Badkamer Showroom Den Haag

Posted on

Badkamer Showroom Den Haag

Doekle Terpstra, voorzitter van installatiekoepel Uneto-VNI, heeft maandag in de Malietoren in Den Haag het eerste exemplaar van het rapport Connect 2025 uitgereikt aan Hans de Boer, voorzitter van VNO-NCW. Dit deed hij namens alle organisaties in de installatiebranche.

Het rapport laat zien dat de rol van de techniek in de komende zeven jaar groter zal zijn dan ooit tevoren. De energietransitie, circulaire economie, verstedelijking en digitalisering zullen de samenleving ingrijpend veranderen. Uiteenlopende technische innovaties drukken al in de nabije toekomst hun stempel op wonen, werken en zakendoen.

Connect2025 geeft een beeld van de rol die techniek gaat spelen in de gebouwde omgeving, infrastructuur, mobiliteit en industrie. Opvallend is de centrale positie die de installatiebranche inneemt bij de aanpak van vrijwel alle grote maatschappelijke uitdagingen. Bij de energietransitie en mobiliteitsvraagstukken ligt het voor de hand dat de oplossingen moeten komen van duurzame en vernieuwende techniek.

Maar Connect2025 laat zien dat ook op terreinen als zorg, veiligheid en digitalisering deskundigen en beleidsmakers zich meer richten op technische innovaties om knelpunten op te lossen en in te spelen op veranderende behoeften. Terpstra: “Onze sector is proactief. We wachten de ontwikkelingen in de samenleving niet af, maar sturen aan op het toepassen van technische vernieuwingen. Ondernemers in de installatietechniek willen bijdragen aan een gezonder, efficiënter, veiliger en mooier Nederland. Dat blijft gelukkig niet onopgemerkt.”

De stormachtige ontwikkelingen op het gebied van de techniek achter Nederland komen in het rapport voorbij aan de hand van zes thema’s. Dit zijn De stad Nederland, Nul is de norm, Data als grondstof, Branche zonder grenzen, Mensenwerk en Nieuwe werkwijzen. Binnen ieder thema verandert de samenleving veel door de vrijwel onbegrensde mogelijkheden. Die veranderingen variëren van duurzame technieken om de CO2-uitstoot terug te dringen tot nieuwe zorgconcepten en uiteenlopende toepassingen van het Internet of Things.

TNO en Panteia maakten in de loop van 2017 voor Connect2025 trendanalyses en organiseerden bijeenkomsten. Daarnaast ondervroegen zij honderden wetenschappers, experts en stakeholders over hun visie op de toekomst van de techniek in Nederland. Het is de derde toekomstverkenning die in deze vorm en omvang over de installatiesector is uitgevoerd. Eerdere rapporten verschenen in 2004 en 2010 onder de naam Radar.

Lees ook :  Swim Up Kamer Turkije

Voor Connect2025 was er voor het eerst sprake van een samenwerking tussen alle partijen binnen de branche. Naast branchevereniging Uneto-VNI zijn dat ISSO (kennisinstituut), KIEN (innovatie-aanjager), KvINL (kwaliteitsorganisatie), OTIB (scholing en onderwijs), PIT (promotie) en TVVL (kennispartner). Terpstra: “Ik ben blij met de uitkomsten van het onderzoek, maar óók met de manier waarop het tot stand kwam. Het rapport is het resultaat van een gezamenlijke inspanning van een groot aantal mensen en organisaties. Van binnen én buiten de branche.”

De organisaties achter Connect2025 hebben met het rapport een bredere doelgroep op het oog dan alleen de ondernemers in de installatiebranche en hun

badkamer showroom den haag
| Aangenaam voor u de blog , in dit gelegenheid Ik ga naar demonstreren betreffende keyword. En vanaf nu, hier is de primair afbeelding :

interieurfotografie van fotograaf, voor klanten in Den ...
interieurfotografie van fotograaf, voor klanten in Den …

Image Source: reclamebeeld.nl

Denk na over image above ? is waarvan Amazing ???. als u denkt daarom en wilt

Hier bent u op onze website, inhoud hierboven (Badkamer Showroom Den Haag) gepubliceerd. vandaag we zijn pleased aan kondigt aan wij een uiterst interessante inhoud te worden beoordeeld , dat is (Badkamer Showroom Den Haag) Veel particulieren op zoek naar informatie over (Badkamer Showroom Den Haag) en zeker een van hen is u, is het niet?

Badkamers Den Haag | Bakker Tegels & Badkamers
Badkamers Den Haag | Bakker Tegels & Badkamers

Image Source: bakkervlaardingen.nl

Badkamer Beton Ciré Den Haag - Beton Ciré Centrum
Badkamer Beton Ciré Den Haag – Beton Ciré Centrum

Image Source: i2.wp.com

Badkamers in de omgeving van Den Haag vind je bij Intermat
Badkamers in de omgeving van Den Haag vind je bij Intermat

Image Source: intermat.nl

Showroombadkamers
Showroombadkamers

Image Source: showroombadkamers.nl

Design Badkamer - Excellence Badkamers
Design Badkamer – Excellence Badkamers

Image Source: excellencebadkamers.nl

Badkamers Den Haag | Bakker Tegels & Badkamers
Badkamers Den Haag | Bakker Tegels & Badkamers

Image Source: bakkervlaardingen.nl

Grachtenpand Den Haag badkamer ensuite - Hoog □ Exclusieve woon- en ...
Grachtenpand Den Haag badkamer ensuite – Hoog □ Exclusieve woon- en …

Image Source: hoog.design

Design Badkamer Den Haag Goedkoop Project Penthouse Den Haag Eric ...
Design Badkamer Den Haag Goedkoop Project Penthouse Den Haag Eric …

Image Source: rappguide.com

Showroombadkamers
Showroombadkamers

Image Source: showroombadkamers.nl

Badkamers in Den Haag - Sjartec - Badkamers, Wellness en Tegels in ...
Badkamers in Den Haag – Sjartec – Badkamers, Wellness en Tegels in …

Image Source: sjartec.nl

Badkamer Den Haag ~ Beste Inspiratie voor Huis Ontwerp
Badkamer Den Haag ~ Beste Inspiratie voor Huis Ontwerp

Image Source: hbi-aannemers.nl

Gallery of Badkamer Showroom Den Haag