Kamer Van Koophandel Heerenveen

Posted on

Kamer Van Koophandel Heerenveen

Candriam heeft een deel van de overweging in Amerikaanse aandelen afgebouwd ten gunste van aandelen in de eurozone en opkomende markten.

Candriam: Rente Duitse Bund volgend jaar naar 0,9%

Dat schrijven Nadège Dufossé, Stefan Keller en Sébastien Le Berre van het team Assetallocatie van Candriam. De vermogensbeheerder is sinds begin juni overwogen in Amerikaanse aandelen.

Sindsdien lopen de prestaties tussen de wereldwijde aandelenmarkten en die in de VS behoorlijk uiteen. Wall Street bereikte een all time high, gedragen door de opmars van de dollar.

Volgens het team van Candriam zijn alle factoren die leidden tot de huidige sterke dollar, inmiddels verwerkt in de koersen. Dus werd het tijd om deels winst te nemen.

De vermogensbeheerder voorziet voor de eurozone een hogere groei dan in de eerste helft van 2018 nog werd verwacht. Dat is een steun voor de euro. De assetallocatiespecialisten baseren zich onder meer op de Duitse IFO-index en de inkoopmanagersindex in de eurozone, die laten zien dat dat de economische activiteit in de eurozone robuust is.

Candriam verhoogt daarnaast de blootstelling aan aandelen uit opkomende markten, omdat de koersdaling van aandelen naar aanleiding van het handelsconflict als overdreven wordt beschouwd.

“Op het huidige niveau is het risico van het handelsconflict voldoende ingeprijsd,” vinden zij. Ze wijzen er ook op dat beleggers wereldwijd onderwogen zijn in deze beleggingscategorie, dat de uitstromen zijn gestabiliseerd en dat opkomende markten profiteren van de stabiliserende dollar.

Lees ook :  Badkamer Kleine Ruimte Schuin Dak

kamer van koophandel heerenveen
| Aangemoedigd om te helpen mijn persoonlijke weblog , binnen dit gelegenheid Ik zal show you about keyword. En vanaf nu, dit is de zeer eerste afbeelding :

Helft mkb
Helft mkb’ers slachtoffer van digifraude – Economie – LC

Image Source: www.lc.nl

Waarom ga je niet overwegen impression over ? is waarvan awesome ???. als je dat misschien i’l d leer je een aantal Graphic eens te meer beneden :

Dus, als u wilt receive deze prachtige afbeeldingen gerelateerd aan (Kamer Van Koophandel Heerenveen), klik gewoon op Save knop om op te slaan de shots voor uw computer . Ze zijn alle set voor Save , (als je wilt en wilt

Bedankt voor uw bezoek onze website, artikel hierboven (Kamer Van Koophandel Heerenveen) gepubliceerd. vandaag we are opgewekt aan verklaar wij een uiterst interessante inhoud te worden beoordeeld , dat is (Kamer Van Koophandel Heerenveen) Sommige mensen proberen te vinden specificaties van (Kamer Van Koophandel Heerenveen) en zeker een van hen is u, is het niet?

Een bedrijf starten: waar begin je? | Ikgastarten
Een bedrijf starten: waar begin je? | Ikgastarten

Image Source: www.kvk.nl

11e kwartaalverslag - Alderse Baas
11e kwartaalverslag – Alderse Baas

Image Source: aldersebaas.nl

De opleiding kan in Zwolle, Heerenveen en Groningen gevolgd worden ...
De opleiding kan in Zwolle, Heerenveen en Groningen gevolgd worden …

Image Source: docplayer.nl

NS-Dommel (Eindhoven - Geldrop)/03 Eindhoven, Kamer van ...
NS-Dommel (Eindhoven – Geldrop)/03 Eindhoven, Kamer van …

Image Source: nlwandel.nl

BLCCA Academy_Kamer Van Koophandel_134 | Flickr - Photo ...
BLCCA Academy_Kamer Van Koophandel_134 | Flickr – Photo …

Image Source: staticflickr.com

In 7 stappen je eigen webwinkel beginnen
In 7 stappen je eigen webwinkel beginnen

Image Source: ccvshop.nl

STATUTEN WIJZIGING Mr. M .M .A
STATUTEN WIJZIGING Mr. M .M .A

Image Source:

IMG_4984 | Voka Kamer van Koophandel Limburg | Flickr
IMG_4984 | Voka Kamer van Koophandel Limburg | Flickr

Image Source: staticflickr.com

Kamer van Koophandel | TamTam
Kamer van Koophandel | TamTam

Image Source: tamtam.nl

STATUTEN WIJZIGING Mr. M .M .A
STATUTEN WIJZIGING Mr. M .M .A

Image Source:

Gallery of Kamer Van Koophandel Heerenveen