Kamers Te Huur Appingedam

Posted on

Kamers Te Huur Appingedam

Zolang de bedrijfswinsten groeien, is er volgens Fabiana Fedeli van Robeco geen reden om aandelen uit de opkomende markten te mijden.

Aandelen opkomende markten brengen dit jaar niet wat aan de vooravond van beursjaar 2018 werd voorspeld. Toen was iedereen buitengewoon enthousiast over deze aandelencategorie. EM zou de goede gang van zaken in 2017 wel doortrekken, zo was de verwachting. Niet dus!

Hoe verder? Robeco belegde gisteren speciaal een bijeenkomst in Amsterdam over de opkomende markten en daar werd het antwoord gegeven. Centraal zou eigenlijk het belang van ESG moeten staan, vandaar ook de titel van de bijeenkomst Sustainable investing: an essential ingredient for emerging markets investing, maar de risico’s van hogere Amerikaanse rentes, de sterke dollar, Turkije en de dreiging van een full blown handelsoorlog konden niet worden genegeerd.

Volgens Fabiana Fedeli, hoofd fundamentele aandelen wereldwijd en verantwoordelijk voor een aantal opkomende marktenfondsen van Robeco, is het nu misschien wel het beste moment om in aandelen opkomende markten te stappen. “De negatieve koersontwikkeling is hoofdzakelijk het resultaat van negatief sentiment. Fundamenteel is er weinig reden voor.”

Na jaren bearish te zijn geweest, ziet Fedeli het sinds 2015 weer zitten met aandelen uit de opkomende markten. Zij draaide van negatief naar positief toen de winstvooruitizchten in de opkomende markten weer begonnen te verbeteren. “Dat leidde in het verleden altijd tot een outperformance van aandelen EM ten opzichte van die uit de volwassen landen. It’s all about earnings!”

Fabiana Fedeli

Op basis van de antwoorden op 5 veel gestelde vragen schetst Fedeli een outlook voor aandelen opkomende markten, waarbij zij tegelijkertijd een aantal hardnekkige vooroordelen uit de weg ruimt.

1. Leidt een stijgende Amerikaanse rente altijd tot dalende EM-koersen?
Fedeli: “Meestal niet. Neem de periode 2004 – 2006. Toen verhoogde de Fed de Amerikaanse rente sterk en deden opkomende marktenaandelen het juist heel goed. Zolang de Fed de rente verhoogt, omdat het de Amerikaanse economie voor de wind gaat, is dat prima voor bedrijven in de opkomende markten, dus ook voor de aandelenmarkten daar.”

Lees ook :  Badkamer Stucen En Tegelen

2. Is een sterke dollar slecht voor aandelen opkomende markten?
Fedeli: “Niet altijd. Alleen de valuta’s van de EM-landen met negatieve handelsbalansen en sterke overheidstekorten zijn de laatste maanden hard geraakt: Turkije, Zuid-Afrika en Brazilië. Dat de roebel het zo slecht doet, heeft alles met de sancties te maken. Veel valuta’s in de opkomende markten hebben het tegenover de dollar beter gedaan dan de euro.”

“Veel valuta’s in de opkomende markten hebben het tegenover de dollar beter gedaan dan de euro”

Valuta’s EM zijn redelijk overeind gebleven, …

Klik op de afbeelding voor een grote versie

… behalve die van EM-landen met een negatieve handelsbalans

Klik op de afbeelding

kamers te huur appingedam
| Toegestaan om te helpen mijn blog, op dit tijd Ik ga naar geef je met betreffende keyword. En vanaf nu, dit kan de eerste afbeelding :

Pand te huur in Groningen - Mitula Woning
Pand te huur in Groningen – Mitula Woning

Image Source: mitula.net

Denk na over picture over ? is eigenlijk waarvan awesome ???. als u denkt i’l l leer je sommige afbeelding wederom onderaan:

Dus, als u wilt Get de geweldig afbeeldingen over (Kamers Te Huur Appingedam), Klik op Save knop op te slaan de shots voor uw Personal computer . Ze zijn alle set voor Transfer, (als je wilt en wilt

Bedankt voor uw bezoek onze site , artikel hierboven (Kamers Te Huur Appingedam) gepubliceerd. vandaag we are pleased aan kondigt aan wij een ongelooflijk interessante inhoud te worden besproken , dat is (Kamers Te Huur Appingedam) Sommige mensen een poging om te vinden specificaties van (Kamers Te Huur Appingedam) en zeker een van hen is u, is het niet?

Huizen te koop en te huur in Appingedam - Nieboer Makelaars Appingedam
Huizen te koop en te huur in Appingedam – Nieboer Makelaars Appingedam

Image Source: realworks.nl

kamer te huur | kot Antwerpen
kamer te huur | kot Antwerpen

Image Source: kotenhuren.be

Koopwoningen Appingedam - Huizen te koop in Appingedam [funda]
Koopwoningen Appingedam – Huizen te koop in Appingedam [funda]

Image Source: funda.nl

HuurActief (@HuurActief) | Twitter
HuurActief (@HuurActief) | Twitter

Image Source: twimg.com

Te Huur Appartement Keuken Appingedam | Mitula Woningen
Te Huur Appartement Keuken Appingedam | Mitula Woningen

Image Source: mitula.net

Huizen te koop en te huur in Appingedam - Brandsma De Jong makelaars ...
Huizen te koop en te huur in Appingedam – Brandsma De Jong makelaars …

Image Source: realworks.nl

Huizen te koop en te huur in Appingedam - Meijer & Drenth Makelaardij
Huizen te koop en te huur in Appingedam – Meijer & Drenth Makelaardij

Image Source: realworks.nl

Kamer Schinnenbaan te huur in Rotterdam - 226276
Kamer Schinnenbaan te huur in Rotterdam – 226276

Image Source: directwonen.nl

Kamer Zeelsterstraat te huur in Eindhoven - 282143
Kamer Zeelsterstraat te huur in Eindhoven – 282143

Image Source: directwonen.nl

Speurders.nl: kamers te huur in Appingedam/Delfzijl voor ...
Speurders.nl: kamers te huur in Appingedam/Delfzijl voor …

Image Source: images-speurders.nl

Gallery of Kamers Te Huur Appingedam