Kosten Garage Ombouwen Tot Kamer

Posted on

Kosten Garage Ombouwen Tot Kamer

Gloednieuw in Nootdorp, in de mooie nog relatief nieuwe wijk ‘s Gravenhout: Marga Meijerman-Schoots heeft de garage laten ombouwen tot Herstelkamer Nootdorp. Mensen die uit het ziekenhuis worden ontslagen, maar nog in de overgang zitten op weg naar weer zelfstandig wonen en leven, kunnen in De Herstelkamer even rustig bijkomen en herstellen.

Marga kwam tot dit initiatief nadat haar eigen vader uit Oss na een operatie was ‘bijgekomen’ in een Zorghotel. Dat was goed maar toch wel erg onpersoonlijk. Na een volgende operatie herstelde de nu 88 lentes tellende man bij dochterlief Marga in Nootdorp.

Ze kookt graag, lekker en heel gezond en ze vindt het leuk om mensen op leeftijd even een aantal dagen in de watten te leggen en liefdevol te verzorgen. Gewoon een beetje positieve aandacht in combinatie met goede verzorging. Dat doet wonderen en het is een uitkomst als de eigen kinderen niet voorhanden zijn, ver weg wonen of simpelweg geen tijd of zin hebben om pa of ma na te lopen.

Marga noemt als eenvoudig voorbeeld: terugkomen van een staaroperatie. De eerste drie dagen na ontslag uit het ziekenhuis kun je beter nog niet alleen zijn. Je ziet het allemaal nog zo scherp en trappenlopen is best link. Eigenlijk moet er iemand bij zijn, aldus het dringende advies. Dat kan dus lang niet altijd. En dan is De Herstelkamer aan het Hof van Koningsveld een uitkomst.

Marga laat trots de kamer zien. Er staat een stoel, een eenpersoonsbed en er is een eigen goed toegankelijke aangepaste badkamer met beugels en alles wat nodig is voor een nog niet helemaal zelfstandig functionerende persoon. De Herstelkamer staat direct in verbinding met het woonhuis, maar is via een eigen toegang te bereiken. Ook voor thuiszorgmedewerkers.

De Nootdorpse maakt duidelijk dat ze zelf geen verzorgende of verplegende handelingen gaat verrichten. Dat is eenvoudigweg ook haar vak niet. Ze heeft geschiedenis gestudeerd en lange tijd bij een vakbond gewerkt. Vanwege het werk van haar echtgenoot heeft ze ook  in het buitenland gewoond, onder meer in Zuid-Afrika. Bij die gelegenheden moest ze regelmatig etentjes organiseren en heeft ze goed en liefdevol leren koken. Mensen die gebruik maken van De Herstelkamer, kunnen erop rekenen dat ze heerlijk te eten krijgen. Drie maal per dag. Een onderdeel van het dienstenpakket is ook, dat zij eventuele boodschappen voor je doet.  Mensen die gebruikmaken van De Herstelkamer beschikken over een ouderenalarm dat drie mensen tegelijk alarmeert. Mocht er iets alarmerends gebeuren, dan is de hulp snel aanwezig.

Marga zegt dat ze alle tijd en ruimte heeft en neemt. Wel stelt ze de eis dat mensen minimaal vier dagen cq drie nachten gebruik maken van De Herstelkamer en maximaal tien. Je betaalt per dag en het verschilt per verzekering of de kosten worden vergoed. De prijs per dag is heel concurrerend ten opzichte van een zorghotel en het verschil is de persoonlijke liefde en aandacht!

Lees ook :  Kamer Te Huur In Hilversum

“Ik vind het gewoon leuk dat ik een bescheiden bijdrage kan leveren aan het herstel van mensen die bezig zijn weer gezond, mobiel en zelfstandig te worden. Als ik zag hoe mijn eigen vader ervan genoot. Dat wil ik voor andere mensen ook doen”, aldus Marga Meijerman die bij de Kamer van Koophandel ontdekte dat het best heel nieuw en bijzonder is wat ze is begonnen. De Herstelkamer aan huis was nergens bij in te delen… Een redelijk uniek initiatief dus!

www.herstelkamer.nl
[email protected]
Tel: 06-18434805

kosten garage ombouwen tot kamer
| Verrukkelijk tot mijn blog , in dit periode Ik ga naar leer je about keyword. En na dit , dit kan een primair afbeelding :

Zolder verbouwen tot slaap of kinderkamer? Verbouw-Gigant
Zolder verbouwen tot slaap of kinderkamer? Verbouw-Gigant

Image Source: verbouw-gigant.nl

Hoe ongeveer picture eerder genoemde ? kan in welke wonderful???. als je meer dedicated dus en wilt , Klik gewoon op Als laatste punt als u wilt Gain Unique en laatste foto verwant met (Kosten Garage Ombouwen Tot Kamer), te volgen gelieve ons op Google plus of boek Mark deze website , we try om u Daily update met alle nieuwe en verse graphics . Wij hopen u liefde houden hier. voor de meeste upgrades en laatste nieuws over (Kosten Garage Ombouwen Tot Kamer) images , gelieve vriendelijk Volg ons op Twitter , Path, instagram en Google Plus, of u markeert deze pagina op Bookmark sectie , Wij proberen om u te voorzien van up grade periodiek met Fresh en New Foto’s , Love uw Exploring , en vind de beste voor u.

Bedankt voor uw bezoek onze site , artikel hierboven (Kosten Garage Ombouwen Tot Kamer) gepubliceerd. vandaag we zijn opgewekt aan verklaar wij een uiterst interessante topic te worden gewezen op, namelijk (Kosten Garage Ombouwen Tot Kamer) many people op zoek naar details over (Kosten Garage Ombouwen Tot Kamer) en zeker een van hen is u, is het niet?

Dakopbouwen || Pennings Bouw
Dakopbouwen || Pennings Bouw

Image Source: penningsbouw.nl

Loods Ombouwen Tot Woning. Gallery Of Woonkamer With Loods ...
Loods Ombouwen Tot Woning. Gallery Of Woonkamer With Loods …

Image Source: babjankoole.nl

De garage als werkplek gebruiken - Nieuwe Wonen
De garage als werkplek gebruiken – Nieuwe Wonen

Image Source: nieuwewonen.nl

Google Afbeeldingen resultaat voor http://www.melein.nl ...
Google Afbeeldingen resultaat voor http://www.melein.nl …

Image Source: pinimg.com

Kosten Slaapkamer Verbouwen Tot Badkamer: Imgbd slaapkamer ...
Kosten Slaapkamer Verbouwen Tot Badkamer: Imgbd slaapkamer …

Image Source: blijvendthuis.nl

Muur/vliering constructie - Zolder | Pinterest - Muur ...
Muur/vliering constructie – Zolder | Pinterest – Muur …

Image Source: pinimg.com

Garage Verbouwen Tot Slaapkamer Kosten – Msnoel
Garage Verbouwen Tot Slaapkamer Kosten – Msnoel

Image Source: amazonaws.com

Zo verbouw je je zolder tot extra kamer! | voordemakers
Zo verbouw je je zolder tot extra kamer! | voordemakers

Image Source: bricocdn.be

Slaapkamer Verbouwen Kosten: Slaapkamer tot badkamer ...
Slaapkamer Verbouwen Kosten: Slaapkamer tot badkamer …

Image Source: millers-time.com

Garage ombouwen tot woonkamer - OBLY
Garage ombouwen tot woonkamer – OBLY

Image Source: oblyapp.com

Gallery of Kosten Garage Ombouwen Tot Kamer