Kranen Voor De Badkamer

Posted on

Kranen Voor De Badkamer

Natuurlijk, we snappen het: wanneer je het superdruk hebt, schiet opruimen er nog weleens bij in. Terwijl het juist dan fijn is als je omgeving  aan kant is. Daarom toch wat snelle schoonmaaktips tegen de stress.

Voor alle gestreste mensen die snakken naar een schoon, opgeruimd huis : handige tips die niet veel tijd kosten. Kleine moeite, groot plezier.

Denk bijvoorbeeld aan een laatje, een mooie schaal of een mand. ‘Dump’ hier elke keer alles wat je tegenkomt, zodat er niks blijft rondslingeren in huis. Aan het eind van de week kun je dan een rondje maken en alles wat er op de dumpplek is beland sorteren en opruimen waar het hoort.

Het is heel overzichtelijk om al je schoonmaakmiddelen op dezelfde plek te hebben, maar echt handig is het niet. Als je ziet dat je wc een schoonmaakbeurt kan gebruiken, ga je eerder aan de slag als het schoonmaakspul binnen handbereik is. Zorg er daarom voor dat de producten voor de badkamer ook  daar staan, net als in de keuken en wc. Je zult merken dat dringende schoonmaakklusjes minder lang blijven liggen.

Na het koken heb je waarschijnlijk geen zin meer in andere huishoudelijke klusjes. Combineer het daarom slim en ruim terwijl je in de pannen staat te roeren alvast de vaatwasser in of doe een klein handafwasje en maak de keuken verder aan kant. Tegen de tijd dat het eten klaar is, heb je de vaat van de afgelopen dagen in elk geval weggewerkt. Dan hoeven na het eten alleen de borden nog in de vaatwasser of het sopje en kun je de rest van de avond lekker relaxen.

Zie je stof in de slaap- of woonkamer? Doe voor de snelheid je sokken om je handen en haal ze even langs de vensterbank of het dressoir. Zo zijn plekken die veel stof aantrekken in no time schoon en hoef je niet aan de gang met een stofdoek (want waar ligt die ook alweer?) of met een emmer en sop.

Pluizenrollers zijn niet alleen handig voor je kleding, maar doen het ook goed op je meubels. Haal de roller langs je bank, stoelen, lampenkappen en gordijnen en je bent alle pluisjes, stof en huisdierharen kwijt.

Het schoonmaken van de douche is zo’n typisch klusje waar de meeste mensen een hekel aan hebben. Maak het jezelf daarom niet onnodig moeilijk en doe het meeste werk terwijl je onder de douche staat. Haal een schuursponsje langs de tegels, een doekje langs de kraan en leeg het doucheputje.

Lees ook :  Kamer En Suite Stalen Deuren

Klaar met koken? Haal dan meteen even een nat doekje over het aanrecht. Doe dit ook bij de wasbak wanneer je klaar bent met tandenpoetsen. Als je steeds overal een beetje schoonmaakt, hoef je niet alles in één keer te doen.

Het is héél verleidelijk om je trui of blouse aan het eind van de dag op de grond of over een stoel te gooien. Maar doe het niet. Anders zit je straks met een berg kleding waarvan je moet gaan uitzoeken of het nog schoon is en waar je het moet opbergen. Bovendien krijg je onnodige kreukels. Hang gedragen kleren aan het eind van de dag netjes terug in de kast of gooi ze in de wasmand. Geloof ons: aan het eind van de week zul je jezelf dankbaar zijn!

Een slordig opgemaakt bed is allesbehalve rustgevend. Probeer daarom elke ochtend na het opstaan meteen de lakens strak te trekken en de kussens en dekbedden netjes neer te leggen.

Niets ruikt zo lekker als een huis dat nét is schoongemaakt. Nu heb je daar natuurlijk niet elke dag tijd voor, dus spuit gerust af en toe een geurtje door het huis (er zijn steeds meer merken die speciale ‘huisluchtjes’ verkopen) of steek een lekkere geurkaars aan.

Bron | Media | iStock

Ook interessant om te lezen

kranen voor de badkamer
| Aangenaam te kunnen de blog, met dit periode We zullen demonstreren met betrekking tot keyword. Nu , dit kan een 1ste grafisch :

radomonte-kraan-serie-toox-badkamer-ideeen-beniers-badkamers ...
radomonte-kraan-serie-toox-badkamer-ideeen-beniers-badkamers …

Image Source: beniersbadkamers.nl

Denk na over picture eerder genoemde ? is meestal dat opmerkelijk ???. Als u denkt als je liever en wilt

Bedankt voor uw bezoek onze site , artikel hierboven (Kranen Voor De Badkamer) gepubliceerd. Op dit moment we zijn pleased aan kondigt aan dat wij een vreselijke interessante inhoud te worden gewezen op, dat is (Kranen Voor De Badkamer) Veel mensen proberen te vinden info about (Kranen Voor De Badkamer) en natuurlijk een van hen is u, is het niet?

Dé trend van nu: zwarte kranen - Sani12all
Dé trend van nu: zwarte kranen – Sani12all

Image Source: sani4all.nl

Voorbeelden van kranen voor de badkamer - Nieuws Startpagina voor ...
Voorbeelden van kranen voor de badkamer – Nieuws Startpagina voor …

Image Source: uw-woonmagazine.nl

Luxe badkamers voorbeelden | Luxe Badkamers
Luxe badkamers voorbeelden | Luxe Badkamers

Image Source: luxe-badkamers.nl

Gamma Kranen Keuken Binnen Badkamer Gamma Best Wandpanelen Badkamer ...
Gamma Kranen Keuken Binnen Badkamer Gamma Best Wandpanelen Badkamer …

Image Source: cnyingjiesheng.com

Voorbeelden van kranen voor de badkamer - Nieuws ...
Voorbeelden van kranen voor de badkamer – Nieuws …

Image Source: uw-woonmagazine.nl

Zwarte Badkamer Kraan Nieuw Badkamer Badkamer Design Kraan Aarding ...
Zwarte Badkamer Kraan Nieuw Badkamer Badkamer Design Kraan Aarding …

Image Source: lorne.co

badkamerarchitect badexclusief, luxe badkamer kwaliteit.
badkamerarchitect badexclusief, luxe badkamer kwaliteit.

Image Source: badexclusief.nl

Avento Meubelwastafel hoekig 4156A1 - Villeroy & Boch
Avento Meubelwastafel hoekig 4156A1 – Villeroy & Boch

Image Source: villeroy-boch.be

Badkamerkranen: Kranen voor de badkamer | kvik
Badkamerkranen: Kranen voor de badkamer | kvik

Image Source: kvik.nl

Koopgids: design kranen voor badkamer en keuken
Koopgids: design kranen voor badkamer en keuken

Image Source: habitos.be

Badkamers en tegels voor internetprijzen - Sani4all
Badkamers en tegels voor internetprijzen – Sani4all

Image Source: sani4all.nl

Gallery of Kranen Voor De Badkamer