als laatste punt als u wilt, moet u verkrijgen Unique en recent afbeelding verwant met (Planten Geschikt Voor Badkamer), te volgen gelieve ons op Google plus of Save deze pagina , we try om u Regular update met Fresh en New graphics . Wij hopen u liefde logeren hier . Voor sommige up-dates en recent informatie over (Planten Geschikt Voor Badkamer) pics , gelieve vriendelijk Volg ons op Twitter , Path, instagram en Google Plus, of u markeert deze pagina op Bookmark sectie , we try om u te bieden update periodiek met Fresh en New Foto’s, Like uw Browsing , en vind de juiste voor u.

Hier bent u op onze website, inhoud hierboven (Planten Geschikt Voor Badkamer) gepubliceerd. vandaag we zijn pleased aan kondigt aan wij een uiterst interessante topic te worden beoordeeld , namelijk (Planten Geschikt Voor Badkamer) Sommige mensen op zoek naar details over (Planten Geschikt Voor Badkamer) en natuurlijk een van hen is u, is het niet?

Planten in de badkamer - CozyMess
Planten in de badkamer – CozyMess

Image Source: frenchyfancy.com

Planten in de badkamer, de botanische trend ...
Planten in de badkamer, de botanische trend …

Image Source: sanitairwinkel.nl

Blogger Marij legt uit hoe je heel simpel een urban jungle kunt ...
Blogger Marij legt uit hoe je heel simpel een urban jungle kunt …

Image Source: pinimg.com

Best Badkamer Planten Pictures - House Design Ideas 2018 ...
Best Badkamer Planten Pictures – House Design Ideas 2018 …

Image Source: bloomifique.com

Zuiverende Planten Slaapkamer – artsmedia
Zuiverende Planten Slaapkamer – artsmedia

Image Source: intratuin.be

De meesten Elegant en Aantrekkelijk badkamer plant bestemd voor Echt ...
De meesten Elegant en Aantrekkelijk badkamer plant bestemd voor Echt …

Image Source: trinityyoots.com

Top 11 kamerplanten voor in de badkamer - Intratuin
Top 11 kamerplanten voor in de badkamer – Intratuin

Image Source: intratuin.nl

23 best images about Badkamer on Pinterest | Toilets, Box ...
23 best images about Badkamer on Pinterest | Toilets, Box …

Image Source: pinimg.com

Planten in de badkamer | Wooninspiratie
Planten in de badkamer | Wooninspiratie

Image Source: wooninspiratie.nu

11x de beste PLANTEN voor BADKAMER
11x de beste PLANTEN voor BADKAMER

Image Source: bewonen.nl

Gallery of Planten Geschikt Voor Badkamer