Hotel Jacuzzi Op Kamer Amsterdam

Posted on

Hotel Jacuzzi Op Kamer Amsterdam

De toenemende onzekerheid laat de beleggingshuizen niet onberoerd. Cash staat op overwogen en dat is uniek, zo blijkt uit de nieuwste assetallocatieconsensus. Niet dat risico’s worden gemeden, want over aandelen zijn beleggers nog altijd het meest enthousiast.

Hotel Met 2 Persoons Jacuzzi Op Kamer Amsterdam Heerlijk ...
Hotel Met 2 Persoons Jacuzzi Op Kamer Amsterdam Heerlijk …

Image Source: feyenoordforum.net

Assetallocators gaan ondanks onrust voor aandelen

In augustus stonden de aanhoudende handelsgeschillen tussen de VS en de rest van de wereld opnieuw in de schijnwerpers. Daarnaast ontstonden er twijfels over de kracht van enkele grote opkomende markteconomieën, zoals Turkije, Argentinië en Zuid-Afrika, die de al heersende onzekerheden verder hebben vergroot.

Ondanks deze onzekerheid lieten alle beleggingscategorieën positieve rendementen zien. Aandelen wereldwijd presteren goed met +1,33% in augustus en +6,56% voor heel 2018. Grondstoffen blijven de beste assetclass in 2018 met +10,36%. Maar beleggers in aandelen opkomende markten krijgen klappen met -2,23% in augustus en -4,28% voor heel 2018. Sinds de top van 26 januari bedraagt de daling 20%.

Van Der Valk Hotel Met Jacuzzi Op Kamer Luxe Deluxe ...
Van Der Valk Hotel Met Jacuzzi Op Kamer Luxe Deluxe …

Image Source: feyenoordforum.net

Voor assetallocators was de slechte gang van zaken in de opkomende markten geen reden hun adviezen flink aan te passen. Zowel voor aandelen als obligaties zoeken de meeste beleggingshuizen het nog altijd in EM.

Door de toenemende onzekerheid wordt er nu wel positiever over cash gedacht. Oplopende inflatie leidt automatisch tot meer koopadviezen voor inflation linked bonds. Verder?

Kamers van Garden Hotel Amsterdam - Bilderberg Hotels
Kamers van Garden Hotel Amsterdam – Bilderberg Hotels

Image Source: bilderberg.nl

De regio-allocatie voor aandelen blijft bijzonder. Er is geen regio in de wereld waarover negatief wordt gedacht. Europa blijft onverminderd de minst aantrekkelijke regio, terwijl Japan, opkomende markten en VS op koop staan.

“Er is geen regio in de wereld waarover negatief wordt gedacht”

Japan blijft de meest aantrekkelijke regio met 50% van de aanbevelingen op overwegen. Dat is wel heel wat minder dan de 75% in februari dit jaar, dus de klad zit er wel in, zoals ook de koers van de Nikkei laat zien. De emerging markets volgen Japan op de voet, met 46,3% van de aanbevelingen op overwegen.

Lees ook :  Hotel Met Bad Op Kamer Amsterdam
Kamers - van der Valk hotel Almere
Kamers – van der Valk hotel Almere

Image Source: valkenhorst.nl

Opmerkelijk is de veranderende mening over Amerikaanse aandelen. Hoewel niet goedkoop, worden de beleggingshuizen er steeds positiever over. Deze maand nam het precentage negatieve aanbevelingen verder af tot 24,1%, wat meteen de laagste score is sinds april 2017.

Europa blijft in een negatieve spiraal zitten. Deze maand daalt het percentage koopadviezen verder met 5,6% tot 33,3%, maar blijft de consensusaanbeveling op neutraal staan. Het is de slechtste score sinds februari 2017.

Bij equities staan de sectoren technologie, financials, energie, materialen en gezondheidszorg nog altijd op overwogen. Daarin zijn geen wijzigingen gekomen. De sector IT heeft met 69,2% de meeste koopaanbevelingen. Nu nog, want eind september gaat de sectorverdeling in de VS sterk veranderen. Een deel van tech wordt dan overgeheveld naar telecom services. Vooral die laatste sector zal dan een aantal positieve advieswijzigingen krijgen.

Luxe kamers - Boshotel Overberg
Luxe kamers – Boshotel Overberg

Image Source: boshoteloverberg.nl

Energie (fossiel dus) blijft de

hotel jacuzzi op kamer amsterdam
| Welkom tot mijn persoonlijke blog site , met dit gelegenheid I ‘ll leer je betreffende keyword. En na dit , dit kan de 1ste impressie :

Hotel Met 2 Persoons Jacuzzi Op Kamer Amsterdam Heerlijk ...
Hotel Met 2 Persoons Jacuzzi Op Kamer Amsterdam Heerlijk …

Image Source: feyenoordforum.net

Waarom niet overwegen impression over ? is meestal Amazing ???. Als u denkt als je liever en wilt Get it

Bedankt voor uw bezoek onze site , inhoud hierboven (Hotel Jacuzzi Op Kamer Amsterdam) gepubliceerd. vandaag we zijn blij aan kondigt aan wij een uiterst interessante topic te worden beoordeeld , namelijk (Hotel Jacuzzi Op Kamer Amsterdam) Sommige mensen op zoek naar info about (Hotel Jacuzzi Op Kamer Amsterdam) en zeker een van deze is u, is het niet?

Van der Valk Middelburg. Bubbelen in Zeeland ...
Van der Valk Middelburg. Bubbelen in Zeeland …

Image Source: romantischcadeau.nl

Het dagboek van Ze
Het dagboek van Ze

Image Source: www.ze.nl

Hotel Met 2 Persoons Jacuzzi Op Kamer Amsterdam Heerlijk ...
Hotel Met 2 Persoons Jacuzzi Op Kamer Amsterdam Heerlijk …

Image Source: feyenoordforum.net

Design Kamers van Mainport Design Hotel Rotterdam / Inntel Hotels
Design Kamers van Mainport Design Hotel Rotterdam / Inntel Hotels

Image Source: inntelhotelsmainport.com

Gallery of Hotel Jacuzzi Op Kamer Amsterdam