Hotels Met Sauna Op De Kamer

Posted on

Hotels Met Sauna Op De Kamer

De Saljoet hing zo’n tien jaar geleden nog aan een boorplatform aan de Noordzee, nu dobbert de oranje blikvanger in Gelderland om te worden benut als luxe hotelkamer met tweepersoonsbed, televisie, toilet en kachel.

Sansuk Gay Sauna and Guesthouse, Pattaya - Boek een aanbieding op ...
Sansuk Gay Sauna and Guesthouse, Pattaya – Boek een aanbieding op …

Image Source: agoda.net

In de Saljoet. vernoemd naar een Russisch ruimtestation, konden bij calamiteiten 28 personen een veilig heenkomen zoeken. Totdat Gert Veldhuis en Robert Terpstra de capsule in 2008 vanuit Amsterdam naar Friesland haalden waar deze compleet werd gestript. „Hij lag een jaar of zeven in het water bij Amsterdam en was eigendom van iemand die er weinig mee deed”, blikt Veldhuis terug. „Wij kochten het om er een ’barbecue-donut’ van te maken: een rond bootje zonder dak met in het midden een barbecue.”

Toen het tijdens een vaartochtje stevig begon te regenen, kwamen de twee op een ander idee. Veldhuis: „We dachten: leuk hoor, zo’n donut. Maar zou het niet veel leuker en lucratiever zijn om er een hotelkamer van te maken waar mensen comfortabel, droog en luxe kunnen overnachten?” De capsule werd in twee maanden omgetoverd. „Niet heel groot, wel heel leuk”, aldus Veldhuis. „Alles wat je nodig hebt, is er, behalve een douche. Het is helaas onmogelijk om die erin te bouwen.”

Prive villa | Landgoed Het Roode Koper op de Veluwe
Prive villa | Landgoed Het Roode Koper op de Veluwe

Image Source: roodekoper.nl

Info: saljoet.nl

De Vrouwe van Stavoren in het Friese plaatsje Stavoren telt twaalf joekels van van wijnvaten. Een idee van Bauke Kolk die in Zwitserland vier kleine vaten (15.000 liter) op de kop tikte om ze als hotelkamer in te richten. Acht grote vaten met elk een capaciteit van 23.000 liter bemachtigde hij in de Franse wijnstreek Beaujolais. Bijna twintig jaar heeft in deze reusachtige tonnen wijn gerijpt.

Hotel Zuiderduin - Weekendjeweg
Hotel Zuiderduin – Weekendjeweg

Image Source: weekendjeweg.nl

De vaten zijn omgebouwd tot knusse, luxe en sfeervolle hotelkamers met een slaapvertrek, zitkamer met televisie en een badkamer. Buiten vind je een veranda met een zitje. De grotere vaten zijn luxer met een ligbad en aparte douche. Voor wie het niet luxe genoeg kan, kan een wellness-wijnvat boeken met jacuzzi, infrarood-stoomcabine en vloerverwarming boeken. De vier 15.000 litervaten zijn verbouwd tot Welness Twins met tweepersoons sauna.

Lees ook :  Hotels Met Sauna En Jacuzzi Op De Kamer

De Amerikaanse krant LA Times riep deze plek uit tot een van de meest ongewone hotels ter wereld. Leuk detail: bij aankomst ligt er – hoe kan het ook anders – een flesje wijn voor je op de kamer klaar.

Hotel met jacuzzi op de kamer | Blauwe Lint in Groningen
Hotel met jacuzzi op de kamer | Blauwe Lint in Groningen

Image Source: blauwelint.nl

Info: hotel-vrouwevanstavoren.nl

Van een uit de kluiten gewassen vogelhuis tot een vliegtuigje en van een oldtimer caravan op metershoge stelten tot een rode brandweerbus: niets is te gek in De vreemde vogel. Tien ongewone slaapplekken onder de rook van Rotterdam, midden in de natuur.

Van der Valk Hotel Antwerpen - Weekendjeweg
Van der Valk Hotel Antwerpen – Weekendjeweg

Image Source: weekendjeweg.nl

Alle slaapplekken zijn naar een vogel vernoemd. De omgebouwde circuswagen heet De papegaai. De oude caravan op drie meter hoge poten is De knusse struisvogel terwijl De spacemees een container in de vorm van een raketlanceerstation is. Alle accommodaties hebben eigen sanitair. Op het

hotels met sauna op de kamer
| Verrukkelijk te kunnen onze website , binnen dit tijd We zullen show you betreffende keyword. En na dit , dit kan een eerste grafisch :

Design Kamers van Mainport Design Hotel Rotterdam / Inntel Hotels
Design Kamers van Mainport Design Hotel Rotterdam / Inntel Hotels

Image Source: inntelhotelsmainport.com

Hoe ongeveer foto eerder genoemde ? is eigenlijk waarvan awesome ???. als je dat misschien als je liever en wilt Get it

Bedankt voor uw bezoek onze website, inhoud hierboven (Hotels Met Sauna Op De Kamer) gepubliceerd. Op dit moment we are opgewekt aan verklaar wij een vreselijke interessante inhoud te worden beoordeeld , namelijk (Hotels Met Sauna Op De Kamer) Veel mensen proberen te vinden details over (Hotels Met Sauna Op De Kamer) en zeker een van hen is u, is het niet?

tourisme quebec | Travelcoop Blogt!
tourisme quebec | Travelcoop Blogt!

Image Source: wordpress.com

Hotel - De Schout - DeLuxe kamer met infrarood sauna ...
Hotel – De Schout – DeLuxe kamer met infrarood sauna …

Image Source: ootmarsum.nl

Van der Valk Gilze-Rijen. Luxe suite met ronde jacuzzi ...
Van der Valk Gilze-Rijen. Luxe suite met ronde jacuzzi …

Image Source: romantischcadeau.nl

Faciliteitenfoto’s – Pillows Grand Hotel Ter Borch Zwolle

Image Source: pillowshotels.com

De Canada Specialist: Overzicht reizen in Canada
De Canada Specialist: Overzicht reizen in Canada

Image Source: canadaspecialist.nl

Hotel met jacuzzi op de kamer | Blauwe Lint in Groningen
Hotel met jacuzzi op de kamer | Blauwe Lint in Groningen

Image Source: blauwelint.nl

Lindner Hotel & City Lounge | Antwerp Hotel Association
Lindner Hotel & City Lounge | Antwerp Hotel Association

Image Source: cubilis.eu

Gallery of Hotels Met Sauna Op De Kamer