Badkamer Villeroy En Boch

Posted on

Badkamer Villeroy En Boch

Met een virtual reality bril door je toekomstige badkamer lopen? Het kan zeer binnenkort. Softwareleverancier Saninet, een veelgebruikt programma voor badkamerontwerp, en Villeroy & Boch komen op korte termijn afzonderlijk van elkaar met tools voor professionals. Dit bleek op Badvak, de huisshow van groothandelaar Galvano, waar grote belangstelling was voor deze nieuwe technieken voor badkamerprofessionals en showroomdetaillisten.

Villeroy & Boch: kleine badkamers - Product in beeld ...
Villeroy & Boch: kleine badkamers – Product in beeld …

Image Source: uw-woonmagazine.nl

Virtual reality biedt veel mogelijkheden voor showroomhouders om klanten toegevoegde waarde te bieden, maar is ook uitermate geschikt voor projectmatige nieuwbouw, waar steeds vaker online tools worden gebruikt om badkamerproducten te selecteren. De techniek kan echter ook prima gebruikt worden om ketelhuizen te ontwerpen en presenteren.

Saninet komt  begin 2017 met een standaard oplossing in haar software, zodat de gebruiker na aanschaf van een Oculus Rift-bril en videokaart de klant bij ontwerp al mee kan nemen in de gekozen badkamer. Zo kan eenvoudig en laagdrempelig worden beleefd welk effecten kleuren, materialen en ruimten hebben. Alle producten die -nu al- in de 3D weergave van Saninet staan, kunnen in dit programma worden meegenomen. Saninet beschikt al over de mogelijkheden voor 3D-weergave.

VILLEROY & BOCH VENTICELLO BADKAMERMEUBELS
VILLEROY & BOCH VENTICELLO BADKAMERMEUBELS

Image Source: sani-bouw.nl

Villeroy & Boch gaat nog een stapje verder.  Door de virtual reality bril te koppelen aan zogeheten tracking kolommen, op 4 hoeken van de vloer, kan de klant zelfs virtueel door zijn eigen badkamer wandelen, onder de douche gaan staan, en de spullen bijna fysiek aanraken. In september komt Virtual Reality beschikbaar, en de verwachting is dat snel daarna de eerste sanitairdetaillisten de beschikking kunnen krijgen over hardware rondom het 3D-ontwerpprogramma, dat nu nog draait op de software van Innoplus. Ook 3D-artikelen van andere fabrikanten kunnen worden opgevoerd in dit programma. V&B stelt de techniek ook beschikbaar voor andere programma’s. Hieronder een video-impressie.

Lees ook :  Complete Badkamer Villeroy En Boch

Villeroy & Boch badkamer foto’s – Badkamer | Pinterest

Image Source: pinimg.com

De Duitse fabrikant timmert aan de weg met 3D-tools voor badkamerontwerp. Zo komt het bedrijf ook met grote presentatiezuilen naar de badkamerspeciaalzaken. Hierop kunnen detaillisten met klanten producten en kleuren selecteren.

In het juninummer van vakblad Installatie en Sanitair een groot verslag van Badvak, sanitairtrends en tips van detaillisten. In het fotoalbum op onze site al een groot overzicht van de noviteiten. Klik hier.

Villeroy & Boch Architectura Bad acryl 10x10cm z. poten wit ...
Villeroy & Boch Architectura Bad acryl 10x10cm z. poten wit …

Image Source: objectstore.eu

Deel dit artikel

badkamer villeroy en boch
| Verrukkelijk om de website , in dit moment Ik zal geef je met about keyword. Nu , dit kan de primair afbeelding :

Architectura wastafels Villeroy & Boch - Product in beeld ...
Architectura wastafels Villeroy & Boch – Product in beeld …

Image Source: uw-woonmagazine.nl

Waarom niet overwegen image eerder genoemde ? is eigenlijk opmerkelijk ???. als je dat misschien i’l t leer je een aantal impression wederom beneden :

Dus, als u wilt Get al deze Amazing Foto’s over (Badkamer Villeroy En Boch), klik gewoon op Save knop om te downloaden deze images voor uw PC . Er zijn Ready voor Download , (als je wilt en wilt Get it

Bedankt voor uw bezoek onze website, inhoud hierboven (Badkamer Villeroy En Boch) gepubliceerd. Tegenwoordig we zijn blij aan kondigt aan wij een zeer interessante niche te worden beoordeeld , dat is (Badkamer Villeroy En Boch) Veel particulieren proberen te vinden informatie over (Badkamer Villeroy En Boch) en zeker een van hen is u, is het niet?

Wasbak Keuken Villeroy En Boch_065639 > Wibma.com ...
Wasbak Keuken Villeroy En Boch_065639 > Wibma.com …

Image Source: villeroy-boch.com

Villeroy & Boch Architectura Bad acryl 10x10cm z. poten wit ...
Villeroy & Boch Architectura Bad acryl 10x10cm z. poten wit …

Image Source: objectstore.eu

Villeroy & Boch wastafels Artis Color - Product in beeld ...
Villeroy & Boch wastafels Artis Color – Product in beeld …

Image Source: uw-woonmagazine.nl

Alles over badkamers: mooie badkamer van Villeroy & Boch
Alles over badkamers: mooie badkamer van Villeroy & Boch

Image Source: blogspot.com

Architectura Collection by Villeroy & Boch – Timeless ...
Architectura Collection by Villeroy & Boch – Timeless …

Image Source: villeroy-boch.com

Gallery of Badkamer Villeroy En Boch