Geen Verwarming In De Badkamer

Posted on

Geen Verwarming In De Badkamer

Lloyd advocaten in Veendam begint een gerechtelijke procedure tegen woningcorporatie Welbions. Zij doen dit namens 76 huurders uit Veldwijk-noord gelegen in Hengelo. De inzet is een renovatievergoeding van 5.799 euro per huishouden. Eind juni liet Lloyd reeds weten stappen te ondernemen.

Welbions kondigde in 2014 een ‘grote onderhoudsoperatie’ aan in Veldwijk-Noord. De onderhoudsoperatie werd gezien als een belangrijk onderdeel van de totale aanpak van de Berflo Es. Veldwijk-Noord is een van de buurten gelegen in Berflo Es.

Volgens Lloyd advocaten hebben enkele honderden huishoudens in Veldwijk-Noord geen renovatievergoeding van 5.799 euro per huishouden ontvangen. Advocaat van Gessel eerder dit jaar: “Er is sprake geweest van renovatie, geen groot onderhoud waarvoor een vergoeding van 185 euro wordt toegekend. Feitelijk was de woning een tijd onbewoonbaar en dan moet je gewoon een renovatievergoeding betalen.” Volgens Van Gessel kunnen mensen nog aansluiten in de procedure die straks leidt tot een dagvaarding voor Welbions. „Die procedure is noodzakelijk, omdat Welbions deze huishoudens ten onrechte geen renovatievergoeding heeft gegeven”, aldus advocaat Saskia van Gessel.

Lloyd stuurde Welbions eerder dit jaar een brief met onder andere de volgende passage: “Uit het relaas van deze bewoners is ons duidelijk geworden dat woningstichting Welbions in 2014 en 2015 een grootschalige renovatie heeft uitgevoerd aan de huurwoningen in de wijk Veldwijk te Hengelo. De renovatie omvatte onder meer het (gelijktijdig) vervangen van de keuken, de badkamer en het toilet, en soms ook het aanleggen van centrale verwarming, het aanbrengen van dubbele beglazing en het verwijderen van asbest. Daarnaast werden de gevels en het trappenhuis aangepakt.” Lloyd vervolgde: “‘Voorafgaand aan deze renovatie heeft de Stichting Welbions de bewoners verzekerd dat zij in hun woning konden blijven wonen. In de praktijk bleken de woningen echter volstrekt onbewoonbaar. Er was geen water, geen sanitair, geen keuken, geen verwarming en de hele woning lag overhoop met stof en troep. De meeste bewoners hebben noodgedwongen tijdelijk elders hun intrek moeten nemen.”

Lees ook :  Spotjes Badkamer Doen Het Niet Meer

Eerder dit jaar liet Welbions Directeur/bestuurder Erik Markvoort zich al uit over de kwestie. “We hebben gehandeld conform de wettelijke voorschriften en ons sociaal statuut. Ik zie de kwestie met vertrouwen tegemoet. We hebben naar eer en geweten gehandeld. Precies zoals andere corporaties in identieke gevallen ook hebben gedaan.”

geen verwarming in badkamer
| Verrukkelijk te kunnen mijn eigen blog , in dit bijzondere gelegenheid I ‘ll show you betreffende keyword. en nu , dit is eigenlijk de 1ste grafisch :

Infrarood warmtepanelen van Polarheat - Polarheat
Infrarood warmtepanelen van Polarheat – Polarheat

Image Source: polarheat.nl

Hoe ongeveer foto voorafgaand aan? kan waarvan Amazing ???. als u van mening bent dus en wilt Get it

Bedankt voor uw bezoek onze site , inhoud hierboven (Geen Verwarming In De Badkamer) gepubliceerd. Tegenwoordig we zijn pleased aan verklaar dat wij een vreselijke interessante niche te worden gewezen op, namelijk (Geen Verwarming In De Badkamer) Veel mensen zoeken naar info about (Geen Verwarming In De Badkamer) en zeker een van hen is u, is het niet?

Infraroodpanelen en elektrische verwarming
Infraroodpanelen en elektrische verwarming

Image Source: eco-technology.nl

Infrarood verwarming voordelen | Warmteshop
Infrarood verwarming voordelen | Warmteshop

Image Source: warmteshop.com

Dit is geen badkamer… - Lambrechts – badkamers & verwarming
Dit is geen badkamer… – Lambrechts – badkamers & verwarming

Image Source: lambrechts.eu

Geesa Nemox toilet accessoires set mat zwart 916500-06-115
Geesa Nemox toilet accessoires set mat zwart 916500-06-115

Image Source: badkamerxxl.nl

Schuin dak in badkamer? Geen probleem! - Voorlichtingsburo Wonen
Schuin dak in badkamer? Geen probleem! – Voorlichtingsburo Wonen

Image Source: voorlichtingsburowonen.nl

Steiner scheerspiegel met LED verlichting | Megadump Tiel ...
Steiner scheerspiegel met LED verlichting | Megadump Tiel …

Image Source: webshopapp.com

Geen Verwarming Badkamer – devolonter
Geen Verwarming Badkamer – devolonter

Image Source: lambrechts.eu

HBS 1800 Premium Badkamer Kachel € 65.95 - Rowi Verwarming ...
HBS 1800 Premium Badkamer Kachel € 65.95 – Rowi Verwarming …

Image Source: ts24.be

Badkamer verwarming: wat zijn de mogelijkheden?
Badkamer verwarming: wat zijn de mogelijkheden?

Image Source: cr33mers.be

Badkamer verbouwen door de installateur uit Heerhugowaard
Badkamer verbouwen door de installateur uit Heerhugowaard

Image Source: snijderinstall.nl

Geen Verwarming Badkamer – devolonter
Geen Verwarming Badkamer – devolonter

Image Source: beniersbadkamers.nl

Gallery of Geen Verwarming In De Badkamer