Minnie Mouse Kamer Accessoires

Posted on

Minnie Mouse Kamer Accessoires

“Benieuwd naar haar levensverhaal?” De uitnodigende vraag kwam van het programma ’t Wordt nu laat op Radio 2. Onlangs was VVD-Kamerlid Barbara Visser twee uur lang te gast in dit programma. Hier kunnen we leren over de dilemma’s van onbekende politici met de media. Mark Rutte kan bij Zomergasten allerlei eisen stellen. Als het niet op zijn manier gaat, komt hij niet. Dit soort onderhandelingen worden nooit vermeld, maar vinden vaak wel plaats. Onbekende Kamerleden hebben daarentegen niets te onderhandelen: ze hebben nauwelijks controle over waar, wanneer en hoe ze in beeld komen.

Barbara Visser zit bij dit programma middenin de nacht bij Evelien de Bruijn, een eveneens onbekende Nederlander die op haar hoogtepunt ooit Hart van Nederland presenteerde maar daar inmiddels is afgevoerd. De ook niet erg bekende columnist Jaap Stalenburg laat via Twitter weten dat deze uitzending een ‘#mustlisten‘ is want ‘@BarbaraVVD heeft wat te melden’. En inderdaad: nu Barbara eindelijk eens op de radio is, kletst ze de uitzending vakkundig vol. Het maakt weinig uit, want het is toch middenin de nacht.

Evelien vertelt dat Barbara ooit piloot wilde worden. Dat ging niet door omdat haar ogen te slecht zijn, meldt Barbara, die op de webcam contactlenzen lijkt te dragen. We kunnen de redactie sms’en met vragen. Vrijwel niemand lijkt dit te doen, want aan het einde van de uitzending volgen alleen wat vooraf ingesproken vragen van andere ‘bekende’ Nederlanders als Leon Verdonschot en Remco Dijkstra. Remco – die ook VVD-Kamerlid blijkt te zijn – is volgens Barbara ‘een schatje’.

Barbara is sinds 2012 Kamerlid, leren we. Goed dat ze dat meldt, want niemand weet dit. Ze is geboren in Kroatië en heeft een Kroatische moeder. Ze kwam op haar derde met haar moeder naar Nederland om bij haar Nederlandse vader te gaan wonen. De liefde tussen haar vader en moeder had wat opstartproblemen, leren we. Haar moeder heeft Nederlands geleerd door met Barbara naar Sesamstraat te kijken. Het was erg wennen in Nederland, want hier is veel regen, herinnert Barbara zich.

Barbara mag deze nacht de muziek uitkiezen. Ze kiest Elvis Presley, een man die zij erg knap vond toen hij jong was. Toen was Barbara nog niet geboren. Tijdens de muziek checkt Barbara de reacties op haar telefoon. Ze draagt een wijd shirt met Minnie Mouse erop. Minnie heeft een grote paarse strik op haar hoofd. Het is niet duidelijk of Barbara begrijpt dat de webcam aanstaat.

Barbara ging naar een streng christelijke school in de Zaanstreek, waar ze opgroeide. Ze is erg verknocht aan de Zaanstreek, ook al is het erg rood daar en komt wijlen Marcus Bakker ook uit die buurt. “Daar kom jij dan aan met je gedachtengoed”, meldt Evelien meelevend. Barbara was al vroeg in de politiek geïnteresseerd. Ze wilde graag het Acht Uur Journaal kijken en herinnert zich dat ze op haar achtste op school wilde praten over de kabinetscrisis. Dat moet in 1985 of 1986 geweest zijn maar toen viel geen enkel kabinet. Dat valt Evelien niet op. Barbara had ondanks alles toch geen problemen om aansluiting te vinden op school.

Barbara was ooit verliefd op Axl Rose van Guns & Roses. We luisteren naar Don’t Cry. Barbara doet voor de webcam ondertussen alsof ze de gitaar bespeelt. Er volgt twee minuten serieuze conversatie over de impact van de oorlog in Joegoslavië op Barbara’s familie. Dan komt er een berichtje binnen van ‘Edwin’, die net als Barbara twee huizen heeft en dat heel herkenbaar vindt. Barbara vertelt dat ze bij de fiscale opsporingsdienst werkte en ‘iets miste’. Zo werd ze gemeenteraadslid, wethouder en nu Kamerlid.

Lees ook :  Badkamer Radiator Rechts

Barbara heeft geen vriend en ze zit ook niet op Tinder. Een leuke intelligente man is altijd welkom in haar leven, horen we. Een paar minuten later meldt Evelien dat een man van 34 jaar zich heeft aangemeld om met Barbara te daten. Of Barbara de uitnodiging aanneemt is niet helemaal duidelijk maar haar enthousiasme houdt niet over. Op Twitter meldt de redactie ondertussen enthousiast dat het aanmeldingen regent. Niemand retweet dat.

Pas na ruim anderhalf uur zijn er een paar minuutjes politiek. Barbara wil graag nog een periode voor de VVD de Kamer in. De kandidatenlijst moet nog gemaakt worden en een gesprek met de selectiecommissie heeft ze ook nog niet gehad. Als ze niet terugkomt, gaat ze niet terug naar de gemeenteraad. Ze mag nog even vertellen dat ze een milieuzone in Rotterdam symboolpolitiek vindt. Alle andere standpunten die Barbara misschien heeft, worden hier niet belangrijk gevonden.

Mark Rutte heeft veel onderhandelingsruimte bij Zomergasten, maar een onbekend Kamerlid moet zich behelpen met een uitzending als deze. Deze nacht is voor Barbara het uitgelezen moment om iets te zeggen over standpunten, haar kwaliteiten en prestaties. Ze wil immers binnenkort herkozen worden. Maar zowel de politica als de presentatrice komen niet op het idee het hierover te hebben. Bij de publieke omroep wil men een gezellig programma maken en het onbekende Kamerlid kan in tegenstelling tot de premier geen eisen aan de media stellen want ‘voor jou 149 anderen’.

Zo komen we er bij de publieke omroep niet achter waarom Barbara een tweede periode verdient.

Chris Aalberts is dit half jaar De Verkiezingsverslaggever van ThePostOnline. Hij wil wekelijks op de koffie bij onbekende kandidaten voor de Tweede Kamer. Dat kost geld en daarom loopt er een crowdfundingactie. Je donatie wordt zeer op prijs gesteld. Doneer nu. Foto: Maarten Brante.

minnie mouse kamer accessoires
| Aangemoedigd om onze weblog , in dit gelegenheid Ik ga naar vertel je betreffende keyword. En na dit , dit kan de 1ste grafisch :

Disney Minnie Mouse opbergkast - roze | Intertoys
Disney Minnie Mouse opbergkast – roze | Intertoys

Image Source: intertoys.nl

Denk na over impression over ? is meestal dat wonderful???. als je dat misschien als je wilt en wilt

Hier bent u op onze website, artikel hierboven (Minnie Mouse Kamer Accessoires) gepubliceerd. Op dit moment we are opgewekt aan verklaar wij een zeer interessante inhoud te worden besproken , dat is (Minnie Mouse Kamer Accessoires) Sommige mensen zoeken naar info about (Minnie Mouse Kamer Accessoires) en zeker een van deze is u, is het niet?

Fujifilm Instax Mini 7s Camera MICKEY MOUSE
Fujifilm Instax Mini 7s Camera MICKEY MOUSE

Image Source: zeffiroshop.com

DIY Mickey Mouse dresser! | little kitchen | Pinterest | Mickey ...
DIY Mickey Mouse dresser! | little kitchen | Pinterest | Mickey …

Image Source: pinimg.com

Minnie Mouse Talking Toy Camera Cameras Optics Optic ...
Minnie Mouse Talking Toy Camera Cameras Optics Optic …

Image Source: images-amazon.com

Vloerkleed Minnie Mouse - Onlinespeelkleed
Vloerkleed Minnie Mouse – Onlinespeelkleed

Image Source: webshopapp.com

Disney Minnie Mouse opbergrek - roze
Disney Minnie Mouse opbergrek – roze

Image Source: leenbakker.nl

Alle Bedrijven Online: Start Kinderen (Pagina 3)
Alle Bedrijven Online: Start Kinderen (Pagina 3)

Image Source: bestel.nl

Before and After...Minnie Mouse dresser for my daughter - Minnie ...
Before and After…Minnie Mouse dresser for my daughter – Minnie …

Image Source: pinimg.com

Davaus.net = Deco Chambre Minnie ~ Avec des idées ...
Davaus.net = Deco Chambre Minnie ~ Avec des idées …

Image Source: comforium.com

Walltastic Disney - Kinderbehang Minnie Mouse | Acaza
Walltastic Disney – Kinderbehang Minnie Mouse | Acaza

Image Source: acaza.nl

Minnie Mouse Gordijn
Minnie Mouse Gordijn

Image Source: beddengoed.com

Afbeeldingen Minnie Mouse - ARCHIDEV
Afbeeldingen Minnie Mouse – ARCHIDEV

Image Source: overheardatmcgill.com

Disney Minnie Mouse TB14MN Houten Speelgoed Opbergkist ...
Disney Minnie Mouse TB14MN Houten Speelgoed Opbergkist …

Image Source: speelgoedjungle.nl

Kinderkamer Meubels. Awesome Eden Set Deuren With ...
Kinderkamer Meubels. Awesome Eden Set Deuren With …

Image Source: emob.eu

Gallery of Minnie Mouse Kamer Accessoires