Kamer In Enschede Te Huur

Posted on

Kamer In Enschede Te Huur

Institutionele beleggers uit binnen- en buitenland buitelen over elkaar heen om in Nederlandse hypotheken te beleggen. Het renteverschil tussen Nederlandse hypotheken en staatsobligaties maakt hebberig.

Te Huur - 12 - Gemeubileerd drie kamer appartement - Twents Vast ...
Te Huur – 12 – Gemeubileerd drie kamer appartement – Twents Vast …

Image Source: twentsvast.nl

Maarten Geerdink van Econopolis naar NN IP

Het fondsvermogen van het NN Dutch Residential Mortgage Fund van NN Investment Partners (NN IP) is eind mei 2018 door de grens van 2 miljard euro gegaan. Dat is opmerkelijk, want het fonds werd in november 2015 gelanceerd. “Nederlandse institutionele klanten waren vanaf dag één geïnteresseerd,” aldus NN IP in een begeleidend persbericht.

Kamer huren in Enschede in de Mina Krusemanstraat - KamerSocial
Kamer huren in Enschede in de Mina Krusemanstraat – KamerSocial

Image Source: kamersocial.nl

De enorme groei van het fondsvermogen zegt iets over de populariteit van deze beleggingsklasse. Dat is ook wel logisch natuurlijk. In een klimaat met lage yields zoeken beleggers naar relatief veilige instrumenten die nog wel een redelijke rente geven tegen.

Of zoals NN IP dat in het persbericht verwoordt: “De gegroeide belangstelling van beleggers komt door de aantrekkelijke extra spread op Nederlandse hypothecaire leningen voor woningen versus overheidsschuldinstrumenten met een vergelijkbaar kredietprofiel.” Volgens Morningstar bedraagt het dividendrendement van het hypothekenfonds 2,17%.

Wat de populaireit van hypothecaire beleggingen verder versterkt is de duratie en de diversificatie naar consumentenkrediet.

Te huur in Enschede - 15 nieuwbouw te huur in Enschede ...
Te huur in Enschede – 15 nieuwbouw te huur in Enschede …

Image Source: mitula.net

En de risico? NN IP: “Nederlandse hypothecaire leningen voldoen aan strenge acceptatienormen en laten lage historische verliezen zien. Dit biedt mogelijkheden voor beleggers die in niet-liquide activa kunnen investeren en een langere looptijd geen belemmering vinden.”

Volgens NN IP blijven de marktindicatoren gunstig voor de onderliggende fundamentals van de Nederlandse woningmarkt. Nieuw beleggers in het hypotheekfonds hoeven niet bang te zijn dat zij opgezadeld worden met de hypotheken die op het huidige recordniveau worden afgesloten. Want: “In het algemeen liggen de huizenprijzen boven het recordniveau van voor de crisis. Met ons fondsenaanbod krijgen beleggers ook exposure naar de hypotheken die in de afgelopen drie jaar zijn uitgegeven. Dit voorkomt dat zij alleen zijn blootgesteld aan de nieuwste leningen tegen deze hogere huizenprijzen.”

Te Huur - 122-12, Studenten kamer in het centrum van Enschede ...
Te Huur – 122-12, Studenten kamer in het centrum van Enschede …

Image Source: twentsvast.nl

Positief aan het NN IP-fonds is bovendien dat de hypotheekportefeuille een CO2-voetafdruk heeft die 5,3% onder het Nederlandse gemiddelde ligt. “Dit komt door het beleid om te beleggen in nieuwe hypotheken die vooral rusten op nieuwe gebouwen die energie-efficiënter zijn.”

Lees ook :  Complete Badkamer Inclusief Montage Limburg

kamer in enschede te huur
| Aangemoedigd om mijn website , met dit moment Ik ga naar geef je met about keyword. en nu , dit kan de eerste foto:

Kamer huren, verhuur in Enschede via Airbnb, goedkoop een kamer ...
Kamer huren, verhuur in Enschede via Airbnb, goedkoop een kamer …

Image Source: airbnb-enschede.com

Waarom ga je niet overwegen impression eerder genoemde ? is in welke Amazing ???. als u denkt als je liefde en wilt , klik op Ten laatste als u wilt Get nieuw en recent image verwant met (Kamer In Enschede Te Huur), te volgen gelieve ons op Google plus of bookmark deze website , we try om u te presenteren Regular up-date met alle nieuwe en verse Foto’s . Hope u like logeren hier. Voor veel up-dates en laatste nieuws over (Kamer In Enschede Te Huur) images , gelieve vriendelijk Volg ons op Twitter , Path, instagram en Google Plus, of u markeert deze pagina op Boek Mark sectie , we try om u update regelmatig met Fresh en New Foto’s , Like uw Browsing , en vind de juiste voor u.

Bedankt voor uw bezoek onze website, artikel hierboven (Kamer In Enschede Te Huur) gepubliceerd. Op dit moment we zijn blij aan verklaar dat wij een ongelooflijk interessante niche te worden gewezen op, dat is (Kamer In Enschede Te Huur) Veel particulieren op zoek naar details over (Kamer In Enschede Te Huur) en natuurlijk een van hen is u, is het niet?

Kamer Enschede, kamers Enschede, studentenkamer
Kamer Enschede, kamers Enschede, studentenkamer

Image Source: kamernet.nl

Kamer te huur in Enschede voor €12 | Kamernet
Kamer te huur in Enschede voor €12 | Kamernet

Image Source: kamernet.nl

Kamer te huur in Enschede voor €280 | Kamernet
Kamer te huur in Enschede voor €280 | Kamernet

Image Source: kamernet.nl

Kamer te huur in Enschede voor €300 | Kamernet
Kamer te huur in Enschede voor €300 | Kamernet

Image Source: kamernet.nl

Kamer te huur in Enschede voor €12 | Kamernet
Kamer te huur in Enschede voor €12 | Kamernet

Image Source: kamernet.nl

Kamer Kevelhamhoek te huur in Enschede - 295520
Kamer Kevelhamhoek te huur in Enschede – 295520

Image Source: directwonen.nl

Kamer Nicolaas Beetsstraat te huur in Enschede - 281694
Kamer Nicolaas Beetsstraat te huur in Enschede – 281694

Image Source: directwonen.nl

Gallery of Kamer In Enschede Te Huur