Hotel Met Bad Op Kamer Amsterdam

Posted on

Hotel Met Bad Op Kamer Amsterdam

De Saljoet hing zo’n tien jaar geleden nog aan een boorplatform aan de Noordzee, nu dobbert de oranje blikvanger in Gelderland om te worden benut als luxe hotelkamer met tweepersoonsbed, televisie, toilet en kachel.

Executive kamer - Rembrandt Square Hotel Amsterdam
Executive kamer – Rembrandt Square Hotel Amsterdam

Image Source: rembrandtsquarehotelamsterdam.com

In de Saljoet. vernoemd naar een Russisch ruimtestation, konden bij calamiteiten 28 personen een veilig heenkomen zoeken. Totdat Gert Veldhuis en Robert Terpstra de capsule in 2008 vanuit Amsterdam naar Friesland haalden waar deze compleet werd gestript. „Hij lag een jaar of zeven in het water bij Amsterdam en was eigendom van iemand die er weinig mee deed”, blikt Veldhuis terug. „Wij kochten het om er een ’barbecue-donut’ van te maken: een rond bootje zonder dak met in het midden een barbecue.”

Toen het tijdens een vaartochtje stevig begon te regenen, kwamen de twee op een ander idee. Veldhuis: „We dachten: leuk hoor, zo’n donut. Maar zou het niet veel leuker en lucratiever zijn om er een hotelkamer van te maken waar mensen comfortabel, droog en luxe kunnen overnachten?” De capsule werd in twee maanden omgetoverd. „Niet heel groot, wel heel leuk”, aldus Veldhuis. „Alles wat je nodig hebt, is er, behalve een douche. Het is helaas onmogelijk om die erin te bouwen.”

overnachten in Amsterdam - Hotelkamers in het Park Inn by Radisson ...
overnachten in Amsterdam – Hotelkamers in het Park Inn by Radisson …

Image Source: parkinn.nl

Info: saljoet.nl

De Vrouwe van Stavoren in het Friese plaatsje Stavoren telt twaalf joekels van van wijnvaten. Een idee van Bauke Kolk die in Zwitserland vier kleine vaten (15.000 liter) op de kop tikte om ze als hotelkamer in te richten. Acht grote vaten met elk een capaciteit van 23.000 liter bemachtigde hij in de Franse wijnstreek Beaujolais. Bijna twintig jaar heeft in deze reusachtige tonnen wijn gerijpt.

Hotel Met 2 Persoons Jacuzzi Op Kamer Amsterdam Heerlijk ...
Hotel Met 2 Persoons Jacuzzi Op Kamer Amsterdam Heerlijk …

Image Source: feyenoordforum.net

De vaten zijn omgebouwd tot knusse, luxe en sfeervolle hotelkamers met een slaapvertrek, zitkamer met televisie en een badkamer. Buiten vind je een veranda met een zitje. De grotere vaten zijn luxer met een ligbad en aparte douche. Voor wie het niet luxe genoeg kan, kan een wellness-wijnvat boeken met jacuzzi, infrarood-stoomcabine en vloerverwarming boeken. De vier 15.000 litervaten zijn verbouwd tot Welness Twins met tweepersoons sauna.

De Amerikaanse krant LA Times riep deze plek uit tot een van de meest ongewone hotels ter wereld. Leuk detail: bij aankomst ligt er – hoe kan het ook anders – een flesje wijn voor je op de kamer klaar.

Hotel Hilton Amsterdam (Nederland Amsterdam) - Booking
Hotel Hilton Amsterdam (Nederland Amsterdam) – Booking

Image Source: bstatic.com

Lees ook :  Badkamer Verbouwen Kosten Forum

Info: hotel-vrouwevanstavoren.nl

Van een uit de kluiten gewassen vogelhuis tot een vliegtuigje en van een oldtimer caravan op metershoge stelten tot een rode brandweerbus: niets is te gek in De vreemde vogel. Tien ongewone slaapplekken onder de rook van Rotterdam, midden in de natuur.

Hotel In Amsterdam Met Jacuzzi Op Kamer Fris Kamer Met Jacuzzi ...
Hotel In Amsterdam Met Jacuzzi Op Kamer Fris Kamer Met Jacuzzi …

Image Source: feyenoordforum.net

Alle slaapplekken zijn naar een vogel vernoemd. De omgebouwde circuswagen heet De papegaai. De oude caravan op drie meter hoge poten is De knusse struisvogel terwijl De spacemees een container in de vorm van een raketlanceerstation is. Alle accommodaties hebben eigen sanitair. Op het

hotel met bad op kamer amsterdam
| Toegestaan te kunnen mijn eigen blog , binnen dit tijdsperiode Ik zal demonstreren met betrekking tot keyword. En na dit , dit is de primair foto:

Kamers en Suites - Hotel Okura Amsterdam
Kamers en Suites – Hotel Okura Amsterdam

Image Source: msecnd.net

Waarom niet overwegen foto voorafgaand aan? kan waarvan Amazing ???. als u denkt daarom en wilt , Opslaan Symbol op de pagina , en het zal be direct down loaded in uw notebook computer. Als laatste punt als u wilt hebben Unique en laatste afbeelding verwant met (Hotel Met Bad Op Kamer Amsterdam), te volgen gelieve ons op Google plus of bookmark deze pagina , we proberen onze beste om u Daily update met Fresh en New Foto’s . Hope u enjoy houden hier . Voor veel upgrades en recent informatie over (Hotel Met Bad Op Kamer Amsterdam) Foto’s, gelieve vriendelijk Volg ons op Twitter , Path, instagram en Google Plus, of u markeert deze pagina op Bookmark gebied, we try om u up grade regelmatig met alle nieuwe en verse images , Like uw Browsing , en vind de ideale voor u.

Hier bent u op onze website, artikel hierboven (Hotel Met Bad Op Kamer Amsterdam) gepubliceerd. Tegenwoordig we are opgewekt aan verklaar wij een ongelooflijk interessante niche te worden besproken , dat is (Hotel Met Bad Op Kamer Amsterdam) Veel particulieren een poging om te vinden info about (Hotel Met Bad Op Kamer Amsterdam) en zeker een van hen is u, is het niet?

OKURA SIGNATURE BED / compleet - DOUX Hotel Luxury
OKURA SIGNATURE BED / compleet – DOUX Hotel Luxury

Image Source: doux.nl

The Student Hotel: Play Room
The Student Hotel: Play Room

Image Source: amazonaws.com

15-daags Culinair Verwen Arrangement - Fletcher Hotels
15-daags Culinair Verwen Arrangement – Fletcher Hotels

Image Source: fletcher.nl

Junior Suite - FreshBed - The College Hotel
Junior Suite – FreshBed – The College Hotel

Image Source: thecollegehotel.com

INK Hotel Amsterdam - GirlsLove15Travel
INK Hotel Amsterdam – GirlsLove15Travel

Image Source: girlslove2travel.com

Slaapkamer op zolder: Tips & inspiratie
Slaapkamer op zolder: Tips & inspiratie

Image Source: interieurdesigner.be

Grachten kamer met Hemelbed - Foto van The Toren ...
Grachten kamer met Hemelbed – Foto van The Toren …

Image Source: tripadvisor.com

Hotel Met 2 Persoons Jacuzzi Op Kamer Amsterdam Heerlijk ...
Hotel Met 2 Persoons Jacuzzi Op Kamer Amsterdam Heerlijk …

Image Source: feyenoordforum.net

Hotel Met 2 Persoons Jacuzzi Op Kamer Amsterdam Heerlijk ...
Hotel Met 2 Persoons Jacuzzi Op Kamer Amsterdam Heerlijk …

Image Source: feyenoordforum.net

Gallery of Hotel Met Bad Op Kamer Amsterdam