Hotels Met Kamers Met Prive Zwembad

Posted on

Hotels Met Kamers Met Prive Zwembad

Mary Pieterse-Bloem, hoofd obligatiebeleggen bij ABN Amro Private banking én lid van de Raad van Advies van IEXProfs, is benoemd tot bijzonder hoogleraar financiële markten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Rani Piputri naar NN IP

Per 1 september 2018 is Mary Pieterse-Bloem (1969), Senior Global Head Fixed Income bij ABN AMRO Private Banking, voor minimaal vier jaar aangesteld als bijzonder hoogleraar Financiële Markten aan de Erasmus School of Economics.

Zij zal vier dagen voor ABN AMRO Private Banking en een dag voor de Erasmus werken, een 4-1 combinatie zoals dat tegenwoordig heet.

Pieterse-Bloem zal zich als bijzonder hoogleraar richten op onderwerpen als de liquiditeit van de obligatiemarkt en de financiële consequenties voor bedrijven en overheden als zij hun activiteiten afstemmen op duurzaamheidsdoelstellingen.

“Ik ben met name geïnteresseerd in wat het volgen van duurzaamheidsdoelstellingen doet met de rendementen. Dat is met name voor obligaties nog amper onderzocht, letterlijk een greenfield.”

De leerstoel Financiële Markten is mogelijk gemaakt door het Erasmus Trustfonds. Het is onderdeel van de sectie Finance van de capaciteitsgroep Business Economics, en heeft een zelfstandig onderzoeksgebied.

Tegelijkertijd is de leerstoel verbonden aan de leerstoel Corporate Finance, waardoor asset pricing en asset allocation onder de capaciteitsgroep komen te vallen. De leerstoel geeft bevoegdheid om doctoraat kandidaten te promoveren.

Pieterse-Bloem is sinds september 2011 verbonden aan de Erasmus School of Economics waar zij verantwoordelijk is voor het onderwijsprogramma en het onderzoek naar vastrentende waarden. Daaronder valt ook de dagelijkse begeleiding van twee promovendi, het schrijven van academische publicaties en het beheren van obligatieportfolio’s.

Pieter van Mierlo, CEO Private Banking bij ABN Amro, heeft reden om blij te zijn met de universtaire promotie van Pieterse-Bloem, die sinds 2015 voor ABN AMRO werkt.

“De combinatie tussen haar functie bij het Global Investment Centre van ABN AMRO Private Banking en de leerstoel aan de Erasmus is optimaal. Het biedt haar de mogelijkheid wetenschappelijkk onderzoek uit te en tegelijkertijd de praktijk scherp in de gaten te houden. Dit moeten leiden tot toegevoegde waarde voor zowel de wetenschap als de praktijk.”

Mary Pieterse-Bloem is een ervaren rot in de obligatiemarkt. Zij is in haar gehele professionele carrière met niets anders bezig. Na het voltooien van haar master in economie aan London School of Economics in 1993 was zij dertien jaar werkzaam als obligatiestrateeg op de Europese obligatiemarkt en professional op het gebied van schuldkapitaalmarkten in de dealing rooms van Paribas, DrKW en Lehman Brothers in Londen.

Lees ook :  Toilet Maken In Badkamer

“Ik heb onder meer meegeholpen aan het ontwerpen van de eerste futurecontracten in euro’s. Dat was pionieren. Heel leuk!”

In 2006 nam ze tijd vrij om haar proefschrift over de integratie van Europese bedrijfsobligatiemarkten te schrijven. Ze behaalde haar doctoraat in 2011 aan de universiteit van Tilburg.

Als Hoofd Obligatiebeleggen bij ABN AMRO geeft Pieterse-Bloemleiding inmiddels leiding aan een wereldwijd team van specialisten op het gebied van vastrentende waarden. Zij is stemgerechtigd lid van het beleggingscommittee van de ABN AMRO Private Banking, met ongeveer 210 miljard euro aan beheerd vermogen.

Voordat ze bij ABN AMRO begon, werkte Pieterse-Bloem als senior strateeg vastrentende portfolio’s voor ING Investment Management (nu NN IP) en APG Asset Management.

Mary Pieterse-Bloem is naast haar vele werkzaamheden ook nog eens voorzitter van het Rente Gilde, het Nederlands genootschap van professionals die werkzaam zijn in de rentemarkten.

hotels met kamers met prive zwembad
| Aangemoedigd om te helpen mijn persoonlijke blog , in dit tijd We zullen demonstreren betreffende keyword. En vandaag , dit kan de primair foto:

Asiatic Lion Lodge - Mendarda - ViaMichelin: informatie en ...
Asiatic Lion Lodge – Mendarda – ViaMichelin: informatie en …

Image Source: bstatic.com

Waarom niet overwegen image voorafgaand aan? is eigenlijk in welke opmerkelijk ???. als u denkt daarom en wilt

Bedankt voor uw bezoek onze site , artikel hierboven (Hotels Met Kamers Met Prive Zwembad) gepubliceerd. Op dit moment we zijn pleased aan verklaar wij een vreselijke interessante inhoud te worden besproken , dat is (Hotels Met Kamers Met Prive Zwembad) De meeste mensen zoeken naar informatie over (Hotels Met Kamers Met Prive Zwembad) en zeker een van hen is u, is het niet?

Villa bij het water over de hele Llucmajor, | 14 personen | 14
Villa bij het water over de hele Llucmajor, | 14 personen | 14

Image Source: homeaway.com

Bekijk hier enkele luxueuze hotels met zwembad
Bekijk hier enkele luxueuze hotels met zwembad

Image Source: amazonaws.com

Mitsis Ramira Beach | Vergelijk 10 aanbieders | Dikke ...
Mitsis Ramira Beach | Vergelijk 10 aanbieders | Dikke …

Image Source: dikkeportemonnee.nl

Ikos Resorts Review: Zo All-Exclusive kan een All-Inclusive vakantie ...
Ikos Resorts Review: Zo All-Exclusive kan een All-Inclusive vakantie …

Image Source: inhetvliegtuig.nl

Udaya Resort Ubud: Je eigen luxe villa met privé zwembad in Bali ...
Udaya Resort Ubud: Je eigen luxe villa met privé zwembad in Bali …

Image Source: inhetvliegtuig.nl

REISJUNK | De 14 meest unieke en bijzondere hotels op Bali
REISJUNK | De 14 meest unieke en bijzondere hotels op Bali

Image Source: reisjunk.nl

REISJUNK | De 14 meest unieke en bijzondere hotels op Bali
REISJUNK | De 14 meest unieke en bijzondere hotels op Bali

Image Source: reisjunk.nl

Prive Sauna en Schoonheidsinstituut Akwa te Everberg
Prive Sauna en Schoonheidsinstituut Akwa te Everberg

Image Source: akwa.be

Huis in Koewacht, Nederland | 5 personen | 1182989
Huis in Koewacht, Nederland | 5 personen | 1182989

Image Source: homeaway.com

Hotel Acoya Hotel, Suites & Villas in Willemstad - Tenzing ...
Hotel Acoya Hotel, Suites & Villas in Willemstad – Tenzing …

Image Source: tenzingtravel.nl

Romantisch Kamer Met Jacuzzi: Hotelkamer met jacuzzi sauna ...
Romantisch Kamer Met Jacuzzi: Hotelkamer met jacuzzi sauna …

Image Source: hotelsuites.nl

Romantisch Kamer Met Jacuzzi: Hotelkamer met jacuzzi sauna ...
Romantisch Kamer Met Jacuzzi: Hotelkamer met jacuzzi sauna …

Image Source: laferronniere.be

Daios Cove Luxury Resort & Villas - Polyplan Reizen
Daios Cove Luxury Resort & Villas – Polyplan Reizen

Image Source: polyplan.nl

Gallery of Hotels Met Kamers Met Prive Zwembad