Laminaat Leggen Lange Kamer

Posted on

Laminaat Leggen Lange Kamer

Sparen voor later? Wat vroeger zo normaal was, lijkt niet meer van deze tijd. De instant gratification generatie geeft hun geld het liefst direct uit en ziet hun financiële toekomst tóch rooskleurig in. Dat blijkt uit onderzoek van Leaseplan Bank. 

In opdracht van de bank voerde Ruigrok NetPanel in juni 2018 een onafhankelijk onderzoek uit naar het spaargedrag van Nederland. Hierin werd het spaargedrag van Nederlanders, de psychologie hierachter en de houding ten opzichte van geld onder de loep genomen.

Lees ook: 5 tips om te besparen op je drankrekening bij een avondje uit

Millennials zijn koplopers op het gebied van leven in het nu en bij de helft van hen is dit terug te zien in hun uitgavenpatroon. Maar wordt er dan helemaal niet meer gespaard? Jawel, maar meer voor concrete spaardoelen.

62% van de millennials spaart wel wanneer hij of zij een concreet spaardoel voor ogen heeft. En dat blijkt ook voor andere leeftijdsgroepen op te gaan. De ruime meerderheid van de Nederlanders geeft aan dat het helpt om iets leuks te hebben om naar uit te kijken.

Dit zorgeloze spaargedrag, waarbij het geld vooral moet rollen, is mede te verklaren doordat de Nederlander de toekomst positief inziet, zo blijkt uit het onderzoek van LeasePlan Bank. De helft van de Nederlanders denkt er over tien jaar financieel beter voor te staan. Deze roze bril wordt bovendien niet minder naarmate we ouder worden.

Iets leuks om voor te sparen in het vooruitzicht, helpt ons om geld opzij te leggen. Sterker nog, het behalen van een spaardoel maakt negen op de tien Nederlanders vervolgens gelukkiger. Het einde van de vakantie is voor veel mensen het moment om dat nieuwe spaardoel vast te stellen.

“Vanuit de psychologie lijkt het voor mensen niet eens uit te maken of het een haalbaar doel is, als het maar concreet en stimulerend is. Mannen zijn hier nog meer bij gebaat dan vrouwen, omdat vooral zij zich laten leiden door impulsen en minder dan vrouwen bezig zijn met verantwoordelijk money management”, aldus Fred van Raaij, hoogleraar economische psychologie aan de Universiteit van Tilburg.

Het einde van de vakantieperiode en het ontvangen van vakantiegeld blijken populaire momenten om deze nieuwe spaardoelen te stellen.

De tijd dat er onnadenkend een vast bedrag werd overgemaakt naar de spaarrekening is voorbij. En dat terwijl bij veel mensen het sparen er met de paplepel lijkt te zijn ingegoten; van de ondervraagden heeft negen op de tien keurig een spaarpotje opgebouwd. Maar we sparen niet regelmatig, bij bijna twee derde varieert het bedrag dat per keer wordt weggezet.

Lees ook :  Zwart Wit Tegels Badkamer

Ook het daadwerkelijke saldo op onze spaarrekening lijkt niet zo belangrijk, de grootste groep van de spaarders heeft maar 0 tot 5.000 euro spaargeld. Bovendien heeft 8% van de Nederlanders helemaal geen spaargeld. Dit spaargedrag is onder andere het gevolg van het feit dat een groot deel van de Nederlanders vooral nu willen genieten (29%).

Daarnaast is de lage rentestand voor maar liefst 39% van de ondervraagden reden om niet te sparen. Het levert te weinig op, aldus deze groep. Ruim de helft van de 45- tot 54-jarigen gelooft dat hij of zij er over tien jaar beter voor staat dan nu. Dit geldt zelfs voor een kwart van de mensen in de leeftijdscategorie van 55 tot 64 jaar.

Nederlanders lijken zich dus geen zorgen te maken over toekomstige zorgkosten of mogelijke werkeloosheid. Sparen voor onze oude dag vinden we ook minder belangrijk, het staat slechts op nummer vier in het lijstje met onze belangrijkste spaardoelen, aldus LeasePlan Bank.

Lees ook: Voorkom deze zeven financiële vakantieblunders

laminaat leggen lange kamer
| Toegestaan tot mijn eigen blog, in dit moment Ik ga naar geef je met met betrekking tot keyword. Nu , dit kan de 1ste foto:

Zolder - Het Klushoekje
Zolder – Het Klushoekje

Image Source: hetklushoekje.nl

Denk na over impression eerder genoemde ? is meestal dat zal opmerkelijk ???. als je dat misschien i’l l demonstreren sommige Graphic eens te meer onder :

Dus, als u wilt Get deze geweldig afbeeldingen over (Laminaat Leggen Lange Kamer), druk op Save icon om te downloaden de graphics voor uw Personal computer . Deze zijn Ready voor Download , (als je wilt en wilt

Bedankt voor uw bezoek onze site , artikel hierboven (Laminaat Leggen Lange Kamer) gepubliceerd. Op dit moment we are pleased aan kondigt aan dat wij een ongelooflijk interessante niche te worden gewezen op, dat is (Laminaat Leggen Lange Kamer) De meeste mensen een poging om te vinden details over (Laminaat Leggen Lange Kamer) en natuurlijk een van deze is u, is het niet?

Laminaat Vloeren Morefloors Breda
Laminaat Vloeren Morefloors Breda

Image Source: morefloors.nl

Laminaat Leggen Lengte Of Breedte. Beautiful Laminaat ...
Laminaat Leggen Lengte Of Breedte. Beautiful Laminaat …

Image Source: slidesharecdn.com

Zo kunt u zelf een nieuwe vloer leggen - PDF
Zo kunt u zelf een nieuwe vloer leggen – PDF

Image Source: docplayer.nl

Alles over de kurkvloer - LaminaatOutlet
Alles over de kurkvloer – LaminaatOutlet

Image Source: laminaatoutlet.nl

Marit donkerbruin eiken laminaat
Marit donkerbruin eiken laminaat

Image Source: lundia.nl

Legpatroon van tegels: Voorbeelden en inspiratie
Legpatroon van tegels: Voorbeelden en inspiratie

Image Source: interieurdesigner.be

Goedkope Meubels 14 » hoe laminaat leggen richting | Goedkope Meubels
Goedkope Meubels 14 » hoe laminaat leggen richting | Goedkope Meubels

Image Source: i3.wp.com

Vloeren Bedrijven
Vloeren Bedrijven

Image Source: klusvakman.nl

Decomode laminaat King Size Porto 14mm 14,14m² | For the Home ...
Decomode laminaat King Size Porto 14mm 14,14m² | For the Home …

Image Source: pinimg.com

In 12 Stappen Een Nieuwe Vloer: Zo Pak Je Laminaat Leggen ...
In 12 Stappen Een Nieuwe Vloer: Zo Pak Je Laminaat Leggen …

Image Source: buitenlevengevoel.nl

Laminaat leggen tips — InteriorInsider
Laminaat leggen tips — InteriorInsider

Image Source: interiorinsider.nl

Laminaat Vloeren Morefloors Breda
Laminaat Vloeren Morefloors Breda

Image Source: morefloors.nl

In 12 Stappen Een Nieuwe Vloer: Zo Pak Je Laminaat Leggen ...
In 12 Stappen Een Nieuwe Vloer: Zo Pak Je Laminaat Leggen …

Image Source: buitenlevengevoel.nl

Gallery of Laminaat Leggen Lange Kamer