Kamer Te Huur In Gent

Posted on

Kamer Te Huur In Gent

Warren Buffett heeft lang geleden al een beleggingsadvies gegeven dat investeerders in de afgelopen periode van volatiliteit op de markten had kunnen helpen. De vrees dat de valutacrisis in Turkije de wereldeconomie zou laten crashen, werd in de afgelopen beurssessies gevolgd door nieuwe records in de Dow, S&P 500 en Nasdaq, meldt Cnbc.

Luxe kamer nabij Brugge, Gent en kust - Hostels te Huur in Beernem ...
Luxe kamer nabij Brugge, Gent en kust – Hostels te Huur in Beernem …

Image Source: muscache.com

Hoe is dat mogelijk? Het antwoord van beurslegende Buffett is eenvoudig en het is niets revolutionairs. Maar voor beleggers die alleen gewend zijn aan de negenjarige stierenmarkt, kan het helpen om te begrijpen waarom paniek over de dagelijkse volatiliteit van aandelen contraproductief is. 

Lees ook: Tien tips voor beginnende beleggers

kot te huur Gent | kot Gent
kot te huur Gent | kot Gent

Image Source: kotenhuren.be

Elke keer dat de volatiliteit stijgt, is het belangrijk om te onthouden dat de aandelenmarkt niet bestaat om investeerders te instrueren; de markt is er om hen te dienen. Anders gezegd: marktvolatiliteit is een slechte maatstaf voor beleggersrisico.

Er zijn tal van specifieke katalysatoren geweest in 2018, een jaar waarin de volatiliteit is teruggekeerd na de abnormaal lage niveaus een jaar eerder. Trumps handelsoorlog, de renteverhogingen van de Federal Reserve en de worsteling in de opkomende markten hebben allemaal een rol gespeeld in de recente aandelenvolatiliteit.

Moderne kamer (COSY) | Koten te huur in Gent | Brummo
Moderne kamer (COSY) | Koten te huur in Gent | Brummo

Image Source: brummo.be

Een handelsakkoord tussen Mexico en de Verenigde Staten is het meest recente voorbeeld. Maar Buffetts punt is dat beleggers niet moeten kijken naar volatiliteit op de aandelenmarkt als een maat voor hun eigen risico.

In 1997 maakte Buffett een duidelijk onderscheid tussen de wijze om na te denken over beurzen en bedrijven, en wees hij op de aanpak van zijn leermeester, de beroemde waardebelegger Benjamin Graham. De sleutel van de Graham-benadering van beleggen is om aandelen niet te zien als onderdeel van een aandelenmarkt, maar als individuele bedrijven. Als het bedrijf het goed doet, doet de belegger het ook goed, zolang je niet te veel voor de aandelen hebt betaald.

Ruime kamer | Koten te huur in Gent | Brummo
Ruime kamer | Koten te huur in Gent | Brummo

Image Source: brummo.be

“De aandelenmarkt is er om je van dienst te zijn en niet om je te instrueren. Dat is de sleutel tot het bezitten van een goed bedrijf en het wegwerken van het risico dat anders zou bestaan”, vertelde Buffett investeerders in 1997, een jaar waarin de Aziatische valutacrisis paniek veroorzaakte.

“Volatiliteit doet er niet toe… of de volatiliteit nou gemiddeld 0,5% per dag of 0,25% of 5% bedraagt, we verdienen meer geld als de volatiliteit hoger is omdat het meer fouten zou veroorzaken. Volatiliteit is een groot pluspunt voor echte investeerders.”

GENT – Prachtig appartement in uniek historisch gebouw ”de oude ...
GENT – Prachtig appartement in uniek historisch gebouw ”de oude …

Image Source: unimmo.be

Na het barsten van de internetbubbel en de aanslagen op 11 september 2001, herinnerde Buffett beleggers in 2003 opnieuw eraan dat het de rol van de markt is om te dienen, niet om te instrueren, en merkte op dat het “bijna onmogelijk is om het in aandelen goed te doen als je elke nacht naar bed gaat, denkend aan de prijzen”. “Focussen op de prijs van een aandeel is dynamiet, het betekent echt dat je denkt dat de markt meer weet dan jij.”

In 2007 herhaalde Buffett zijn standpunt dat volatiliteit op de aandelenmarkt een nutteloze maatstaf is voor beleggers die zich zorgen maken over risico’s. “Het is onzin,” zei hij. “Volatiliteit bepaalt niet het risico van beleggen.”

Koten te huur in Lange Schipgracht, Gent - Rustige gemeubelde kamers ...
Koten te huur in Lange Schipgracht, Gent – Rustige gemeubelde kamers …

Image Source: erm-assets.com

“Risico komt van de aard van bepaalde soorten bedrijven, het kan riskant zijn om in sommige bedrijven te zitten, gewoon door de eenvoudige economische aspecten van het type bedrijf waarin je je bevindt of het komt door niet te weten wat je doet. Als je de economie begrijpt van het bedrijf waarin je betrokken bent, en je kent de mensen met wie je zaken doet en je weet dat de prijs die je betaalt verstandig is, loop je geen echt risico”, aldus Buffett. 

Lees ook: Dividendaandelen selecteren? Drie tips.

Kamer te huur in hartje Gent/Room for rent in the city ...
Kamer te huur in hartje Gent/Room for rent in the city …

Image Source: samenhuizen.be

In 2007 ging Buffett echter ook de mist in met zijn feitelijke kennis van de bedrijven waarin hij belegt. De financiële crisis werd veroorzaakt door risico’s in een sector die hij goed kent. Buffett beweerde achteraf in een getuigenverklaring voor het Congres dat niemand het kon zien aankomen. Maar de crisis leidde er ook toe dat hij zeer winstgevende beleggingen deed in financiële bedrijven nadat hun prijzen kelderden. 

Lees ook :  Kamer Met Prive Zwembad

Ook vindt de meerderheid van de individuele beleggers die via indexfondsen beleggen, geen troost in hun begrip van individuele bedrijven. Het voordeel van indexfondsbeleggingen is een goedkope, gevarieerde blootstelling aan de markt, verspreid over honderden bedrijven. Een individuele belegger kan de S&P 500 of Nasdaq bezitten zonder de economische aspecten van elk bedrijf te kennen of de koers-winstverhoudingen te weten. 

Spacious room at the edge of Ghent - Huizen te Huur in ...
Spacious room at the edge of Ghent – Huizen te Huur in …

Image Source: muscache.com

In tijden van hernieuwde marktvolatiliteit is deze tegenspraak niet alleen van toepassing op beleggers in indexfondsen, maar ook op de meerderheid van de Amerikanen die aan de zijlijn van markt blijven, zelfs na een decennium van aanzienlijke winsten. De S&P 500 is meer dan 320% gestegen sinds de financiële crisis, maar de top 10% van het Amerikaanse publiek bezit ongeveer 84% van de waarde van alle aandelen. 

In februari 2018 steeg de volatiliteit (VIX) naar een niveau dat ondenkbaar was geworden na de rustige markt van 2017, en tussen maart en eind juli haalden beleggers ongeveer 40 miljard dollar uit Amerikaanse beleggingsfondsen en exchange traded funds, volgens gegevens van Bespoke Investment Group.

Kot-Kamer te huur in Gent € 590 (G7UNR) - Vastgoed Elet ...
Kot-Kamer te huur in Gent € 590 (G7UNR) – Vastgoed Elet …

Image Source: zimmo.be

Buffett is een belangrijke voorstander van indexfondsen en heeft gezegd dat voor de meeste beleggers – waaronder zijn vrouw – een portefeuille van 90% in de S&P 500 en 10% in staatsobligaties voldoende is. 

Er zijn altijd goede redenen om het investeringsrisico te verlichten. Denk aan de leeftijd van een belegger tot specifieke levensbehoeften en overconcentratie in bepaalde activaklassen. Maar de meeste beleggers in indexfondsen doen niet het harde werk dat een belegger als Buffett doet om bedrijven te vinden waarin ze kunnen investeren. Ze hebben misschien niet de tijd, zin of kennis. 

Van Gent Makelaardij | Kantershof 13, 13 kamerbenedenwoning met tuin ...
Van Gent Makelaardij | Kantershof 13, 13 kamerbenedenwoning met tuin …

Image Source: vangentmakelaardij.nl

En dat is de reden waarom, wanneer de aandelenmarkt wild schommelt, deze beleggers waarschijnlijk zichzelf geen gunst zullen doen door te denken dat een toename in volatiliteit het definitieve verkoopsignaal is. Of zoals Charlie Munger, vice-voorzitter van Berkshire Hathaway, in 2003 zei: “Angst is de vijand van prestaties op lange termijn”.

Zie ook: De belangrijkste beslissing die een belegger moet nemen: asset allocatie

Rijhuis te huur in Gent - 1 slaapkamers - 625 € - Logic ...
Rijhuis te huur in Gent – 1 slaapkamers – 625 € – Logic …

Image Source: logic-immo.be

kamer te huur in gent
| Toegestaan om te helpen onze blog, met dit gelegenheid We zullen show you met betrekking tot keyword. en nu , dit is eigenlijk de eerste afbeelding :

SK133-13: Kamer te huur, Tervuursevest 1323 , 133 Heverlee | skot
SK133-13: Kamer te huur, Tervuursevest 1323 , 133 Heverlee | skot

Image Source: skot.be

Waarom niet overwegen Graphic eerder genoemde ? is waarvan ongelooflijke ???. Als u denkt als je liever en wilt , Klik gewoon op Als laatste punt als u wilt verkrijgen nieuw en recent graphics verwant met (Kamer Te Huur In Gent), te volgen gelieve ons op Google plus of Save deze pagina , we try om u te presenteren Daily up-date met alle nieuwe en verse afbeeldingen. Wij hopen u like houden hier. Voor veel updates en laatste nieuws over (Kamer Te Huur In Gent) Foto’s , gelieve vriendelijk Volg ons op Twitter , Path, instagram en Google Plus, of u markeert deze pagina op Boek Mark sectie , Wij proberen om u te voorzien van update regelmatig met alle nieuwe en verse Foto’s , Like uw Browsing , en vind de perfecte voor u.

Hier bent u op onze site , artikel hierboven (Kamer Te Huur In Gent) gepubliceerd. Tegenwoordig we are pleased aan kondigt aan wij een uiterst interessante niche te worden gewezen op, dat is (Kamer Te Huur In Gent) Veel particulieren op zoek naar info about (Kamer Te Huur In Gent) en zeker een van hen is u, is het niet?

Kamer met veel lichtinval (COSY) | Koten te huur in Gent ...
Kamer met veel lichtinval (COSY) | Koten te huur in Gent …

Image Source: brummo.be

Gallery of Kamer Te Huur In Gent