Kamer Met Ontbijt Aan Zee

Posted on

Kamer Met Ontbijt Aan Zee

Frans Timmermans wil lijsttrekker worden voor de PvdA bij de Europese verkiezingen van volgend jaar mei: wat een schitterend bericht om een toch al zo stralende dag in de Algarve mee te beginnen.

Ik heb mijn ontbijt tot een feestelijk liquid breakfast omgepimpt want van dat kleffe Portugese witbrood word ik toch maar dik. Na het eerste glaasje vinho verde kreeg ik een schitterend visioen. Alle snode plannen van Frans ‘Ḿachiavelli’ Timmermans waren mislukt en hij was als een doodordinaire parlementariër in het Europees parlement geëindigd. Omdat zijn dikke bips niet op op één stoeltje past, hadden ze hem maar twee zetels gegeven. Ik vond het zo’n aandoenlijk tafereel dat ik spontaan “Jerry, Jerry “ begon te brullen . Mijn hondjes schrokken zich een ongeluk want die zijn geboren toen Jerry Springer allang niet meer op de buis was.

Ik ken Frenske nog uit de tijd dat ik met PvdA-europarlementariër Edith Mastenbroek was getrouwd (dat haar herinnering tot een zegen mag zijn). Frenske zat toen nog gewoon in de Tweede Kamer maar liep de deuren van het Europese Parlement al plat. Hij was broodmager, had geen baard en was hij, in mijn herinnering, een overkammer. Een overkammer is een kalende man die het restant van zijn haar over de kale delen van het hoofd kamt. Omdat het sinds de twintigste eeuw steeds gebruikelijker is geworden om een kaal of kalend hoofd kort te knippen of helemaal glad te scheren, neemt het aantal overkammers af. Maar dit terzijde.

In niets leek hij op de Vader Abraham, de Paulus de Boskabouter, de Kabouter Plop of de Humpty Dumpty die hij nu is. Vilein was hij al wel, zo vernam ik van zeer betrouwbare bronnen uit de PvdA. Een matennaaier, een backstabber: Timmermans schuwde geen enkel middel om zijn doel te bereiken. Vraag dat maar aan de goedmoedige Job Cohen.

Toen Frenske minister van Buitenlandse zaken werd, ben ik hem gaan volgen. Dat was één groot feest. Hij liet zich als een Hollandse toerist met iedere hoogwaardigheidsbekleder op de foto zetten, of het nou de honoraire consul was van Liechtenstein of een of andere despoot achter de Oeral. Zonder grandeur en zo blij als Billie Turf die een uur gratis mag snoepen bij de Jamin. Toen hij Eerste vicevoorzitter (er zijn nog vier of vijf vicevoorzitters, proest) van de Europese Commissie werd, was ik verdrietig en schreef ik deze hommage, een van mijn best gelezen stukjes ooit.

Lees ook :  Houtkachel Midden In De Kamer

Timmermans in Brussel werd gelukkig ook één groot mediaal feest. Een olifant in de porseleinkast. De circuspoedel, de dansende geit en de butler van Juncker the Drunker. Nederland had net zo goed Ivo Niehe kunnen sturen.
De laatste tijd was het volop genieten omdat Frenske’s Europese droom uit elkaar aan het spatten is. Bovendien werd hij smadelijk gepasseerd door een andere toyboy van Juncker,

kamer met ontbijt aan zee
| Aangemoedigd om te helpen onze blog, met dit periode Ik ga naar vertel je betreffende keyword. en nu , dit kan de primair impressie :

Logies met ontbijt
Logies met ontbijt

Image Source: dichtbijzee.nl

Hoe zit het met Graphic eerder genoemde ? is in welke ongelooflijke ???. Als u denkt bijgevolg en wilt hebben

Bedankt voor uw bezoek onze site , artikel hierboven (Kamer Met Ontbijt Aan Zee) gepubliceerd. Op dit moment we zijn blij aan kondigt aan dat wij een vreselijke interessante niche te worden gewezen op, namelijk (Kamer Met Ontbijt Aan Zee) De meeste mensen zoeken naar informatie over (Kamer Met Ontbijt Aan Zee) en zeker een van hen is u, is het niet?

B&B | Bed en Breakfast
B&B | Bed en Breakfast

Image Source: bed-en-breakfast.nl

Pension het Hofje - Noordwijk aan Zee | Bedandbreakfast
Pension het Hofje – Noordwijk aan Zee | Bedandbreakfast

Image Source: bbimages.eu

Zeelui, Egmond Aan Zee | Boek online | Bed and Breakfast ...
Zeelui, Egmond Aan Zee | Boek online | Bed and Breakfast …

Image Source: bbimages.eu

Home - Hemel aan Zee
Home – Hemel aan Zee

Image Source: hemelaanzee.nl

KAMERS MET ONTBIJT AAN ZEE kust Belgie AANRADER op 2Km VAN ...
KAMERS MET ONTBIJT AAN ZEE kust Belgie AANRADER op 2Km VAN …

Image Source: beachhouse.be

Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach boeken? | Apollo Hotels
Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach boeken? | Apollo Hotels

Image Source: apollohotels.nl

Kamer met ontbijt in Zeeland : bij de Kersentuin in Nieuwvliet
Kamer met ontbijt in Zeeland : bij de Kersentuin in Nieuwvliet

Image Source: kersentuin.com

KAMERS MET ONTBIJT AAN ZEE kust Belgie AANRADER op 2Km VAN ...
KAMERS MET ONTBIJT AAN ZEE kust Belgie AANRADER op 2Km VAN …

Image Source: beachhouse.be

Kamer met ontbijt aan de kust in Frankrijk - Vendée ...
Kamer met ontbijt aan de kust in Frankrijk – Vendée …

Image Source: aupassagedugois.fr

Kamer met ontbijt aan de Ierse westkust: Sea Haven B&B ...
Kamer met ontbijt aan de Ierse westkust: Sea Haven B&B …

Image Source: seahaven-liscannor.com

Bed & breakfast Hoogland aan Zee (Nederland Egmond aan Zee ...
Bed & breakfast Hoogland aan Zee (Nederland Egmond aan Zee …

Image Source: bstatic.com

Reserveren - B&B aan de Zee - Bed en Breakfast Zoutelande, Zeeland
Reserveren – B&B aan de Zee – Bed en Breakfast Zoutelande, Zeeland

Image Source: imgix.net

Gallery of Kamer Met Ontbijt Aan Zee