Badkamer Spiegel Met Plank

Posted on

Badkamer Spiegel Met Plank

Letselschadebureaus behandelen steeds meer zaken van huurders die ernstig ziek zijn geworden door vocht en schimmel in hun huis. “Woningcorporaties zijn moeilijk vooruit te branden als het gaat om fatsoenlijk onderhoud en goed woningbeheer, zo merken de bureaus, en schepen huurders liever af met een karig bedrag dan ze een beter huis aan te bieden”, zo stelt Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht (JBL&G).

Samen met de SP in Amsterdam is JBL&G begonnen met een campagne om huurders van schimmelhuizen adequater bij te kunnen staan. De SP verwijst de meest urgente gevallen die zich ten einde raad tot de partij wenden, door naar het letselschadekantoor. “We zien steeds meer cliënten met ernstige gezondheidsklachten, louter door hun woning”, stelt Frederik Lieben van JBL&G. “Sommigen slapen al maanden op een laagje plastic op een totaal beschimmelde vloer. Veel huizen zijn er ontzettend slecht aan toe, en onze cliënten ook. Keelpijn, hoofdpijn, jeuk, eczeem, longproblemen, verstopte oren, hoesten: noem maar op, plus alle stress die daarbij komt. Vaak is het echt een hel, waarin ze soms al jaren moeten wonen.”

JBL&G geeft het voorbeeld van een 52-jarige inmiddels zwaar zieke huurder met vocht- en schimmelproblemen aan de Marnixstraat in Amsterdam waarin verhuurder Eigen Haard de bewoner 2500 euro smartengeld heeft geboden. Bij deze huurder kwam tot zeven keer toe de inhoud van de riolering door de badkamer omhoog en stroomde de éénkamerwoning over. Lieben: “We hebben de woning laten onderzoeken door een onafhankelijk instituut en dat constateerde dat binnen meer dan twee tot driemaal zoveel schimmels en bacteriën voor komen dan buiten, met daaronder enkele giftige en zeer schadelijke soorten. Eigen Haard wil hem echter geen andere woning geven, omdat deze zogenaamd aan de normen voldoet. Hun verzekeraar Achmea heeft 2500 euro smartengeld geboden om de zaak in der minne te schikken, maar wat heb je daar nou aan als je ziek bent en geen fatsoenlijk huis hebt? Bovendien loopt de schade elke dag nog meer op, wordt cliënt zieker en zieker, en is dat huis straks helemaal rijp voor de sloop. Zonde.”

Lees ook :  Verlaagd Plafond Badkamer Praxis

Het Meldpunt Schimmelwoningen van de SP in Amsterdam is inmiddels weer gesloten, maar de partij belooft de vinger aan de pols te houden. Gemeenteraadslid Erik Flentge: “Schimmel en achterstallig woningonderhoud zijn een groot probleem, dat bovenaan de agenda van de politiek en de woningverhuurders hoort te staan. Schimmel moet uitgebannen worden uit onze stad. Kom in actie en zorg ervoor dat de schimmelwoning tot het verleden gaat behoren.”

badkamer spiegel met plank
| Aangenaam om mijn blog, met dit gelegenheid Ik ga naar geef je met met betrekking tot keyword. en nu , dit is eigenlijk de 1ste afbeelding :

Hangende spiegel met plank zwart metaal Speak | Home Stock
Hangende spiegel met plank zwart metaal Speak | Home Stock

Image Source: homestock.nl

Waarom niet overwegen image above ? is meestal wonderful???. als u van mening bent i’l l demonstreren een paar Graphic eens te meer onderaan:

Dus, als u wilt Get de prachtige shots betrekking tot (Badkamer Spiegel Met Plank), Klik op Save knop op te slaan de graphics voor uw Personal computer . Er zijn beschikbaar voor Download , (als je wilt en wilt

Hier bent u op onze website, artikel hierboven (Badkamer Spiegel Met Plank) gepubliceerd. Tegenwoordig we zijn pleased aan verklaar dat wij een zeer interessante niche te worden beoordeeld , dat is (Badkamer Spiegel Met Plank) Sommige mensen op zoek naar informatie over (Badkamer Spiegel Met Plank) en natuurlijk een van hen is u, is het niet?

Nieuw design! Badkamer spiegel met warm witte verlichting ...
Nieuw design! Badkamer spiegel met warm witte verlichting …

Image Source: designspiegels.nl

Klassieke Badkamer Spiegel Luxe 12 Elegant Badkamer Spiegelkast ...
Klassieke Badkamer Spiegel Luxe 12 Elegant Badkamer Spiegelkast …

Image Source: lonkord.com

25+ beste ideeën over Badkamer spiegels op Pinterest - Een ...
25+ beste ideeën over Badkamer spiegels op Pinterest – Een …

Image Source: pinimg.com

Badkamer Plankje Eigentijdse Spiegel Met Plankje Badkamer Landelijke ...
Badkamer Plankje Eigentijdse Spiegel Met Plankje Badkamer Landelijke …

Image Source: sedaozalit.com

Wandbeugel Libra, blinde bevestiging zwevende wandplank ...
Wandbeugel Libra, blinde bevestiging zwevende wandplank …

Image Source: houtmerk.nl

Aothpher 12/12 cm Wandmontage 12 Rvs Handdoekenrek Dubbellaags ...
Aothpher 12/12 cm Wandmontage 12 Rvs Handdoekenrek Dubbellaags …

Image Source: alicdn.com

Stunning Plank Badkamer Photos - House Design Ideas 12 - gunsho
Stunning Plank Badkamer Photos – House Design Ideas 12 – gunsho

Image Source: cnyingjiesheng.com

Hangende spiegel met plank zwart metaal Speak | Home Stock
Hangende spiegel met plank zwart metaal Speak | Home Stock

Image Source: homestock.nl

energie A+, Spiegel Fontana - met plank in ...
energie A+, Spiegel Fontana – met plank in …

Image Source: makeover.nl

SALTRÖD Spiegel met plank en haken, wit | IKEA catalogus 12 ...
SALTRÖD Spiegel met plank en haken, wit | IKEA catalogus 12 …

Image Source: pinimg.com

Spiegel met Plank | Zwart Metaal | IB Laursen Tijdelijk ...
Spiegel met Plank | Zwart Metaal | IB Laursen Tijdelijk …

Image Source: mijnwebwinkel.nl

Gallery of Badkamer Spiegel Met Plank