Badkamer Outlet Bergen Op Zoom

Posted on

Badkamer Outlet Bergen Op Zoom

De centrale bank van Ierland ontdekte onlangs dat bij enkele actieve fondsen wordt gerommeld met rendement en benchmark om de prestatievergoeding te rechtvaardigen. Detlef Glow van Lipper toont zich geschokt en vreest de gevolgen voor de Europese fondsindustrie.

Lindhout Badkamers Bergen op Zoom service en garantie
Lindhout Badkamers Bergen op Zoom service en garantie

Image Source: lindhoutbadkamers.nl

De centrale bank van Ierland heeft op 4 september een brief rondgestuurd waarin het de uitkomst van een onderzoek naar de prestatievergoedingen van actieve fondsen (UCITS) bekendmaakt. De timing van de brief is bijzonder, want de dag ervoor publiceerde ik nog een column waarin ik concludeerde dat de selectie van fondsen meer behelst dan het simpelweg kijken naar de kosten.

Ik riep beleggers op om per geval te bekijken of een fonds zijn (hoge) vergoeding waard is. Daarbij ging ik er wel vanuit dat fondsanalisten te maken hebben met eerlijke cijfers. Dat is niet altijd het geval, zo blijkt nu uit de brief van de Ierse centrale bank.

Badkamers - 13m13 Showroom Beste Prijs/ Kwaliteit - Jan van Sundert
Badkamers – 13m13 Showroom Beste Prijs/ Kwaliteit – Jan van Sundert

Image Source: janvansundert.nl

Zo ontdekte de Ierse centrale bank dat bij sommige fondsen de prestatievergoeding wordt berekend op basis van een verkeerde benchmark, waardoor de prestaties van het fonds gunstiger uitsteken en een prestatievergoeding op zijn plaats is.

Daarnaast vond de bank dat sommige fondshuizen prestatievergoedingen rekenen op basis van het brutofondsrendement in plaats van het nettorendement. De Ierse bevindingen betekenen dat sommige fondsbeleggers te veel hebben betaald. Een ordinair staaltje oplichting?

Showroom Badkamers by13 Van Design Keukens En Sanitaireiland Badkamer ...
Showroom Badkamers by13 Van Design Keukens En Sanitaireiland Badkamer …

Image Source: radioheadthekingoflimbs.com

In het licht van de discussie over de vergoedingen en kosten van actieve fondsen kan het Ierse schandaal reden zijn voor toezichthouders om hun regelgevende inspanningen verder op te voeren.

Ik kan me goed voorstellen dat leden van de Europese fondsindustrie vrezen dat het Ierse onderzoek in andere EU-landen navolging krijgt. Ook wakkert het bij sommige fondshuizen de angst aan dat het voor de Europese Commissie nu welletjes is en het een einde maakt aan het fenomeen prestatievergoeding voor alle fondsen die in de EU een notering hebben.

Beste Badkamer Rolgordijn Afbeeldingen Van Badkamer Decoratie 13 ...
Beste Badkamer Rolgordijn Afbeeldingen Van Badkamer Decoratie 13 …

Image Source: flightofthevalkyries.com

Zeker is dat de Ierse bevindingen de verkoop van actieve fondsen in de EU verder belemmeren. Veel beleggers twijfelden al over het willen betalen van prestatievergoedingen. Deze beleggers zullen nu nog onwilliger zijn om voor fondsen te kiezen met een prestatievergoeding. Zeker professionele fondsselectors zitten er niet op te wachten dat een van de fondsen, dat zij voor hun klanten hebben uitgekozen, onderwerp wordt van een schandaal.

Lees ook :  Waterafstotende Verf Voor Badkamer

Duidelijk is dat de resultaten van de Ierse studie de druk op actieve fondshuizen verhoogt om de hoge vergoedingen, die zij in rekening brengen, te rechtvaardigen. Hoewel de fraude bij slechts enkele fondsen werd ontdekt, zal de negatieve impact industriebreed worden gevoeld.

Badkamer Bergen op Zoom dubbele opzetwastafel zwart wit
Badkamer Bergen op Zoom dubbele opzetwastafel zwart wit

Image Source: badendesign.nl

Het schaadt de reputatie van alle fondsen die prestatievergoedingen in rekening brengen. Ik hoop dat het alle belanghebbenden in de Europese sector aanzet de eigen regels te verscherpen om zo nieuwe schandalen te voorkomen.

badkamer outlet bergen op zoom
| Welkom om te helpen onze weblog , in dit bijzondere gelegenheid We zullen vertel je betreffende keyword. En vandaag , dit is de eerste afbeelding :

Vakantiehuis Zomerhof in Bergen op Zoom huren bij Belvilla
Vakantiehuis Zomerhof in Bergen op Zoom huren bij Belvilla

Image Source: leisure-group.net

Denk na over picture above ? is meestal dat wonderful???. als je meer dedicated dus en wilt , Klik gewoon op Ten laatste als u wilt Zoek Unique en recent afbeelding verwant met (Badkamer Outlet Bergen Op Zoom), te volgen gelieve ons op Google plus of boek Mark deze blog , we proberen onze beste om u te presenteren Regular update met Fresh en New images . Hope u liefde houden hier. voor de meeste upgrades en laatste nieuws over (Badkamer Outlet Bergen Op Zoom) images , gelieve vriendelijk Volg ons op tweets, Path, instagram en Google Plus, of u markeert deze pagina op Bookmark sectie , Wij proberen om u te bieden up grade regelmatig met Fresh en New Foto’s , Like uw Browsing , en vind de ideale voor u.

Hier bent u op onze website, inhoud hierboven (Badkamer Outlet Bergen Op Zoom) gepubliceerd. vandaag we are pleased aan kondigt aan dat wij een uiterst interessante topic te worden beoordeeld , dat is (Badkamer Outlet Bergen Op Zoom) many people zoeken naar info about (Badkamer Outlet Bergen Op Zoom) en zeker een van deze is u, is het niet?

Awesome Lindhout Badkamers Bergen Op Zoom Photos - Trend ...
Awesome Lindhout Badkamers Bergen Op Zoom Photos – Trend …

Image Source: prefabrikevlerim.com

Deze huizen staan sinds dit weekend te koop - indebuurt Bergen op Zoom
Deze huizen staan sinds dit weekend te koop – indebuurt Bergen op Zoom

Image Source: indebuurt.nl

Outlet Bergen Op Zoom. Photo Of Omoda Bergen Op Zoom The ...
Outlet Bergen Op Zoom. Photo Of Omoda Bergen Op Zoom The …

Image Source: windows.net

Badkamer Bergen op Zoom dubbele opzetwastafel zwart wit
Badkamer Bergen op Zoom dubbele opzetwastafel zwart wit

Image Source: badendesign.nl

Keukens Bergen Op Zoom 13 Logus Keukens Bergen Op Zoom Wonen ...
Keukens Bergen Op Zoom 13 Logus Keukens Bergen Op Zoom Wonen …

Image Source: flightofthevalkyries.com

Vakantiehuis De Hofstede in Bergen op Zoom huren bij Belvilla
Vakantiehuis De Hofstede in Bergen op Zoom huren bij Belvilla

Image Source: leisure-group.net

Outlet Keukens 13 Landelijke Keukens Ilwa - ronpaulhemp
Outlet Keukens 13 Landelijke Keukens Ilwa – ronpaulhemp

Image Source: ronpaulhemp.com

Gallery of Badkamer Outlet Bergen Op Zoom