Kamer Te Huur In Den Helder

Posted on

Kamer Te Huur In Den Helder

“Ons beleggingsproces richt zich op het navigeren door hype cycli, het begrijpen van het groeipotentieel van nieuwe technologieën en het identificeren van de toetredingsdrempels die techbedrijven opwerpen.” Dat zegt, Alison Porter, portefeuillebeheerder van het Janus Henderson Horizon Global Technology Fund.

Een hype cycle is een algemeen aanvaarde visuele representatie van de volwassenheid, marktperceptie en toepassing van nieuwe technologieën, die voor het eerst in kaart werd gebracht door onderzoeksbureau Gartner, vervolgt Porter.

“Gezien de omvang van de koersvolatiliteit van veel nieuwe techbedrijven, is actief beheer van het grootste belang. Daarom is ons fondsteam volledig toegewijd aan technologie en selecteren we alleen techaandelen voor dít fonds. Dat doen we doen met een bottom-up gedreven benadering en dus niet op basis van macro-economische vooruitzichten of geografische allocatie.”

Desalniettemin zijn de Verenigde Staten dominant gerepresenteerd in het fonds, maar dat komt volgens Porter doordat de Amerikanen nu eenmaal de grootste vijver hebben om in te vissen. “Ondanks dat technologisch leiderschap nog vaak wordt gedomineerd door Amerikaanse bedrijven, zien we dat andere regio’s flink vooruitgang maken. Met name in China, waar technologie van steeds groter strategische belang is voor de lange termijn.”

 

Klik op de grafiek voor een grote versie

Als gevolg van de grote interesse zijn de waarderingen technologieaandelen de laatste jaren flink gestegen Er zijn volgens Porter echter stuwende krachten die een hoger dan gemiddelde waardering van de techsector rechtvaardigen. Als voorbeelden noemt ze het groeiend aantal toepassingen van kunstmatige intelligentie (AI) en de overgangsfase naar de volgende generatie infrastructuur, alsook de digitalisering van betalingen.

Van de grote technologische trends ziet Porter in AI méér dan alleen een beleggingsthema. Ze betitelt het zelfs als de vierde golf van technologische innovatie. “Sinds het mainframetijdperk van de pc, de eerste golf, zitten we inmiddels in de derde golf; die van mobile en cloud computing. In de komende tien jaar zullen in de vierde golf wereldwijd honderden miljarden apparaten op elkaar worden aangesloten. Door schaalvergroting, kostenreductie en het toenemend computervermogen in de cloud, zullen complexe taken beter, sneller en goedkoper kunnen worden uitgevoerd. Dat zal op meerdere sectoren van invloed zijn.”  

Vooral binnen de infrastructuurbranche ziet Porter grote mogelijkheden voor de inzet van AI om de revolutie op het gebied van elektrificatie en zelfrijdend vervoer in de transportsector mogelijk te maken. Over de aanzienlijke kansen die volgens haar zijn weggelegd voor de digitalisering van het betalingsverkeer – al een van de langstlopende thema’s in de techportefeuilles van Janus Henderson – zegt Porter: “Die dienen zich vooral aan door de afnemende hoeveelheid contante geldstromen en de continue transformatie en digitalisering van bestaande financiële diensten met behulp van fintech.”

De hogere waarderingen worden daarnaast gesteund door de sterke balanspositie die veel techbedrijven hebben, aldus Porter. “Niettemin erkennen we tegelijkertijd wel dat er in sommige bedrijfstakken te veel hype is ontstaan, zoals in cloudsoftware en robotica. Daarom blijven wij altijd gericht op de hoogte van de waarderingen, wat in ons Global Technology Fund tot uiting komt in een van de laagste koers-winstverhoudingen ten opzichte van vergelijkbare fondsen.” 

Lees ook :  Www X20 Badkamers Be

Doordat de spannende trends in de sector steeds meer kapitaal aantrekken wordt het des te belangrijker om die goede waarderingsdiscipline te handhaven, zegt Porter. “Het tempo van de technologische ontwikkelingen groeit exponentieel en veel van de veranderingen die deze teweeg brengen, zullen resulteren in ontregeling van zowel het sociale als werkende leven van mensen. Daar zal tevens de regelgeving op worden aangepast, waarbij we ons bewust zijn van de risico’s dat die regels over de korte- tot middellange termijn te ver kunnen gaan of juist niet effectief genoeg blijken te zijn.”

Technologie zelf wordt door Porter niet als thematisch of cyclisch concept gezien. “Wij geloven dat technologiebeleggingen juist worden aangezwengeld door seculiere langetermijndrijfveren.” Ze noemt hierbij vooral het belang van demografische ontwikkelingen. “Neem de millennials, die al zo’n 25% van de wereldbevolking uitmaken. Dat zijn digital natives die technologie intuïtief gebruiken in alle aspecten van hun leven; van werk, reizen en eten bestellen tot winkelen en zelfs daten. Met de groei van het aantal millenials, neemt ook de acceptatie van technologie toe.”

 

 

 

kamer te huur in den helder
| Toegestaan voor u mijn eigen website , op dit tijd I ‘ll geef je met met betrekking tot keyword. En vandaag , dit is de primair afbeelding :

Appartement te huur in Broek op Langedijk: Dorpsstraat
Appartement te huur in Broek op Langedijk: Dorpsstraat

Image Source: casco.io

Hoe zit het met foto over ? is eigenlijk wonderful???. Als u denkt als je wilt en wilt , klik op Ten slotte als u wenst Get nieuw en recent foto verwant met (Kamer Te Huur In Den Helder), te volgen gelieve ons op Google plus of Save deze blog , we proberen onze beste om u Daily up grade met alle nieuwe en verse graphics . Hope u enjoy logeren hier . Voor sommige updates en laatste nieuws over (Kamer Te Huur In Den Helder) graphics , gelieve vriendelijk Volg ons op Twitter , Path, instagram en Google Plus, of u markeert deze pagina op Bookmark gebied, Wij proberen om u te bieden up grade regelmatig met Fresh en New images , Like uw Browsing , en vind de beste voor u.

Hier bent u op onze website, artikel hierboven (Kamer Te Huur In Den Helder) gepubliceerd. vandaag we zijn opgewekt aan kondigt aan dat wij een uiterst interessante niche te worden beoordeeld , namelijk (Kamer Te Huur In Den Helder) Sommige mensen op zoek naar info about (Kamer Te Huur In Den Helder) en zeker een van deze is u, is het niet?

Kamer huren in Den Haag in de Scheepmakersstraat - KamerSocial
Kamer huren in Den Haag in de Scheepmakersstraat – KamerSocial

Image Source: kamersocial.nl

Twee Persoons Wasbak_134229 > Wibma.com = Ontwerp ...
Twee Persoons Wasbak_134229 > Wibma.com = Ontwerp …

Image Source: saunaweb.be

Bed & breakfast in Den Helder - Gastvrij
Bed & breakfast in Den Helder – Gastvrij

Image Source: cloudfront.net

Woning te koop: Van Speykstraat 11 11 RB Den Helder - VBO Makelaar
Woning te koop: Van Speykstraat 11 11 RB Den Helder – VBO Makelaar

Image Source: cloudfront.net

Appartementen in Valencia ciudad - Jorge Juan I
Appartementen in Valencia ciudad – Jorge Juan I

Image Source: singularstays.nl

Woning aanbod - Kanaalweg 11 | Den Helder
Woning aanbod – Kanaalweg 11 | Den Helder

Image Source: coltofmakelaardij.nl

Westgracht 11, Den Helder – Ruud van Leeuwen Beheer BV
Westgracht 11, Den Helder – Ruud van Leeuwen Beheer BV

Image Source: ruudvanleeuwenbeheerbv.nl

Kamer huren in Den Bosch in de Langehof - KamerSocial
Kamer huren in Den Bosch in de Langehof – KamerSocial

Image Source: kamersocial.nl

Kamer te huur Den Bosch: Koningsweg - €575
Kamer te huur Den Bosch: Koningsweg – €575

Image Source: pararius.nl

Woningen huisgenoot in Den Haag - Mitula Woning
Woningen huisgenoot in Den Haag – Mitula Woning

Image Source: mitula.net

Gallery of Kamer Te Huur In Den Helder