Bed Voor Kleine Kamer

Posted on

Bed Voor Kleine Kamer

Het academiejaar staat voor de deur. Voor veel studenten is het vinden van een kot al een hele prestatie, maar eigenlijk begint het dan pas. Die twintig vierkante meter vloer moet immers nog worden ingericht. Voor de een is dat de ultieme kans om zich eens helemaal te laten gaan, voor de ander een nachtmerrie die gekenmerkt wordt door keuzestress, budgettaire beperkingen en innerlijke crisissen. Ongeacht tot welke categorie jij behoort, met deze tips komt het altijd goed.

Een kot is voor veel studenten een multifuctionele ruimte. Je studeert, slaapt, eet en ontspant er. En als alles goed zit, komt er ook regelmatig volk over de vloer. Om het overzicht te behouden, deel je de kamer best in verschillende zones. Dit kan je doen met behulp van een gordijn, maar ook een boeken- of kleerkast kan dienst doen als muur. Zo kan je je schoolboeken netjes verstoppen wanneer je je ontspant. En omgekeerd geldt natuurlijk ook dat je je tv, laptop of smartphone tijdelijk buiten handbereik kan leggen wanneer er gestudeerd moet worden.

Kiezen is verliezen, maar als het gaat over de inrichting van je kot is het niet slecht om selectief te zijn. Neem bij voorkeur één of maximaal twee basiskleuren die je overal in laat terugkomen. Werk bijvoorbeeld met één mosterdgele accentmuur, die je combineert met wit. Zo creëer je rust en eenvoud in die kleine ruimte. Door de accentmuur tegenover je deur te plaatsen, wordt je kot trouwens optisch groter. Handig!

Indirect licht is van levensbelang in een kot. Het helpt je studeren en het zorgt meteen ook voor flink wat sfeer. Opteer daarom voor lampen die naar boven schijnen, de zogenaamde uplighters. Licht heeft immers altijd een reflectievlak nodig en je plafond is wellicht het grootste reflectievlak in de hele kamer. Twee uplighters zijn wellicht voldoende om je hele kot te hullen in een prachtig warm licht. Wie graag nog wat extra licht en/of ruimte heeft, kan een spiegel tegenover de lamp ophangen. Het licht wordt opnieuw gereflecteerd, waardoor je meer diepte in de kamer creëert.

Toegegeven, dat is niet altijd gemakkelijk wanneer je gedeeltelijk teert op gekregen spullen. Maar net zoals met het kiezen van kleuren geldt er voor de meubels ook: less is more. Probeer de ruimte niet vol te proppen, en opteer voor strategische ingrepen. Een laag bed of een lage tafel laten een ruimte bijvoorbeeld groter lijken, terwijl simpele planken tegen de muur dienst kunnen doen als boekenkast.

Lees ook :  Huur Kamer Den Haag

En nee, daarmee bedoelen we geen dure schilderijen. Je kan ook opteren voor een ingekaderde poster of een uitvergrote foto. Wie graag verschillende kadertjes ophangt voor een persoonlijke touch, hangt die kadertjes wel best samen op één plek. Dit – opnieuw – om je kamer groter te doen lijken. Wie graag echte kunst in huis haalt, kan ook overwegen om dit te doen via Kunst in huis, waar je tegen een klein bedrag kunst kan ontlenen.

bed voor kleine kamer
| Verrukkelijk te kunnen mijn blog site , in dit tijd We zullen leer je met betrekking tot keyword. En vanaf nu, dit kan de zeer eerste grafisch :

Klein eenkamerappartement van 13m13 in IKEA style | Huis-inrichten
Klein eenkamerappartement van 13m13 in IKEA style | Huis-inrichten

Image Source: huis-inrichten.com

Hoe zit het met image over ? is eigenlijk in welke awesome ???. als je dat misschien so en wilt , Klik gewoon op Als laatste punt als u wilt Gain Unique en laatste foto verwant met (Bed Voor Kleine Kamer), te volgen gelieve ons op Google plus of Save deze website , we try om u Regular up-date met alle nieuwe en verse images . Wij hopen u liefde logeren hier . voor de meeste upgrades en laatste informatie over (Bed Voor Kleine Kamer) Foto’s, gelieve vriendelijk Volg ons op Twitter , Path, instagram en Google Plus, of u markeert deze pagina op Boek Mark gebied, Wij proberen om u te presenteren up-date periodiek met Fresh en New Foto’s, Like uw Exploring , en vind de perfecte voor u.

Bedankt voor uw bezoek onze site , inhoud hierboven (Bed Voor Kleine Kamer) gepubliceerd. Tegenwoordig we zijn pleased aan verklaar wij een vreselijke interessante inhoud te worden besproken , namelijk (Bed Voor Kleine Kamer) Veel particulieren zoeken naar specificaties van (Bed Voor Kleine Kamer) en zeker een van deze is u, is het niet?

Bed Voor Kleine Kamer. Kleine Slaapkamer Kleine Slaapkamer ...
Bed Voor Kleine Kamer. Kleine Slaapkamer Kleine Slaapkamer …

Image Source: slaapkamermeubelskopen.nl

Kleine kamer? 13x optisch bedrog
Kleine kamer? 13x optisch bedrog

Image Source: hearstapps.com

9 briljante ideeën om een kleine kamer om te toveren tot ...
9 briljante ideeën om een kleine kamer om te toveren tot …

Image Source: wooninspiraties.com

Kleine kamer met tweepersoons bed - Bed & breakfasts te Huur in ...
Kleine kamer met tweepersoons bed – Bed & breakfasts te Huur in …

Image Source: muscache.com

Astronautenkamer Goedkope Kinderkamer Steigerhout | Veel ...
Astronautenkamer Goedkope Kinderkamer Steigerhout | Veel …

Image Source: steigerhoutenbedjes.nl

11x tips voor een kleine slaapkamer - INTERIOR JUNKIE
11x tips voor een kleine slaapkamer – INTERIOR JUNKIE

Image Source: objectstore.eu

9 creatieve ideeën voor een kleine slaapkamer
9 creatieve ideeën voor een kleine slaapkamer

Image Source: man-man.nl

Ontwerp een kleine slaapkamer, nieuwe ideeën
Ontwerp een kleine slaapkamer, nieuwe ideeën

Image Source: nwhistorycourse.org

De Huyskamer interieurontwerp & styling | interieuradvies slaapkamer
De Huyskamer interieurontwerp & styling | interieuradvies slaapkamer

Image Source: dehuyskamer.com

Aquarius Pension, Zandvoort – Zie aanbieding – Beoordelingen › (13
Aquarius Pension, Zandvoort – Zie aanbieding – Beoordelingen › (13

Image Source: bstatic.com

13x slimme tips voor de kleine slaapkamer - Roomed
13x slimme tips voor de kleine slaapkamer – Roomed

Image Source: roomed.nl

Reserveer nu bij Bed & Breakfast Ommekamp in Ansen (Drenthe)
Reserveer nu bij Bed & Breakfast Ommekamp in Ansen (Drenthe)

Image Source: bbommekamp.nl

Gallery of Bed Voor Kleine Kamer