Cadeau Voor Iemand Die Opaten Gaat

Posted on

Cadeau Voor Iemand Die Opaten Gaat

Waar de huidige generatie oudjes niet verder durfte te dromen dan de Costa del Sol, is dat voor de huidige groep Nederlanders die hun pensioen in het vizier hebben wel anders. Daar prijkt Australië bovenaan de bucketlist, zo blijkt uit onderzoek dat is uitgevoerd in opdracht van online pensioenuitvoerder BeFrank.

Check: 3 manieren om je pensioen te beschermen

Ze zitten overigens barstensvol plannen, die niet allemaal even goed matchen. Hobby’s uitoefenen, mooie reizen maken en meer tijd besteden aan vrienden, kinderen en kleinkinderen. Maar de (klein)kinderen zien is lastig als je aan de andere kant van de wereld zit. 

Het onderzoek, dat is uitgevoerd onder 1100 Nederlanders tussen 55 en 66 jaar, laat zien dat Nederlandse bijna-pensionado’s nog volop plannen maken voor straks. Ruim 70% denkt door alle vrije tijd namelijk nog meer te kunnen genieten van het leven.

Zo zegt meer dan de helft van de Nederlandse senioren een bucketlist te hebben, voor dingen die ze in hun leven nog niet eerder hebben gedaan. Met stip op nummer 1 staat het plannen van een lange, verre vakantie.

De Nederlandse 60-plusser blijkt reislustiger dan ooit tevoren. Als het gaat om de favoriete bestemming springen vier landen er duidelijk uit. Dat zijn Australië (22%), Nieuw-Zeeland, Noorwegen en de Verenigde Staten (allen iets minder dan 20%).

Alles over pensioen op: IEXGeld Pensioen

Daarnaast wordt ook Canada regelmatig genoemd als land waar de senioren, als ze eenmaal van hun oudedagsvoorziening kunnen genieten, graag nog eens naartoe willen.

Maar er is meer dat de bijna-pensionado straks wil gaan ondernemen. Hobby’s uitoefenen bijvoorbeeld. Voor 63% van deze groep staat dat in de top 3 van geplande activiteiten. Bijna 20% wil graag nog een nieuwe taal leren.

Een instrument leren spelen of boek schrijven staat bij 10% op het verlanglijstje voor straks. Bijna 5% zegt graag nog eens een sportieve uitdaging te willen aangaan, zoals het lopen van een marathon.

Lees ook :  Raamfolie Badkamer Op Maat

Tijd besteden aan kinderen en kleinkinderen (bijna 45%) en vaker vrienden bezoeken (40%) blijken eveneens favoriet. Ruim één op de 5 denkt serieus na over het verrichten van meer vrijwilligerswerk.

Lees ook: Beleggen voor je pensioen? Zo ga je met risico om 

cadeau voor iemand die op kamers gaat
| Welkom tot de blog site , in dit bijzondere moment Ik ga naar leer je met betrekking tot keyword. En vanaf nu, hier is de zeer eerste afbeelding :

Myrthei: Heel veel cadeau ideeën
Myrthei: Heel veel cadeau ideeën

Image Source: blogspot.com

Waarom niet overwegen Graphic above ? is meestal dat awesome ???. Als u denkt i’l l u een paar foto helemaal opnieuw hieronder :

Dus, als u wilt receive de Wonderful pics gerelateerd aan (Cadeau Voor Iemand Die Opaten Gaat), druk op Save knop op te slaan deze graphics naar uw Personal computer . Ze zijn Ready voor Download , (als je wilt en wilt Verkrijg het

Bedankt voor uw bezoek onze site , inhoud hierboven (Cadeau Voor Iemand Die Opaten Gaat) gepubliceerd. Op dit moment we zijn opgewekt aan kondigt aan wij een zeer interessante inhoud te worden besproken , dat is (Cadeau Voor Iemand Die Opaten Gaat) Sommige mensen zoeken naar specificaties van (Cadeau Voor Iemand Die Opaten Gaat) en zeker een van deze is u, is het niet?

De 117 beste afbeeldingen over cadeau op Pinterest - Lego ...
De 117 beste afbeeldingen over cadeau op Pinterest – Lego …

Image Source: pinimg.com

20x Origineel afscheidscadeautje voor iemand die op ...
20x Origineel afscheidscadeautje voor iemand die op …

Image Source: kxcdn.com

Vriendenboekje | Persoonlijk trouwkado voor een trouwerij
Vriendenboekje | Persoonlijk trouwkado voor een trouwerij

Image Source: mijnvriendenboekje.nl

De mooiste cadeaus voor in de keuken bestel je bij Cadeau
De mooiste cadeaus voor in de keuken bestel je bij Cadeau

Image Source: cadeau.nl

20x Origineel afscheidscadeautje voor iemand die op ...
20x Origineel afscheidscadeautje voor iemand die op …

Image Source: kxcdn.com

EEN GEPERSONALISEERD CADEAU TER GELEGENHEID VAN EEN ...
EEN GEPERSONALISEERD CADEAU TER GELEGENHEID VAN EEN …

Image Source: pinimg.com

Bezigheden tijdens het pensioen - krant als ...
Bezigheden tijdens het pensioen – krant als …

Image Source: pinimg.com

Tijd om op kamers te gaan? Tijd om een cadeautje te geven!
Tijd om op kamers te gaan? Tijd om een cadeautje te geven!

Image Source: eenkadovoor.nl

▷ #studentenkamer - Instagram hashtag Photos & Videos • PikTag
▷ #studentenkamer – Instagram hashtag Photos & Videos • PikTag

Image Source: cdninstagram.com

Gallery of Cadeau Voor Iemand Die Opaten Gaat