Laminaat Met Met Meubels In De Kamer

Posted on

Laminaat Met Met Meubels In De Kamer

Een grootschalige herschikking van de index staat volgens Oliver Bell van T. Rowe Price de hernieuwde groei van de frontier markten niet in de weg. “De redenen om als belegger in de frontiers te zitten, zijn niet veranderd.”

Nieuw! Obligatiebeleggen mét ESG-integratie

De afgelopen tijd zijn er volgens Oliver Bell (foto), portefeuillebeheerder van het T. Rowe Price Funds SICAV Frontier Markets Equity Fund, enkele rapporten uitgekomen waarin wordt getwijfeld of beleggen in aandelen uit frontier-markten nog wel toekomst heeft.

Een belangrijke oorzaak van deze twijfel is de recente aankondiging van MSCI dat Argentinië volgend jaar vanuit de Frontier Markets Index naar de Emerging Markets Index wordt bevorderd, en het nieuws dat Saoedi-Arabië, nu nog een markt in zijn eentje, dan rechtstreeks naar de EM-index gaat. Bovendien is de grootste markt in de frontier-index, Koeweit, kandidaat voor een opwaardering in 2020. Ofwel, de frontier markets lopen leeg. Waarin valt straks nog te beleggen?

Bell ziet het probleem niet. “Er zijn 195 landen in de wereld en daarvan worden er maar 23 als ontwikkeld en 24 als opkomend aangemerkt, zodat er 148 frontier-kandidaten overblijven. Van deze 148 hebben er 108 een gevestigde aandelenmarkt.”

Volgens Bell verandert de indexherschikking niks aan de aantrekkelijke eigenschappen van deze markt. “Een van de belangrijkste positieve kenmerken, afgezien van hun sterke structurele groeivooruitzichten op lange termijn, is hun inherent lage correlatie met aandelen ontwikkelde en opkomende markten.”

Dat sommige frontier markets vervolgens worden toegelaten tot de opkomende markten is niet meer dan logisch. Naarmate een frontier-land zich meer ontwikkelt, trekt het steeds meer kapitaal van buiten aan en gaat zich daardoor uiteindelijk gedragen alsof het in de opkomende index staat.

Dit gebeurde volgens Bell onlangs met Argentinië, dat de recente volatiliteit in de opkomende markt index volgde. Argentinië is nu goed voor 17% van de MSCI Frontier Markets Index, terwijl dat drie jaar geleden nog maar 10% was. Overigens denkt het gros van marktwatchers dat Argentinië nu al een opkomende markt is. Want anders zou de huidige financiële ellende van Argentinië niet op een hoop worden gegooid met de problemen van gevestigde opkomende markten Turkije en Zuid-Afrika.

Welke markten zouden nu de voortrekkersrol in de frontier markten kunnen spelen? Bell: “Er zijn momenteel bemoedigende ontwikkelingen gaande in Vietnam (zie grote foto), Kenia, Sri Lanka, Marokko en Roemenië. Verder wordt verwacht dat Nigeria, dat nu een lage weging in de frontier-index heeft maar er ooit een groot deel van uitmaakte, op middellange termijn weer populair zal worden bij beleggers.” 

In de aanloop naar de herschikking in 2019 houdt Bell vast aan de Argentijnse en Saoedische posities. “Het duurt nog bijna een jaar voordat de opwaardering een feit is, en het verleden leert dat een markt die op weg is naar opwaardering sterke rendementen kan genereren, zoals Pakistan onlangs nog liet zien.”

Lees ook :  Kunststof Wandpanelen Voor Badkamer

“Het verleden leert dat een markt die op weg is naar opwaardering sterke rendementen kan genereren”

Een terugkeer naar sterke rendementen kan het fonds, en de hele frontier markets index overigens, wel gebruiken. Na een paar mooie jaren zit er dit jaar flink de klad in met een fondsmin van ruim 11% ytd (in dollars). In die zin zijn de frontier markets toch weer niet heel verschillend van de meer volwassen opkomende markten.

laminaat leggen met meubels in de kamer
| Aangenaam om te helpen mijn eigen website , met dit tijd We zullen geef je met betreffende keyword. En vandaag , dit is eigenlijk de primair foto:

15 Type vloeren die een boho kamer maken - LaminaatOutlet
15 Type vloeren die een boho kamer maken – LaminaatOutlet

Image Source: laminaatoutlet.nl

Waarom ga je niet overwegen impression eerder genoemde ? is eigenlijk dat zal awesome ???. als je dat misschien als je het waardeert en wilt , klik op Als laatste punt als u wilt verkrijgen nieuw en laatste graphics verwant met (Laminaat Met Met Meubels In De Kamer), te volgen gelieve ons op Google plus of bookmark deze website , we proberen onze beste om u Daily up grade met alle nieuwe en verse shots . Wij hopen u like houden hier . Voor veel updates en recent informatie over (Laminaat Met Met Meubels In De Kamer) graphics , gelieve vriendelijk Volg ons op Twitter , Path, instagram en Google Plus, of u markeert deze pagina op Boek Mark sectie , we try om u up grade periodiek met alle nieuwe en verse Foto’s, geniet uw Exploring , en vind de perfecte voor u.

Hier bent u op onze website, inhoud hierboven (Laminaat Met Met Meubels In De Kamer) gepubliceerd. Tegenwoordig we are pleased aan kondigt aan dat wij een vreselijke interessante inhoud te worden besproken , namelijk (Laminaat Met Met Meubels In De Kamer) many people een poging om te vinden details over (Laminaat Met Met Meubels In De Kamer) en zeker een van hen is u, is het niet?

Linoleum Vloer Vs Laminaat Arnhem - Verbouwen of Verhuizen ...
Linoleum Vloer Vs Laminaat Arnhem – Verbouwen of Verhuizen …

Image Source: jasonhollanddesign.com

Floer Landhuis Laminaat Vloer Licht Eiken Laminaatvloer Houten
Floer Landhuis Laminaat Vloer Licht Eiken Laminaatvloer Houten

Image Source: zilvercms.nl

Hoe bevestig je laminaat op de muur? | voordemakers
Hoe bevestig je laminaat op de muur? | voordemakers

Image Source: praxiscdn.nl

Vloeren | laminaatvloeren en buitenvloeren - IKEA
Vloeren | laminaatvloeren en buitenvloeren – IKEA

Image Source: ikea.com

Laminaat Kopen Tips. Excellent Full Size Of Leggen Met De ...
Laminaat Kopen Tips. Excellent Full Size Of Leggen Met De …

Image Source: static-smb.be

Balterio laminaat is vochtbestendig en goed schoon te maken
Balterio laminaat is vochtbestendig en goed schoon te maken

Image Source: issavloeren.nl

Laminaat Tegen Muur. Simple Laminaat Met Take Er Tegen ...
Laminaat Tegen Muur. Simple Laminaat Met Take Er Tegen …

Image Source: rowland98.com

Goedkope Meubels 15 » hoe laminaat leggen richting | Goedkope Meubels
Goedkope Meubels 15 » hoe laminaat leggen richting | Goedkope Meubels

Image Source: yourfloor.nl

Zelf Laminaat Vloer Leggen Leginstructies Tips Materiaal Bereken
Zelf Laminaat Vloer Leggen Leginstructies Tips Materiaal Bereken

Image Source: zilvercms.nl

Welke kleur heeft jouw ideale laminaatvloer - Lundia
Welke kleur heeft jouw ideale laminaatvloer – Lundia

Image Source: lundia.nl

Zelf Laminaat Vloer Leggen Leginstructies Tips Materiaal Bereken
Zelf Laminaat Vloer Leggen Leginstructies Tips Materiaal Bereken

Image Source: zilvercms.nl

Leisteen tegels - Nibo Stone - Product in beeld ...
Leisteen tegels – Nibo Stone – Product in beeld …

Image Source: uw-woonmagazine.nl

Ervaringen met laminaat - Wonen & Verbouwen - GoT
Ervaringen met laminaat – Wonen & Verbouwen – GoT

Image Source: tweakers.net

Advies waar te beginnen met laminaatvloer
Advies waar te beginnen met laminaatvloer

Image Source: klusidee.nl

Gallery of Laminaat Met Met Meubels In De Kamer