Badkamer Vloer Op Hout

Posted on

Badkamer Vloer Op Hout

Met een reeks uitgesproken ingrepen hebben wij getracht een fijn familiehuis te maken dat aansluit bij de specifieke behoeften en wensen van haar gebruikers en de essentiële kwaliteiten van het bestaande pand omarmd. Deze dialoog resulteert in een diverse leefomgeving waarbij de verschillende tijdslagen van de woning leesbaar zijn maar de woning niet statisch geconserveerd werd.

toelichting door Unknown Architects

De Hoekwoning staat op een prachtige schuine straathoek in de Burgemeesterswijk in Leiden. Deze drielaagse woning, gebouwd in 1903, is compleet gerenoveerd en getransformeerd passend bij de wensen en behoeften van een jonge familie met twee kinderen.

Startpunt van deze transformatie was de originele structuur alsmede de originele elementen die teruggevonden werden na het verwijderen van later toegevoegde elementen. Terwijl het materiaalgebruik en de interventies nauwkeurig op elkaar zijn afgestemd heeft iedere verdieping zijn eigen specifieke karakter gekregen. Deze benadering, die op soms subtiel en ingetogen is en op andere momenten uitdagend, voegt een nieuwe laag toe aan de geschiedenis van de woning.

De begane grond is het meest klassiek in zijn opzet en uitwerking, door de nieuwe ensuite kast tussen woonkamer en eetkamer, eikenhouten visgraat parket en gerestaureerde plafonds. In de hal is de originele tegellambrisering gecompleteerd met een nieuwe donkerrode tegelvloer aansluitend bij de roodgeverfde trap.

Op de eerste verdieping is een ruime walk-in closet toegevoegd, wat resulteert in een bijzondere gebogen verbinding tussen hal en gastenkamer om de positie van de deur in de hal te behouden. De originele houten vloer is opgeschuurd en geolied en gecombineerd met een nieuwe groen-grijze lambrisering met een geïntegreerde railing, die houvast moet bieden tussen slaapkamer en badkamer.

Op de tweede verdieping zijn alle tussenwanden en de tussenverdieping verwijderd om een open ruimte te creëren voor de twee kinderen. Hun slaapvertrekken worden gescheiden door een centrale badkamer en speelplek. De vloer en wanden zijn uitgewerkt in vurenhouten panelen en stijlen terwijl het originele houtwerk van de kap wit geschilderd is.

Relingen, handgrepen en een traplift zijn zo aangepast en geïntegreerd dat zij een onlosmakelijk onderdeel vormen van het interieur en een extra houvast en veilige en duurzame omgeving bieden.

Lees ook :  Badkamer Verven Met Betonverf

badkamer vloer op hout
| Welkom te kunnen mijn persoonlijke blog site , met dit periode We zullen vertel je met betrekking tot keyword. Nu , dit kan een primair impressie :

De grootste interieurtroeven van Wood Cork op een rijtje | Santana ...
De grootste interieurtroeven van Wood Cork op een rijtje | Santana …

Image Source: santana.be

Waarom ga je niet overwegen image above ? is dat opmerkelijk ???. als je dat misschien daarom en wilt , Opslaan logo op de pagina , en het zal be direct gedownloade naar uw computer thuis . Ten laatste als u wilt grijp Unique en laatste afbeelding verwant met (Badkamer Vloer Op Hout), te volgen gelieve ons op Google plus of bookmark deze website , we proberen onze beste om u Daily up grade met Fresh en New graphics . Wij hopen u liefde houden hier . Voor veel updates en laatste informatie over (Badkamer Vloer Op Hout) graphics , gelieve vriendelijk Volg ons op tweets, Path, instagram en Google Plus, of u markeert deze pagina op Boek Mark gebied, Wij proberen om u te bieden update regelmatig met Fresh en New pics , geniet uw Exploring , en vind de beste voor u.

Hier bent u op onze site , artikel hierboven (Badkamer Vloer Op Hout) gepubliceerd. Tegenwoordig we zijn pleased aan verklaar dat wij een vreselijke interessante niche te worden beoordeeld , dat is (Badkamer Vloer Op Hout) De meeste mensen proberen te vinden details over (Badkamer Vloer Op Hout) en natuurlijk een van deze is u, is het niet?

Hout in de badkamer: doen of niet?
Hout in de badkamer: doen of niet?

Image Source: habitos.be

LUX ELEMENTS montage: met de vloer gelijkgewerkte douchebakken TUB-H ...
LUX ELEMENTS montage: met de vloer gelijkgewerkte douchebakken TUB-H …

Image Source: ytimg.com

Zij aanzicht
Zij aanzicht

Image Source: staticflickr.com

Moderne Badkamer Vloeren – devolonter
Moderne Badkamer Vloeren – devolonter

Image Source: interieur-inrichting.net

Verbazingwekkend Houten Vloer In Een Moderne Badkamer Badkamers ...
Verbazingwekkend Houten Vloer In Een Moderne Badkamer Badkamers …

Image Source: gathermade.com

Houten vloer badkamer - I LOVE MY INTERIOR
Houten vloer badkamer – I LOVE MY INTERIOR

Image Source: ilovemyinterior.nl

Modern - De Jong Sanitair
Modern – De Jong Sanitair

Image Source: dejongsanitair.nl

Badkamer Op Houten Vloer. Amazing Badkamer Vloer Houten ...
Badkamer Op Houten Vloer. Amazing Badkamer Vloer Houten …

Image Source: badkamers-voorbeelden.nl

08 Overloop
08 Overloop

Image Source: staticflickr.com

Praktijkruimte
Praktijkruimte

Image Source: staticflickr.com

Kies eens een ander material voor je badkamervloer
Kies eens een ander material voor je badkamervloer

Image Source: inspirerend-wonen.be

Gallery of Badkamer Vloer Op Hout