Kamer Te Huur In Dronten

Posted on

Kamer Te Huur In Dronten

Ondanks de dramatische krantenkoppen blijft de fundamentele groei van de opkomende markten volgens Maarten-Jan Bakkum van NN IP op een redelijk niveau. Maar de verschillen tussen de winnaars en de verliezers nemen wel dramatisch toe.

De Stap 11 Dronten is te koop - Jumba
De Stap 11 Dronten is te koop – Jumba

Image Source: nicci.io

NN IP verhoogt prognose economische groei China

NN IP constateert dat de gewogen gemiddelde BBP-groei in opkomende markten vertraagt ten opzichte van de piek van het eerste kwartaal van 2018, maar slechts in bescheiden mate. NN IP voorspelt een groei in 2019 van 4,8%, vergeleken met 5,2% dit jaar.

huiszoeken
huiszoeken

Image Source: huiszoeken.com

Maar de opkomende markten vormen geen eenheid. Achter de cijfers ziet ook NN IP toenemende verschillen tussen landen met weinig macro-economische onevenwichtigheden en een effectieve economische beleidsmix, en landen met grote onevenwichtigheden en autoriteiten die hun beleid niet kunnen of willen aanpassen aan de nieuwe uitdagende omgeving.

Maarten-Jan Bakkum, Senior Emerging Markets Strategist bij NN IP licht toe: “Het grootste deel van opkomend Azië verkeert in relatief goede vorm. Een escalerend handelsconflict tussen China en de VS kan aanzienlijke gevolgen hebben voor niet-Chinese exporteurs in de regio. De binnenlandse economieën zouden dit potentiële negatieve effect echter deels moeten kunnen compenseren. China zelf is begonnen met een nieuwe ronde van economische stimulering.”

Kamer te huur in Almere voor €500 | Kamernet
Kamer te huur in Almere voor €500 | Kamernet

Image Source: kamernet.nl

Maarten-Jan Bakkum

Kamer te huur in Amsterdam voor €750 | Kamernet
Kamer te huur in Amsterdam voor €750 | Kamernet

Image Source: kamernet.nl

Ook over India maakt Bakkum zich weinig zorgen: “India is slechts in beperkte mate kwetsbaar voor mondiale handelsproblemen. Dat komt omdat de economie van India relatief gesloten is en het land gestart is met een nieuwe kredietcyclus, die de groei normaliter zal stimuleren.”

Buiten Azië zijn er andere landen met behoorlijke macro-economische fundamentals, die volgens Bakkum niet persé veel hoeven te vertragen. “Chili en zelfs Mexico zijn goede voorbeelden, terwijl Rusland profiteert van de stijgende olieprijs.”

Lees ook :  Hotels In Rotterdam Met Jacuzzi Op Kamer
Huis te koop: Herfst 11 11 NR Dronten [funda]
Huis te koop: Herfst 11 11 NR Dronten [funda]

Image Source: funda.nl

Nee, de groeiproblemen zijn volgens de beleggingsstrateeg geconcentreerd in een paar landen met fundamentele problemen, waar de recente onrust op de markt het meest pijnlijk is geweest en waar de problemen voor extra onrust kunnen zorgen. Bakkum: “Het is bijvoorbeeld hoogst onwaarschijnlijk dat Turkije een diepe recessie kan vermijden. En de economie in Argentinië is al gaan krimpen, nadat de regering gedwongen was om het beleid aan te scherpen.”

kamer te huur in dronten
| Toegestaan voor u onze blog, met dit tijd Ik zal vertel je betreffende keyword. En vanaf nu, dit is eigenlijk de zeer eerste impressie :

Kamers te huur in Bijlmerbajes voor 250 euro per maand ...
Kamers te huur in Bijlmerbajes voor 250 euro per maand …

Image Source: telegraaf.nl

Waarom ga je niet overwegen picture voorafgaand aan? is waarvan Amazing ???. als je dat misschien als je wilt en wilt hebben

Hier bent u op onze website, inhoud hierboven (Kamer Te Huur In Dronten) gepubliceerd. Op dit moment we are blij aan kondigt aan dat wij een vreselijke interessante inhoud te worden beoordeeld , namelijk (Kamer Te Huur In Dronten) De meeste mensen een poging om te vinden specificaties van (Kamer Te Huur In Dronten) en zeker een van hen is u, is het niet?

Kamer te huur in Lelystad voor €375 | Kamernet
Kamer te huur in Lelystad voor €375 | Kamernet

Image Source: kamernet.nl

Kamer te huur in Delft voor €450 | Kamernet
Kamer te huur in Delft voor €450 | Kamernet

Image Source: kamernet.nl

Woning te koop: Komijn 11 11 CE Dronten - VBO Makelaar
Woning te koop: Komijn 11 11 CE Dronten – VBO Makelaar

Image Source: cloudfront.net

Kamer te huur in Ede voor €255 | Kamernet
Kamer te huur in Ede voor €255 | Kamernet

Image Source: kamernet.nl

Woning te koop: Golfresidentie 11 11 NK Dronten - VBO Makelaar
Woning te koop: Golfresidentie 11 11 NK Dronten – VBO Makelaar

Image Source: cloudfront.net

Gallery of Kamer Te Huur In Dronten