Hotelkamer Met Sauna Op De Kamer

Posted on

Hotelkamer Met Sauna Op De Kamer

De volledige derde etage van Golden Tulip Noordwijk Beach heeft onlangs een metamorfose ondergaan. Hiermee is de eerste fase van de grootschalige renovatie van het hotel afgerond.

De eerste fase van de grootschalige renovatie bij Golden Tulip Noordwijk Beach is afgerond met de restyling van de derde etage. De nieuwe look en feel heeft invloeden van Art Deco en Art Nouveau. Qua materialen is gekozen voor massief hout, leder en linnen die gecombineerd zijn met grafische patronen en strak geschilderde wanden. Met kleine details als ingelijste decoraties wordt verwezen naar de historie van het hotel dat in 1910 al het decor was van een ontmoeting tussen Sigmund Freud en Gustav Mahler.

Evgeny Vreijling, General Manager van Golden Tulip Noordwijk Beach: ‘We zijn ontzettend trots en blij met de ontwikkelingen van de afgelopen maanden. We zetten nu met een groot deel van onze kamers de stap naar de toekomst van ons hotel. De plannen voor de volgende fase worden direct weer opgepakt en samen met de directie van Golden Green Hotels bekijken we alle mogelijkheden om de uitvoering hiervan dusdanig neer te zetten dat we alle segmenten binnen de hotellerie thuis kunnen laten voelen.’

Het nieuwe interieur is ontworpen door interieur architect Eddy Thiemens van TMWRK Styling en Interieur Architectuur. Ook plannen voor de volgende fase van renovatie liggen al op de planken.

Playtime Anytime is de internationale invulling van de richting die Golden Tulip is ingeslagen om in te spelen op de veranderende wensen van de hotelgast. De nieuwe strategie bestaat onder meer uit een vernieuwde uitstraling en wordt ook in de Benelux hotels in de komende jaren geïmplementeerd. Daarnaast staat de kreet ‘Playtime Anytime’ voor het bieden van een bijzondere beleving wanneer gasten in de hotels verblijven.

Golden Tulip Beach Noordwijk is een viersterren hotel direct gelegen aan het strand en de boulevard van Noordwijk. Het hotel beschikt over 82 kamers, waarvan 34 zeezicht kamers (3 Executive kamers) en 48 kamers met zicht op het dorp Noordwijk. De tien vergaderzalen beschikken over alle hedendaagse faciliteiten en het Relax Centre met zwembad, sauna en stoombad zorgen voor de nodige ontspanning. Bij mooi weer kunnen gasten genieten van het gezellige terras en ’s avonds kunnen gasten terecht bij restaurant Noordzee.

Lees ook :  Kamer Zoeken In Den Haag

Golden Tulip is onderdeel van Louvre Hotels Group. Met circa 2.500 hotels in 52 landen is Louvre Hotels Group één van de grootste internationale hotelketens. Louvre Hotels Group staat op de tiende plek in Ranglijst Horeca Top 100 2017.

hotelkamer met sauna op de kamer
| Welkom te kunnen mijn blog, op dit tijdsperiode Ik zal vertel je met betrekking tot keyword. En vandaag , hier is de eerste afbeelding :

Romantische overnachtingen België
Romantische overnachtingen België

Image Source: supertrips.nl

Denk na over picture eerder genoemde ? is meestal dat opmerkelijk ???. als u van mening bent als je het waardeert en wilt

Hier bent u op onze site , artikel hierboven (Hotelkamer Met Sauna Op De Kamer) gepubliceerd. Tegenwoordig we are blij aan kondigt aan dat wij een zeer interessante topic te worden gewezen op, namelijk (Hotelkamer Met Sauna Op De Kamer) Veel mensen proberen te vinden informatie over (Hotelkamer Met Sauna Op De Kamer) en natuurlijk een van hen is u, is het niet?

11 Sterren Design Hotel in Rotterdam Centrum - Mainport by Inntel Hotels
11 Sterren Design Hotel in Rotterdam Centrum – Mainport by Inntel Hotels

Image Source: netdna-ssl.com

hotel-heeswijk
hotel-heeswijk

Image Source: hotel-heeswijk.nl

Bed and Breakfast Grenzeloos Doldersum in Drenthe
Bed and Breakfast Grenzeloos Doldersum in Drenthe

Image Source: vakantieviking.nl

Hotel Breukelen wellness suite - YouTube
Hotel Breukelen wellness suite – YouTube

Image Source: ytimg.com

Voor €201 naar 4 sterren Hotel Villa List in Sozopol ...
Voor €201 naar 4 sterren Hotel Villa List in Sozopol …

Image Source: vakantieviking.nl

Valk Suites - Voor iedereen een geschikte Suite!
Valk Suites – Voor iedereen een geschikte Suite!

Image Source: valkenhorst.nl

Plunder je spaarvarken maar: dit zijn de duurste ...
Plunder je spaarvarken maar: dit zijn de duurste …

Image Source: indebuurt.nl

Huwelijksreis in Nederland: Bijzondere plekjes ...
Huwelijksreis in Nederland: Bijzondere plekjes …

Image Source: theperfectwedding.nl

Hotel Kasteel Doenrade in Schinnen, Nederland - CharmantHotel
Hotel Kasteel Doenrade in Schinnen, Nederland – CharmantHotel

Image Source: charmanthotel.com

casa-romantico Bed and Breakfast (Bruges, Brughe, Brügge): Bed ...
casa-romantico Bed and Breakfast (Bruges, Brughe, Brügge): Bed …

Image Source: casa-romantico.be

Gallery of Hotelkamer Met Sauna Op De Kamer