Kamer Te Huur Wolvega

Posted on

Kamer Te Huur Wolvega

Mary Pieterse-Bloem, hoofd obligatiebeleggen bij ABN Amro Private banking én lid van de Raad van Advies van IEXProfs, is benoemd tot bijzonder hoogleraar financiële markten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Rani Piputri naar NN IP

Per 1 september 2018 is Mary Pieterse-Bloem (1969), Senior Global Head Fixed Income bij ABN AMRO Private Banking, voor minimaal vier jaar aangesteld als bijzonder hoogleraar Financiële Markten aan de Erasmus School of Economics.

Zij zal vier dagen voor ABN AMRO Private Banking en een dag voor de Erasmus werken, een 4-1 combinatie zoals dat tegenwoordig heet.

Pieterse-Bloem zal zich als bijzonder hoogleraar richten op onderwerpen als de liquiditeit van de obligatiemarkt en de financiële consequenties voor bedrijven en overheden als zij hun activiteiten afstemmen op duurzaamheidsdoelstellingen.

“Ik ben met name geïnteresseerd in wat het volgen van duurzaamheidsdoelstellingen doet met de rendementen. Dat is met name voor obligaties nog amper onderzocht, letterlijk een greenfield.”

De leerstoel Financiële Markten is mogelijk gemaakt door het Erasmus Trustfonds. Het is onderdeel van de sectie Finance van de capaciteitsgroep Business Economics, en heeft een zelfstandig onderzoeksgebied.

Tegelijkertijd is de leerstoel verbonden aan de leerstoel Corporate Finance, waardoor asset pricing en asset allocation onder de capaciteitsgroep komen te vallen. De leerstoel geeft bevoegdheid om doctoraat kandidaten te promoveren.

Pieterse-Bloem is sinds september 2011 verbonden aan de Erasmus School of Economics waar zij verantwoordelijk is voor het onderwijsprogramma en het onderzoek naar vastrentende waarden. Daaronder valt ook de dagelijkse begeleiding van twee promovendi, het schrijven van academische publicaties en het beheren van obligatieportfolio’s.

Pieter van Mierlo, CEO Private Banking bij ABN Amro, heeft reden om blij te zijn met de universtaire promotie van Pieterse-Bloem, die sinds 2015 voor ABN AMRO werkt.

“De combinatie tussen haar functie bij het Global Investment Centre van ABN AMRO Private Banking en de leerstoel aan de Erasmus is optimaal. Het biedt haar de mogelijkheid wetenschappelijkk onderzoek uit te en tegelijkertijd de praktijk scherp in de gaten te houden. Dit moeten leiden tot toegevoegde waarde voor zowel de wetenschap als de praktijk.”

Mary Pieterse-Bloem is een ervaren rot in de obligatiemarkt. Zij is in haar gehele professionele carrière met niets anders bezig. Na het voltooien van haar master in economie aan London School of Economics in 1993 was zij dertien jaar werkzaam als obligatiestrateeg op de Europese obligatiemarkt en professional op het gebied van schuldkapitaalmarkten in de dealing rooms van Paribas, DrKW en Lehman Brothers in Londen.

Lees ook :  Radio Voor In De Badkamer

“Ik heb onder meer meegeholpen aan het ontwerpen van de eerste futurecontracten in euro’s. Dat was pionieren. Heel leuk!”

In 2006 nam ze tijd vrij om haar proefschrift over de integratie van Europese bedrijfsobligatiemarkten te schrijven. Ze behaalde haar doctoraat in 2011 aan de universiteit van Tilburg.

Als Hoofd Obligatiebeleggen bij ABN AMRO geeft Pieterse-Bloemleiding inmiddels leiding aan een wereldwijd team van specialisten op het gebied van vastrentende waarden. Zij is stemgerechtigd lid van het beleggingscommittee van de ABN AMRO Private Banking, met ongeveer 210 miljard euro aan beheerd vermogen.

Voordat ze bij ABN AMRO begon, werkte Pieterse-Bloem als senior strateeg vastrentende portfolio’s voor ING Investment Management (nu NN IP) en APG Asset Management.

Mary Pieterse-Bloem is naast haar vele werkzaamheden ook nog eens voorzitter van het Rente Gilde, het Nederlands genootschap van professionals die werkzaam zijn in de rentemarkten.

kamer te huur wolvega
| Welkom om onze blog , met dit gelegenheid Ik ga naar show you betreffende keyword. En na dit , hier is de primair grafisch :

Huis te koop: Struikheide 10, Wolvega voor € 10.10 k.k.
Huis te koop: Struikheide 10, Wolvega voor € 10.10 k.k.

Image Source: pararius.nl

Hoe zit het met image above ? kan dat zal opmerkelijk ???. Als u denkt als je wilt en wilt hebben

Hier bent u op onze site , artikel hierboven (Kamer Te Huur Wolvega) gepubliceerd. Op dit moment we zijn blij aan kondigt aan wij een vreselijke interessante inhoud te worden gewezen op, dat is (Kamer Te Huur Wolvega) many people een poging om te vinden specificaties van (Kamer Te Huur Wolvega) en natuurlijk een van deze is u, is het niet?

Kot-Kamer te huur in Heverlee € 525 (FTZ3R ...
Kot-Kamer te huur in Heverlee € 525 (FTZ3R …

Image Source: zimmo.be

Huis te koop: Struikheide 10, Wolvega voor € 10.10 k.k.
Huis te koop: Struikheide 10, Wolvega voor € 10.10 k.k.

Image Source: pararius.nl

Te Huur Huurwoning Wolvega | Mitula Woningen
Te Huur Huurwoning Wolvega | Mitula Woningen

Image Source: mitula.net

Kantoorruimte, Eekboerstraat 30, Oldenzaal - Roeloffzen ...
Kantoorruimte, Eekboerstraat 30, Oldenzaal – Roeloffzen …

Image Source: roeloffzen.nl

Hotel Holland Inn 10* - Wolvega, Nederland
Hotel Holland Inn 10* – Wolvega, Nederland

Image Source: weekendesk.fr

Reviusstraat 10 in Hoogezand 10 BL: Appartement
Reviusstraat 10 in Hoogezand 10 BL: Appartement

Image Source: realworks.nl

Kamer te huur | Samenhuizen VZW
Kamer te huur | Samenhuizen VZW

Image Source: samenhuizen.be

Kamer te huur: Peizerweg, Groningen voor €315
Kamer te huur: Peizerweg, Groningen voor €315

Image Source: pararius.nl

Huurwoningen kamer klooster in Nijmegen - Mitula Woning
Huurwoningen kamer klooster in Nijmegen – Mitula Woning

Image Source: mitula.net

Gallery of Kamer Te Huur Wolvega