Kamer Te Huur In Almere Haven

Posted on

Kamer Te Huur In Almere Haven

“Ons beleggingsproces richt zich op het navigeren door hype cycli, het begrijpen van het groeipotentieel van nieuwe technologieën en het identificeren van de toetredingsdrempels die techbedrijven opwerpen.” Dat zegt, Alison Porter, portefeuillebeheerder van het Janus Henderson Horizon Global Technology Fund.

Een hype cycle is een algemeen aanvaarde visuele representatie van de volwassenheid, marktperceptie en toepassing van nieuwe technologieën, die voor het eerst in kaart werd gebracht door onderzoeksbureau Gartner, vervolgt Porter.

“Gezien de omvang van de koersvolatiliteit van veel nieuwe techbedrijven, is actief beheer van het grootste belang. Daarom is ons fondsteam volledig toegewijd aan technologie en selecteren we alleen techaandelen voor dít fonds. Dat doen we doen met een bottom-up gedreven benadering en dus niet op basis van macro-economische vooruitzichten of geografische allocatie.”

Desalniettemin zijn de Verenigde Staten dominant gerepresenteerd in het fonds, maar dat komt volgens Porter doordat de Amerikanen nu eenmaal de grootste vijver hebben om in te vissen. “Ondanks dat technologisch leiderschap nog vaak wordt gedomineerd door Amerikaanse bedrijven, zien we dat andere regio’s flink vooruitgang maken. Met name in China, waar technologie van steeds groter strategische belang is voor de lange termijn.”

 

Klik op de grafiek voor een grote versie

Als gevolg van de grote interesse zijn de waarderingen technologieaandelen de laatste jaren flink gestegen Er zijn volgens Porter echter stuwende krachten die een hoger dan gemiddelde waardering van de techsector rechtvaardigen. Als voorbeelden noemt ze het groeiend aantal toepassingen van kunstmatige intelligentie (AI) en de overgangsfase naar de volgende generatie infrastructuur, alsook de digitalisering van betalingen.

Van de grote technologische trends ziet Porter in AI méér dan alleen een beleggingsthema. Ze betitelt het zelfs als de vierde golf van technologische innovatie. “Sinds het mainframetijdperk van de pc, de eerste golf, zitten we inmiddels in de derde golf; die van mobile en cloud computing. In de komende tien jaar zullen in de vierde golf wereldwijd honderden miljarden apparaten op elkaar worden aangesloten. Door schaalvergroting, kostenreductie en het toenemend computervermogen in de cloud, zullen complexe taken beter, sneller en goedkoper kunnen worden uitgevoerd. Dat zal op meerdere sectoren van invloed zijn.”  

Lees ook :  Badkamer En Co Kortingscode

Vooral binnen de infrastructuurbranche ziet Porter grote mogelijkheden voor de inzet van AI om de revolutie op het gebied van elektrificatie en zelfrijdend vervoer in de transportsector mogelijk te maken. Over de aanzienlijke kansen die volgens haar zijn weggelegd voor de digitalisering van het betalingsverkeer – al een van de langstlopende thema’s in de techportefeuilles van Janus Henderson – zegt Porter: “Die dienen zich vooral aan door de afnemende hoeveelheid contante geldstromen en de continue transformatie en digitalisering van bestaande financiële diensten met behulp van fintech.”

De hogere waarderingen worden daarnaast gesteund door de sterke balanspositie die veel techbedrijven hebben, aldus Porter. “Niettemin erkennen we tegelijkertijd wel dat er in sommige bedrijfstakken te veel

kamer te huur in almere haven
| Aangenaam voor u de website , in dit tijd Ik ga naar vertel je betreffende keyword. En vandaag , dit is eigenlijk de 1ste impressie :

Te koop: Noorderplassenweg 11, Almere - Hoekstra en van Eck
Te koop: Noorderplassenweg 11, Almere – Hoekstra en van Eck

Image Source: hoekstraenvaneck.nl

Hoe ongeveer foto voorafgaand aan? kan in welke Amazing ???. Als u denkt als u liever en wilt Get it

Hier bent u op onze site , inhoud hierboven (Kamer Te Huur In Almere Haven) gepubliceerd. vandaag we are blij aan kondigt aan wij een ongelooflijk interessante inhoud te worden gewezen op, dat is (Kamer Te Huur In Almere Haven) Sommige mensen zoeken naar informatie over (Kamer Te Huur In Almere Haven) en zeker een van hen is u, is het niet?

Kamer te huur in Almere voor €500 | Kamernet
Kamer te huur in Almere voor €500 | Kamernet

Image Source: kamernet.nl

Woning te koop: Robijnplantsoen 11 11 GB Almere - VBO Makelaar
Woning te koop: Robijnplantsoen 11 11 GB Almere – VBO Makelaar

Image Source: cloudfront.net

Kamer te huur in Almere : Kamers te huur ...
Kamer te huur in Almere : Kamers te huur …

Image Source: gratisadvertentieplaats.nl

Kamer te huur in Almere voor €600 | Kamernet
Kamer te huur in Almere voor €600 | Kamernet

Image Source: kamernet.nl

Kamer te huur in Almere voor €465 | Kamernet
Kamer te huur in Almere voor €465 | Kamernet

Image Source: kamernet.nl

Woning Wilgengriend te huur in Almere - 303159
Woning Wilgengriend te huur in Almere – 303159

Image Source: directwonen.nl

Te Huur 4 Kamer Tussenwoning Amsterdam | Mitula Woningen
Te Huur 4 Kamer Tussenwoning Amsterdam | Mitula Woningen

Image Source: mitula.net

Kamer te huur in Almere voor €360 | Kamernet
Kamer te huur in Almere voor €360 | Kamernet

Image Source: kamernet.nl

Te Huur Almere Hout | Mitula Woningen
Te Huur Almere Hout | Mitula Woningen

Image Source: mitula.net

Huurwoningen in Almere - Mitula Woningen
Huurwoningen in Almere – Mitula Woningen

Image Source: mitula.net

Gallery of Kamer Te Huur In Almere Haven