Hotel Met Jacuzzi In Kamer Rotterdam

Posted on

Hotel Met Jacuzzi In Kamer Rotterdam

De Saljoet hing zo’n tien jaar geleden nog aan een boorplatform aan de Noordzee, nu dobbert de oranje blikvanger in Gelderland om te worden benut als luxe hotelkamer met tweepersoonsbed, televisie, toilet en kachel.

Mainport Hotel Rotterdam Waterfront spa room - YouTube
Mainport Hotel Rotterdam Waterfront spa room – YouTube

Image Source: ytimg.com

In de Saljoet. vernoemd naar een Russisch ruimtestation, konden bij calamiteiten 28 personen een veilig heenkomen zoeken. Totdat Gert Veldhuis en Robert Terpstra de capsule in 2008 vanuit Amsterdam naar Friesland haalden waar deze compleet werd gestript. „Hij lag een jaar of zeven in het water bij Amsterdam en was eigendom van iemand die er weinig mee deed”, blikt Veldhuis terug. „Wij kochten het om er een ’barbecue-donut’ van te maken: een rond bootje zonder dak met in het midden een barbecue.”

Toen het tijdens een vaartochtje stevig begon te regenen, kwamen de twee op een ander idee. Veldhuis: „We dachten: leuk hoor, zo’n donut. Maar zou het niet veel leuker en lucratiever zijn om er een hotelkamer van te maken waar mensen comfortabel, droog en luxe kunnen overnachten?” De capsule werd in twee maanden omgetoverd. „Niet heel groot, wel heel leuk”, aldus Veldhuis. „Alles wat je nodig hebt, is er, behalve een douche. Het is helaas onmogelijk om die erin te bouwen.”

Suite Hotel Pincoffs – Beste Boutique Hotel in Rotterdam
Suite Hotel Pincoffs – Beste Boutique Hotel in Rotterdam

Image Source: hotelpincoffs.nl

Info: saljoet.nl

De Vrouwe van Stavoren in het Friese plaatsje Stavoren telt twaalf joekels van van wijnvaten. Een idee van Bauke Kolk die in Zwitserland vier kleine vaten (15.000 liter) op de kop tikte om ze als hotelkamer in te richten. Acht grote vaten met elk een capaciteit van 23.000 liter bemachtigde hij in de Franse wijnstreek Beaujolais. Bijna twintig jaar heeft in deze reusachtige tonnen wijn gerijpt.

Bruidssuite - Best Western Plus Rotterdam Airport HotelBEST WESTERN ...
Bruidssuite – Best Western Plus Rotterdam Airport HotelBEST WESTERN …

Image Source: airporthotelrotterdam.nl

De vaten zijn omgebouwd tot knusse, luxe en sfeervolle hotelkamers met een slaapvertrek, zitkamer met televisie en een badkamer. Buiten vind je een veranda met een zitje. De grotere vaten zijn luxer met een ligbad en aparte douche. Voor wie het niet luxe genoeg kan, kan een wellness-wijnvat boeken met jacuzzi, infrarood-stoomcabine en vloerverwarming boeken. De vier 15.000 litervaten zijn verbouwd tot Welness Twins met tweepersoons sauna.

De Amerikaanse krant LA Times riep deze plek uit tot een van de meest ongewone hotels ter wereld. Leuk detail: bij aankomst ligt er – hoe kan het ook anders – een flesje wijn voor je op de kamer klaar.

Slaapkamer Met Jacuzzi: Mainport rotterdam the netherlands ...
Slaapkamer Met Jacuzzi: Mainport rotterdam the netherlands …

Image Source: theaterhotel.nl

Info: hotel-vrouwevanstavoren.nl

Van een uit de kluiten gewassen vogelhuis tot een vliegtuigje en van een oldtimer caravan op metershoge stelten tot een rode brandweerbus: niets is te gek in De vreemde vogel. Tien ongewone slaapplekken onder de rook van Rotterdam, midden in de natuur.

Loft kamer - Foto van Inntel Hotels Art Eindhoven ...
Loft kamer – Foto van Inntel Hotels Art Eindhoven …

Image Source: tripadvisor.com

Alle slaapplekken zijn naar een vogel vernoemd. De omgebouwde circuswagen heet De papegaai. De oude caravan op drie meter hoge poten is De knusse struisvogel terwijl De spacemees een container in de vorm van een raketlanceerstation is. Alle accommodaties hebben eigen sanitair. Op het terrein van dit zeer kindvriendelijke hotel bevinden zich een boerderij met speeltuin, hangmatten om in te chillen, een vuurplaats en een tuincafé. Actievelingen kunnen gebruikmaken van een roeibootje of van fietsen.

Petra Knijnenburg is de eigenaar van het hotel dat vijf jaar geleden openging. Zij en man Davy woonden in de binnenstad van Delft toen zij een boerderij kochten. Om er te wonen en een gezin te stichten, maar ook om een kleinschalig hotel te beginnen. „We vinden het zelf heel leuk om in een boomhut te slapen, dus voor onze gasten wilden we ook zulke plekken creëren”, zegt Petra Knijnenburg. Het moest allesbehalve standaard worden.” Zo kan een grote groep terecht in de Afrikaanse trekvogel, een achtpersoons safaritent met twee douches en twee wastafels.

15 Sterren Design Hotel in Rotterdam Centrum - Mainport by Inntel Hotels
15 Sterren Design Hotel in Rotterdam Centrum – Mainport by Inntel Hotels

Image Source: netdna-ssl.com

Info: devreemdevogel.nl

Een redelijke conditie is een vereiste als je in Vuurtoren Harlingen wilt slapen, want je moet naar 24 meter hoog klimmen. Geen lift! Maar als je er eenmaal bent, wil je niet meer weg vanwege het uitzicht waar je u tegen zegt.

Privéhuis Cristal Privé – Rotterdam
Privéhuis Cristal Privé – Rotterdam

Image Source: cristalprive.nl

De vuurtoren werd in 1922 gebouwd en deed zo’n 75 jaar dienst. In 1998 doofde het licht en werd het pand gerestaureerd en omgebouwd tot hotel voor twee personen. De inmiddels overleden Piet Beuker die van 1970 tot 1998 vuurtorenwachter was, zei ooit: „Eeuwenlang hebben zeelui naar deze plek gekeken. Nu zijn de rollen prachtig omgedraaid: het baken is een uitkijkpunt geworden.”

Lees ook :  Hotel Bubbelbad Op Kamer

Na een aantal omwentelingen bereik je via een trap de eerste etage waar de opvallende ronde douche zich bevindt. Op de verdieping daarboven is het woongedeelte met kleine zithoek en het bed. Dankzij het glas rondom kun je vanuit bed te genieten van uitzicht op zee en op de stadjes en dorpen van het Friese achterland.

Romantische hotels en Bijzondere B&B’s
Romantische hotels en Bijzondere B&B’s

Image Source: specialhotels.nl

Nóg een verdieping hoger kom je op de plek waar ooit de lamp (formaat skippybal) van de vuurtoren brandde. Onder de originele koepel kun je aanschuiven aan een tafel voor twee. Of waag je op de omheinde omloop!

Info: vuurtoren-harlingen.nl

Bruidssuite - Best Western Plus Rotterdam Airport HotelBEST WESTERN ...
Bruidssuite – Best Western Plus Rotterdam Airport HotelBEST WESTERN …

Image Source: airporthotelrotterdam.nl

Ruud Hilbrands vindt al snel iets saai. Dus toen hij in 2006 een bed & breakfast opende, keek niemand ervan op dat het een uitbundige bedoening was. In het Drijfpaleis raak je niet uitgekeken. Een kleurrijke b&b in een woonboot op de Rijn, hartje Arnhem. Elke vier kamers ademen een ’fantasie Italiaanse stijl’, zoals Hilbrands het noemt. Met een badkamer met douche, een televisie, computer en terras met een zitje. Hilbrands heeft bovendien een groot terras met mozaïek laten aanleggen waar het – weer of geen weer – altijd als vakantie voelt.

„Ik heb op het water, zeker als de zon schijn, altijd een vakantiegevoel. Bijna alsof ik in Italië ben”, glundert hij. „Dat gevoel probeer ik mijn gasten te geven. Als ze er maar vrolijk en blij van worden.” Hilbrands heeft de boot zelf gebouwd met behulp van vrienden en kennissen. „Wat mij betreft is het nooit af. Het kan altijd mooier, leuker, gekker!” Hij noemt zijn b&b een drijvend palazzo waarvan hij hoopt dat het zijn gasten inspireert om zo kleurrijk mogelijk te leven. „Weg met die voorzichtigheid!”

Design Hotels Rotterdam - Mainport / Inntel Hotels
Design Hotels Rotterdam – Mainport / Inntel Hotels

Image Source: inntelhotelsmainport.com

Info: drijfpaleis.nl

Snoepjes verspreid door onze hoofdstad, noemt initiatiefneemster Suzanne Oxenaar de 28 voormalige brugwachtershuisjes die hotelsuites zijn geworden. Het verklaart de naam: SWEETS hotel.

Mainport Design Hotel. Met grote jacuzzi voor het raam ...
Mainport Design Hotel. Met grote jacuzzi voor het raam …

Image Source: romantischcadeau.nl

Toen Amsterdam besloot de bruggen en sluizen centraal te bedienen, werden de karakteristieke brugwachtershuisjes overbodig. Suzanne Oxenaar en Otto Nan bedachten zo’n zeven jaar geleden met een architectenbureau en projectontwikkelaar het plan om de huisjes te transformeren. Afgelopen jaar zijn de eerste kamers in gebruik genomen. De andere brugwachtershuisjes worden de komende jaren geopend.

Omdat de kamers in de hele stad zijn te vinden, heeft dit hotel geen chique hotellobby, grote eetzaal of nachtportier. Via een app op je telefoon check je probleemloos in. Eten kan overal in de stad. Alle huisjes, tussen 1673 en 2009 gebouwd, zijn uniek. Ze passen uitstekend in de huidige tiny houses-hype.

Romantisch hotel Rotterdam
Romantisch hotel Rotterdam

Image Source: hotelpincoffs.nl

Info: sweetshotel.amsterdam

Ongeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

Rooms & Suites at Mainport in Rotterdam - Design Hotels™
Rooms & Suites at Mainport in Rotterdam – Design Hotels™

Image Source: rackcdn.com

Uitschrijven kan met 1 klik

hotel met jacuzzi in kamer rotterdam
| Verrukkelijk om de blog, met dit tijd Ik zal leer je met betrekking tot keyword. En vandaag , dit kan een primair foto:

Hotel De Pier Suites (Nederland Scheveningen) - Booking
Hotel De Pier Suites (Nederland Scheveningen) – Booking

Image Source: bstatic.com

Denk na over Graphic above ? is eigenlijk dat zal awesome ???. als je dat misschien als je liefde en wilt , Klik gewoon op Ten laatste als u wilt Gain nieuw en laatste afbeelding verwant met (Hotel Met Jacuzzi In Kamer Rotterdam), te volgen gelieve ons op Google plus of bookmark deze website , we proberen onze beste om u Daily up grade met Fresh en New images . Wij hopen u like logeren hier. Voor veel up-dates en laatste informatie over (Hotel Met Jacuzzi In Kamer Rotterdam) shots , gelieve vriendelijk Volg ons op tweets, Path, instagram en Google Plus, of u markeert deze pagina op Boek Mark sectie , Wij proberen om u te presenteren update regelmatig met alle nieuwe en verse shots , Love uw Exploring , en vind de ideale voor u.

Hier bent u op onze site , artikel hierboven (Hotel Met Jacuzzi In Kamer Rotterdam) gepubliceerd. vandaag we zijn pleased aan kondigt aan wij een vreselijke interessante niche te worden gewezen op, dat is (Hotel Met Jacuzzi In Kamer Rotterdam) Veel particulieren op zoek naar informatie over (Hotel Met Jacuzzi In Kamer Rotterdam) en natuurlijk een van hen is u, is het niet?

Hotel Luxe - nl-NL
Hotel Luxe – nl-NL

Image Source: croatia.hr

Gallery of Hotel Met Jacuzzi In Kamer Rotterdam