Kamer In Den Haag Te Huur

Posted on

Kamer In Den Haag Te Huur

Goed nieuws: over 26.000 jaar is de geldboete en de verbeurdverklaring van een in 2016 veroordeelde drugsbaron integraal afbetaald. Absurdistan natuurlijk, nadat “de man van 6,4 miljoen euro” een deal kon maken met de FOD Finan­ciën om maandelijks twintig euro af te betalen. “Het is in ons land doodsimpel om aan je opgelegde geldboete te ontsnappen”, zeggen speurders en magistraten.

Kamer te huur in Den Haag voor €14 | Kamernet
Kamer te huur in Den Haag voor €14 | Kamernet

Image Source: kamernet.nl

Om dit verhaal te begrijpen moeten we terug naar een zaak uit 2016 voor het hof van beroep van Antwerpen. Advocaat-generaal Hildegard Penne zwaait er tijdens haar requisitoir met een stevig gerechtelijk dossier rond een drugsbende. Zware jongens, niet vies een partij cocaïne. Het hof veroordeelt de drugsbaron na pittige debatten tot een gevangenisstraf. Ook de geldboete en verbeurdverklaring van zijn (on)roerende goederen zijn navenant: 6,4 miljoen euro.

Volgens Penne – die niet wil uitweiden over het specifieke arrest – is het vervolgens de FOD Financiën, meer bepaald de Ontvanger van Penale Boeten, die verantwoordelijk is voor de afwikkeling van de afbetaling. In dit geval, bevestigen twee bronnen, slaagt de veroordeelde dealer in zijn opzet om zich onvermogend voor te doen. Ondanks de dure advocaat en dito wagen waarmee hij in Antwerpen opduikt.

Te Huur Villa 5 Kamers Den Haag | Mitula Woningen
Te Huur Villa 5 Kamers Den Haag | Mitula Woningen

Image Source: mitula.net

Hij stelt zelf een afbetalingsplan voor a rato van twintig euro per maand. Het plan wordt zowaar goedgekeurd. Over 26.000 jaar zal hij de geschatte brutowinst van zijn drugsdealen terugbetaald hebben aan de schatkist. “Al is het belangrijk om aan te stippen dat zulke gigantische verbeurdverklaringen niet willen zeggen dat de veroordeelde dat bedrag ook effectief bezit”, zegt een magistraat met kennis van zaken. “Het gaat om theoretische brutowinsten, die zouden verdiend zijn met drugstrafiek. Vaak is de realiteit minder rooskleurig.”

De advocaat-generaal omschrijft de algemene invordering van geldstraffen en verbeurdverklaringen als “zeer dramatisch.” Ze becijferde dat er tussen januari en juni 2016 in 153 Antwerpse veroordelingen voor 17,2 miljoen euro aan geldboetes werd uitgesproken.” Daarvan werd tot nu toe hooguit 1,1 miljoen euro geïnd”, zegt ze. “Het probleem ligt bij de Ontvanger van Penale Boeten, dat zwaar onderbemand is en opmerkelijke keuzes maakt.”

Kamer te huur nabij Kijkduin (strand) - Appartementen te Huur in Den ...
Kamer te huur nabij Kijkduin (strand) – Appartementen te Huur in Den …

Image Source: muscache.com

Een gerechtelijke bron stelt dat het voor veroordeelde criminelen doodsimpel is: “Een belachelijke afbetaling verkrijgen waardoor er geen vervangende gevangenisstraf kan opgelegd worden en dan blijf je volledig buiten schot.” Een speurder zegt dat zelfs een simpele adreswijziging vaak al voldoende is om aan een deftig afbetalingsplan te ontsnappen. Of door naar het buitenland te verhuizen. “Vaak zit het drugsgeld verstopt in het buitenlands vastgoed. Dat opsporen en terugvorderen is een hele opgave”, klinkt het. Minister van Justitie Koen Geens (CD&V) voerde daarop het strafuitvoeringsonderzoek (SUO) in. Maar ook hier is er sprake van personeelstekorten, expertise en de goodwill van de FOD Financiën om echt achter het geld te gaan.

Lees ook :  Mag Je Een Kamer Verhuren In Een Huurhuis

Beter in portemonnee

TE HUUR Abrikozenstraat 14, Den Haag - 14 SLAAPKAMERS! : Huizen en ...
TE HUUR Abrikozenstraat 14, Den Haag – 14 SLAAPKAMERS! : Huizen en …

Image Source: regiokoopjes.nl

Vooral de ambtenaren daar zijn voor velen de gebeten hond, al stelt woordvoerder Francis Adyns van de FOD Financiën

kamer in den haag te huur
| Aangenaam om te helpen de website , in dit bijzondere moment Ik ga naar vertel je betreffende keyword. En na dit , dit is de eerste impressie :

Appartement Monseigneur van Steelaan te huur in Den Haag | NederWoon
Appartement Monseigneur van Steelaan te huur in Den Haag | NederWoon

Image Source: nederwoon.nl

Waarom niet overwegen foto voorafgaand aan? is meestal dat wonderful???. als u van mening bent i’l m u een aantal afbeelding wederom beneden :

Dus, als u wilt hebben de Amazing afbeeldingen over (Kamer In Den Haag Te Huur), klik gewoon op Save link om op te slaan de images naar uw Personal PC. Deze zijn voorbereid voor Transfer, (als je wilt en wilt

Bedankt voor uw bezoek onze website, artikel hierboven (Kamer In Den Haag Te Huur) gepubliceerd. Op dit moment we zijn blij aan kondigt aan wij een vreselijke interessante inhoud te worden beoordeeld , namelijk (Kamer In Den Haag Te Huur) Sommige mensen een poging om te vinden specificaties van (Kamer In Den Haag Te Huur) en natuurlijk een van hen is u, is het niet?

Kamer te huur: Sweelinckplein, Den Haag voor €380
Kamer te huur: Sweelinckplein, Den Haag voor €380

Image Source: pararius.nl

Kamer in Den Haag te huur: Keizerstraat, Scheveningen - KamerDen Haag
Kamer in Den Haag te huur: Keizerstraat, Scheveningen – KamerDen Haag

Image Source: kamerdenhaag.nl

Woonruimte te huur in Archipelbuurt, Den Haag – Huurkamers
Woonruimte te huur in Archipelbuurt, Den Haag – Huurkamers

Image Source: huurkamers.nl

Kamer huren in Den Haag aan de Erasmusweg - KamerSocial
Kamer huren in Den Haag aan de Erasmusweg – KamerSocial

Image Source: kamersocial.nl

Woning Te Huur 34 Kamer Haag | Mitula Woningen
Woning Te Huur 34 Kamer Haag | Mitula Woningen

Image Source: mitula.net

Kamer te huur Den Haag: Nienoordstraat - €235
Kamer te huur Den Haag: Nienoordstraat – €235

Image Source: pararius.nl

Kamer te huur: Thomsonlaan, Den Haag voor €495
Kamer te huur: Thomsonlaan, Den Haag voor €495

Image Source: pararius.nl

Studio's te huur in Den Haag max € 500-750 · kamer
Studio's te huur in Den Haag max € 500-750 · kamer

Image Source: kamer.nl

Kamer te huur: Moerbeiplein, Den Haag voor €495
Kamer te huur: Moerbeiplein, Den Haag voor €495

Image Source: pararius.nl

Gallery of Kamer In Den Haag Te Huur