Kamer Te Huur Breda Particulier

Posted on

Kamer Te Huur Breda Particulier

Mary Pieterse-Bloem, hoofd obligatiebeleggen bij ABN Amro Private banking én lid van de Raad van Advies van IEXProfs, is benoemd tot bijzonder hoogleraar financiële markten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Te huur particulier – solonvastgoed
Te huur particulier – solonvastgoed

Image Source: solonvastgoed.nl

Rani Piputri naar NN IP

Per 1 september 2018 is Mary Pieterse-Bloem (1969), Senior Global Head Fixed Income bij ABN AMRO Private Banking, voor minimaal vier jaar aangesteld als bijzonder hoogleraar Financiële Markten aan de Erasmus School of Economics.

Zij zal vier dagen voor ABN AMRO Private Banking en een dag voor de Erasmus werken, een 4-1 combinatie zoals dat tegenwoordig heet.

Kamer te huur in Breda voor €355 | Kamernet
Kamer te huur in Breda voor €355 | Kamernet

Image Source: kamernet.nl

Pieterse-Bloem zal zich als bijzonder hoogleraar richten op onderwerpen als de liquiditeit van de obligatiemarkt en de financiële consequenties voor bedrijven en overheden als zij hun activiteiten afstemmen op duurzaamheidsdoelstellingen.

“Ik ben met name geïnteresseerd in wat het volgen van duurzaamheidsdoelstellingen doet met de rendementen. Dat is met name voor obligaties nog amper onderzocht, letterlijk een greenfield.”

De leerstoel Financiële Markten is mogelijk gemaakt door het Erasmus Trustfonds. Het is onderdeel van de sectie Finance van de capaciteitsgroep Business Economics, en heeft een zelfstandig onderzoeksgebied.

Kamer te huur: Mgr
Kamer te huur: Mgr

Image Source: pararius.nl

Tegelijkertijd is de leerstoel verbonden aan de leerstoel Corporate Finance, waardoor asset pricing en asset allocation onder de capaciteitsgroep komen te vallen. De leerstoel geeft bevoegdheid om doctoraat kandidaten te promoveren.

Pieterse-Bloem is sinds september 2011 verbonden aan de Erasmus School of Economics waar zij verantwoordelijk is voor het onderwijsprogramma en het onderzoek naar vastrentende waarden. Daaronder valt ook de dagelijkse begeleiding van twee promovendi, het schrijven van academische publicaties en het beheren van obligatieportfolio’s.

Pieter van Mierlo, CEO Private Banking bij ABN Amro, heeft reden om blij te zijn met de universtaire promotie van Pieterse-Bloem, die sinds 2015 voor ABN AMRO werkt.

Kamer Spuistraat te huur in Breda - 282183
Kamer Spuistraat te huur in Breda – 282183

Image Source: directwonen.nl

“De combinatie tussen haar functie bij het Global Investment Centre van ABN AMRO Private Banking en de leerstoel aan de Erasmus is optimaal. Het biedt haar de mogelijkheid wetenschappelijkk onderzoek uit te en tegelijkertijd de praktijk scherp in de gaten te houden. Dit moeten leiden tot toegevoegde waarde voor zowel de wetenschap als de praktijk.”

Lees ook :  Wat Kost Een Eenvoudige Badkamer

Mary Pieterse-Bloem is een ervaren rot in de obligatiemarkt. Zij is in haar gehele professionele carrière met niets anders bezig. Na het voltooien van haar master in economie aan London School of Economics in 1993 was zij dertien jaar werkzaam als obligatiestrateeg op de Europese obligatiemarkt en professional op het gebied van schuldkapitaalmarkten in de dealing rooms van Paribas, DrKW en Lehman Brothers in Londen.

“Ik heb onder meer meegeholpen aan het ontwerpen van de eerste futurecontracten in euro’s. Dat was pionieren. Heel leuk!”

Te Huur Woning Hoornaar | Mitula Woningen
Te Huur Woning Hoornaar | Mitula Woningen

Image Source: mitula.net

In 2006 nam ze tijd vrij om haar proefschrift over de integratie van Europese bedrijfsobligatiemarkten te schrijven. Ze behaalde

kamer te huur breda particulier
| Verrukkelijk voor u mijn eigen website , op dit gelegenheid Ik zal vertel je betreffende keyword. En vandaag , hier is de 1ste foto:

Kamer Breda huren of verhuren, bekijk alle kamers in Breda
Kamer Breda huren of verhuren, bekijk alle kamers in Breda

Image Source: kamersocial.nl

Waarom ga je niet overwegen picture over ? is meestal waarvan ongelooflijke ???. als u denkt als je liefde en wilt Get it

Hier bent u op onze website, artikel hierboven (Kamer Te Huur Breda Particulier) gepubliceerd. Op dit moment we zijn blij aan verklaar dat wij een zeer interessante niche te worden besproken , dat is (Kamer Te Huur Breda Particulier) De meeste mensen een poging om te vinden specificaties van (Kamer Te Huur Breda Particulier) en zeker een van hen is u, is het niet?

Huurwoningen nieuwe prinsenkade in Breda - Mitula Woning
Huurwoningen nieuwe prinsenkade in Breda – Mitula Woning

Image Source: mitula.net

Kamertje
Kamertje

Image Source: kamertje.nl

Kamer Breda huren of verhuren, bekijk alle kamers in Breda
Kamer Breda huren of verhuren, bekijk alle kamers in Breda

Image Source: kamersocial.nl

Huurwoningen kamer nolensplein in Breda - Mitula Woning
Huurwoningen kamer nolensplein in Breda – Mitula Woning

Image Source: mitula.net

12 Mooi Kamer Te Huur Eindhoven Layout - Woondecoratie | Slaapkamer ...
12 Mooi Kamer Te Huur Eindhoven Layout – Woondecoratie | Slaapkamer …

Image Source: newposeidongames.com

Kamer te huur in Breda voor €385 | Kamernet
Kamer te huur in Breda voor €385 | Kamernet

Image Source: kamernet.nl

Gallery of Kamer Te Huur Breda Particulier