Budget Kamer Met Bubbelbad

Posted on

Budget Kamer Met Bubbelbad

Kijkers genoten gisteren weer van ‘De wereld volgens 80-jarigen’. De kwieke ouderen (van wie de oudste negentig jaar oud) waagden zich aan sushi, een dansje én een ‘bommetje’ in de jacuzzi.

01.03.2018 | 10:06 uur | Belinda Janssen

Presentator Viktor Brand wist niet hoe hij het had, toen zijn schaars geklede gezelschap zonder enige gêne in het bubbelbad plonsde.

Lees ook
Kwieke bejaarden vervullen droom van Diny in ‘De Wereld rond met 80-jarigen’

Vorig seizoen ging ex-sportman Dennis van der Geest nog de aardbol over met een groep zéér avontuurlijke bejaarden. Dit jaar is het SBS-boegbeeld Viktor Brand die de boel een beetje bij elkaar moet houden in De wereld volgens 80-jarigen (SBS). Wel wat dichter bij huis: voor de gelegenheid is het gezelschap in een luxe vakantieboerderij geparkeerd. Vier dames en vier heren met als levensmotto: “Je moet onder de mensen blijven, anders word je een ouwe zak.”

Lees ook
Bijdehante bejaarden verkennen Moskou in ‘De Wereld rond met 80-jarigen’

De gezelligheid begint al bij de kamerverdeling. De vrouwen slapen allemaal in één kamer, maar bij de mannen moet het even anders, want al dat geklets is niet handig als je hardhorend bent. Cees heeft een bedstede voor zichzelf geregeld, maar wil daar nog wel graag “Een mooie meid bij”. Zover is het nog lang niet, maar intussen gaat de groep wel lekker aan de sushi.

Nu hadden Egbert (90) en zijn medebejaarden nog nooit van ‘Soe Soe’ en ‘Suzuki’ gehoord, laat staan gegeten, maar dat mag de pret niet drukken. Met de computer bestellen ze voor 137 euro aan rauwe hapjes, die Egbert tot zijn verbazing zelf bij de bezorger moet afrekenen: “Moet ik dat gelijk beuren?” Samen prikken ze met veel smaak een stokje weg.

De ouderen worden door Viktor en zijn team heerlijk in de watten gelegd. Samen duiken ze de jacuzzi in en dat nemen ze heel letterlijk: met een welgemikt ‘bommetje’ in het warme water. En de dames willen er natuurlijk wel goed uitzien voor de heren. Joke: “Ik heb geen badpak meegenomen. Maar ik heb gelukkig wel een body bij me, zwart met een beetje kant. Ach, ik dacht: we zijn toch onder ons. Ik ben niet preuts.” Intussen houden ze Viktor goed in de gaten. De zusjes Bep (87) en Jo (82) hebben hun ogen bepaald niet in hun zak zitten: “Viktor had iets blauw met geels aan, geloof ik. Hij zag er goed uit in zijn zwembroek.” Heerlijke feelgood-televisie.

Lees ook :  Hotel Nederland Jacuzzi Op Kamer

Samen aan de ‘Soesie’, hartstikke gezellig toch:

Begin de dag met een dansje: het gezelschap neemt een lesje Urban Dance:

budget kamer met bubbelbad
| Toegestaan voor u mijn blog , binnen dit tijdsperiode Ik ga naar vertel je betreffende keyword. En vandaag , dit is de eerste foto:

sfeervolle hotelkamer op de begane grond hotel middelburg ...
sfeervolle hotelkamer op de begane grond hotel middelburg …

Image Source: tripadvisor.com

Hoe zit het met image above ? is meestal in welke opmerkelijk ???. als u van mening bent als u liever en wilt , Klik gewoon op Ten slotte als u wilt verkrijgen Unique en laatste graphics verwant met (Budget Kamer Met Bubbelbad), te volgen gelieve ons op Google plus of bookmark deze site , we proberen onze beste om u Daily up-date met Fresh en New Foto’s . Hope u liefde logeren hier . Voor veel upgrades en laatste informatie over (Budget Kamer Met Bubbelbad) Foto’s , gelieve vriendelijk Volg ons op Twitter , Path, instagram en Google Plus, of u markeert deze pagina op Boek Mark gebied, Wij proberen om u te presenteren up grade periodiek met alle nieuwe en verse graphics , Like uw surfen, en vind de ideale voor u.

Bedankt voor uw bezoek onze website, inhoud hierboven (Budget Kamer Met Bubbelbad) gepubliceerd. Tegenwoordig we are blij aan verklaar dat wij een vreselijke interessante topic te worden gewezen op, namelijk (Budget Kamer Met Bubbelbad) Veel mensen een poging om te vinden informatie over (Budget Kamer Met Bubbelbad) en zeker een van deze is u, is het niet?

GOALS | Een luxe sky kamer mét bubbelbad bij Van der Valk
GOALS | Een luxe sky kamer mét bubbelbad bij Van der Valk

Image Source: weflycheap.nl

Soll Cress - Hotel aan de kust *** - Sherry suite met ...
Soll Cress – Hotel aan de kust *** – Sherry suite met …

Image Source: sollcress.be

Hot tub in je tuin - bouw een simpele doe-het-zelf-jacuzzi ...
Hot tub in je tuin – bouw een simpele doe-het-zelf-jacuzzi …

Image Source: conrad.nl

Bruidssuite hotels voor de huwelijksnacht romantische ...
Bruidssuite hotels voor de huwelijksnacht romantische …

Image Source: trouwen-bruiloft.nl

MLO. Thema Verbouwing en Kostprijsberekening ...
MLO. Thema Verbouwing en Kostprijsberekening …

Image Source: docplayer.nl

Hotel in NIVELLES - ibis Styles Nivelles
Hotel in NIVELLES – ibis Styles Nivelles

Image Source: ahstatic.com

Hotel in BALNEARIO CAMBORIU - Mercure Camboriu Hotel
Hotel in BALNEARIO CAMBORIU – Mercure Camboriu Hotel

Image Source: ahstatic.com

Hotel Katerina, Naxos - Boek een aanbieding op Agoda
Hotel Katerina, Naxos – Boek een aanbieding op Agoda

Image Source: agoda.net

Jacuzzi Hotels Archives - Trendy Hotels Weblog - De Weblog ...
Jacuzzi Hotels Archives – Trendy Hotels Weblog – De Weblog …

Image Source: trendy-hotels.nl

Hotel met jacuzzi op de kamer | Blauwe Lint in Groningen
Hotel met jacuzzi op de kamer | Blauwe Lint in Groningen

Image Source: blauwelint.nl

Gallery of Budget Kamer Met Bubbelbad