Filippo Keukens Badkamer Tegels Ermelo

Posted on

Filippo Keukens Badkamer Tegels Ermelo

ERMELO De naam Filippo Wooncenter suggereert bankstellen, stoffering en meubelinrichting. Maar doet niet denken aan keukens, badkamers, tegels en deuren, waar Filippo zich wél mee bezig houdt. Het Ermelose bedrijf kiest daarom voor de showrooms een nieuwe naam en logo. De familienaam Filippo blijft onveranderd, maar heeft nu voor deze productgroepen als toevoeging Keukens – Badkamers – Tegels.

,,Het Wooncenter is een naam die eigenlijk niet de lading dekt en niet zegt wie we zijn en wat we doen. Dat wilden we beter positioneren. Als mensen nu je naam noemen, weten ze gelijk waar het over gaat. En het nieuwe logo heeft hetzelfde merkteken als het Bouwcenter, wat gelijk de verbinding visualiseert”, licht Esther den Herder toe.Filippo bestaat sinds 1923, begon in de bouw en voegde 45 jaar geleden keukens, badkamers, tegels en deuren aan het assortiment toe. Aanvankelijk onder de vlag van Filippo Bouwmaterialen, maar na uitbreiding met grote showrooms in Deventer, Amersfoort, Nijmegen en Ermelo werd gekozen voor de toevoeging Wooncenter. ,,We hebben mooie en grote showrooms – in Ermelo 1800 m2 – en veel consumenten komen via de nieuwbouwprojecten bij ons terecht. We willen meer aandacht aan de consument geven die gaat verbouwen of verhuizen. Vaak weten zij niet dat wij zo’n groot productaanbod hebben aan keukens, badkamers, tegels en deuren. In onze grote showrooms kunnen mensen veel inspiratie opdoen.”

Den Herder vervolgt: ,,We kunnen een stapje verder gaan dan een keukenspeciaalzaak, die zich sec richt op het leveren van keukens. Wij hebben door het Bouwcenter de bredere connecties van aannemers, installateurs, tegelzetters en stukadoors. Ook onze eigen mensen hebben veel kennis en ervaring.”

NAAR JE ZIN Meerdere showrooms betekent meer kennis en ervaring in huis. ,,Verkopers en specialisten brainstormen met elkaar en wisselen informatie uit. Dat geeft een meerwaarde voor de consument. De klant komt bij ons omdat wij meedenken en kijken naar hoe de situatie is. Dan zoeken wij naar een opstelling en invulling die ook echt bij de klant past. Je moet eerst blij zijn met wat je met de verkoper hebt ontworpen en uitgezocht. Keukens, badkamers, tegels en deuren ga je niet na vijf jaar weer veranderen, maar heb je al gauw tien jaar in huis. Daarom willen we iets uitzoeken waar iemand jaren van kan genieten. Als je iets hebt wat naar je zin is, wil je ook een goede prijs. Dat kan bij ons ook, omdat we een grote partij zijn die scherper kan inkopen.”

Lees ook :  Eigen Kamer Inrichten Ikea

ACTIES Dat Filippo zich meer gaat richten op de consument die gaat verbouwen of verhuizen, blijkt ook uit de acties die samen met de leverancier worden bedacht. ,,Zo doen we nu mee met een actie van Siemens. Als je in een keuken diverse Siemens-apparatuur plaatst, krijg je 500 euro korting op de Siemens Vario Speed-oven. Dat is een bakoven waar je maar de helft van de tijd nodig hebt om iets te bakken zonder verlies van smaak of kleur. Past het bij je, en kom je bij Siemens uit, dan zijn dat leuke acties. Zo willen we de consument extra voordeeltjes bieden.”

filippo keukens badkamers tegels ermelo
| Verrukkelijk om onze blog, op dit periode Ik ga naar demonstreren betreffende keyword. en nu , dit is eigenlijk de eerste afbeelding :

10 TWEE-ONDER-EEN-KAP 10 semi-bungalows BADEN EN KOKEN IN EEN GROENE ...
10 TWEE-ONDER-EEN-KAP 10 semi-bungalows BADEN EN KOKEN IN EEN GROENE …

Image Source:

Waarom ga je niet overwegen picture above ? kan dat opmerkelijk ???. als je meer dedicated als je het waardeert en wilt

Hier bent u op onze website, artikel hierboven (Filippo Keukens Badkamer Tegels Ermelo) gepubliceerd. vandaag we are pleased aan verklaar wij een vreselijke interessante niche te worden gewezen op, dat is (Filippo Keukens Badkamer Tegels Ermelo) Veel particulieren proberen te vinden info about (Filippo Keukens Badkamer Tegels Ermelo) en zeker een van deze is u, is het niet?

Assenrade Hattem. Projectbrochure keuken, sanitair en ...
Assenrade Hattem. Projectbrochure keuken, sanitair en …

Image Source: docplayer.nl

Filippo, Lokhorstweg 10, Ermelo 10
Filippo, Lokhorstweg 10, Ermelo 10

Image Source: interiola.com

Jacuzzi Badkamer Kopen: Ultra luxurious villas hill ...
Jacuzzi Badkamer Kopen: Ultra luxurious villas hill …

Image Source: huistekoopoisterwijk.nl

Vloertegels: Unieke patronen & inspiratie
Vloertegels: Unieke patronen & inspiratie

Image Source: interieurdesigner.be

Baden en koken in een groene omgeving
Baden en koken in een groene omgeving

Image Source:

Projecten | Bad en Wonen
Projecten | Bad en Wonen

Image Source: badenwonen.nl

Brouwer keuken en bad Deventer - Keukens - Badkamers 10 ervaringen ...
Brouwer keuken en bad Deventer – Keukens – Badkamers 10 ervaringen …

Image Source: qasa.nl

IN&OM oktober 10 by IN&OM Magazine - issuu
IN&OM oktober 10 by IN&OM Magazine – issuu

Image Source: isu.pub

Nl.funvit
Nl.funvit

Image Source: dejongsanitair.nl

Gallery of Filippo Keukens Badkamer Tegels Ermelo