Badkamer Ontwerpen Online Gratis

Posted on

Badkamer Ontwerpen Online Gratis

Mary Pieterse-Bloem, hoofd obligatiebeleggen bij ABN Amro Private banking én lid van de Raad van Advies van IEXProfs, is benoemd tot bijzonder hoogleraar financiële markten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Rani Piputri naar NN IP

Per 1 september 2018 is Mary Pieterse-Bloem (1969), Senior Global Head Fixed Income bij ABN AMRO Private Banking, voor minimaal vier jaar aangesteld als bijzonder hoogleraar Financiële Markten aan de Erasmus School of Economics.

Zij zal vier dagen voor ABN AMRO Private Banking en een dag voor de Erasmus werken, een 4-1 combinatie zoals dat tegenwoordig heet.

Pieterse-Bloem zal zich als bijzonder hoogleraar richten op onderwerpen als de liquiditeit van de obligatiemarkt en de financiële consequenties voor bedrijven en overheden als zij hun activiteiten afstemmen op duurzaamheidsdoelstellingen.

“Ik ben met name geïnteresseerd in wat het volgen van duurzaamheidsdoelstellingen doet met de rendementen. Dat is met name voor obligaties nog amper onderzocht, letterlijk een greenfield.”

De leerstoel Financiële Markten is mogelijk gemaakt door het Erasmus Trustfonds. Het is onderdeel van de sectie Finance van de capaciteitsgroep Business Economics, en heeft een zelfstandig onderzoeksgebied.

Tegelijkertijd is de leerstoel verbonden aan de leerstoel Corporate Finance, waardoor asset pricing en asset allocation onder de capaciteitsgroep komen te vallen. De leerstoel geeft bevoegdheid om doctoraat kandidaten te promoveren.

Pieterse-Bloem is sinds september 2011 verbonden aan de Erasmus School of Economics waar zij verantwoordelijk is voor het onderwijsprogramma en het onderzoek naar vastrentende waarden. Daaronder valt ook de dagelijkse begeleiding van twee promovendi, het schrijven van academische publicaties en het beheren van obligatieportfolio’s.

Pieter van Mierlo, CEO Private Banking bij ABN Amro, heeft reden om blij te zijn met de universtaire promotie van Pieterse-Bloem, die sinds 2015 voor ABN AMRO werkt.

“De combinatie tussen haar functie bij het Global Investment Centre van ABN AMRO Private Banking en de leerstoel aan de Erasmus is optimaal. Het biedt haar de mogelijkheid wetenschappelijkk onderzoek uit te en tegelijkertijd de praktijk scherp in de gaten te houden. Dit moeten leiden tot toegevoegde waarde voor zowel de wetenschap als de praktijk.”

Mary Pieterse-Bloem is een ervaren rot in de obligatiemarkt. Zij is in haar gehele professionele carrière met niets anders bezig. Na het voltooien van haar master in economie aan London School of Economics in 1993 was zij dertien jaar werkzaam als obligatiestrateeg op de Europese obligatiemarkt en professional op het gebied van schuldkapitaalmarkten in de dealing rooms van Paribas, DrKW en Lehman Brothers in Londen.

Lees ook :  Kamer Te Huur Bonaire

“Ik heb onder meer meegeholpen aan het ontwerpen van de eerste futurecontracten in euro’s. Dat was pionieren. Heel leuk!”

In 2006 nam ze tijd vrij om haar proefschrift over de integratie van Europese bedrijfsobligatiemarkten te schrijven. Ze behaalde haar doctoraat in 2011 aan de universiteit van Tilburg.

Als Hoofd Obligatiebeleggen bij ABN AMRO geeft Pieterse-Bloemleiding inmiddels leiding aan een wereldwijd team van specialisten op het gebied van vastrentende waarden. Zij is stemgerechtigd lid van het beleggingscommittee van de ABN AMRO Private Banking, met ongeveer 210 miljard euro aan beheerd vermogen.

Voordat ze bij ABN AMRO begon, werkte Pieterse-Bloem als senior strateeg vastrentende portfolio’s voor ING Investment Management (nu NN IP) en APG Asset Management.

Mary Pieterse-Bloem is naast haar vele werkzaamheden ook nog eens voorzitter van het Rente Gilde, het Nederlands genootschap van professionals die werkzaam zijn in de rentemarkten.

badkamer ontwerpen online gratis
| Aangenaam tot mijn persoonlijke website , binnen dit periode We zullen geef je met betreffende keyword. En vanaf nu, hier is de zeer eerste afbeelding :

Badkamer Ontwerp Programma. Gallery Of Van Marcke Ontwerp Je ...
Badkamer Ontwerp Programma. Gallery Of Van Marcke Ontwerp Je …

Image Source: pinimg.com

Hoe zit het met foto eerder genoemde ? is eigenlijk dat zal Amazing ???. als je meer dedicated bijgevolg en wilt Get it

Hier bent u op onze website, artikel hierboven (Badkamer Ontwerpen Online Gratis) gepubliceerd. Tegenwoordig we zijn opgewekt aan verklaar dat wij een vreselijke interessante niche te worden gewezen op, dat is (Badkamer Ontwerpen Online Gratis) Sommige mensen een poging om te vinden specificaties van (Badkamer Ontwerpen Online Gratis) en zeker een van deze is u, is het niet?

Badkamer ontwerpen | Baderie
Badkamer ontwerpen | Baderie

Image Source: baderie.nl

Maak een 11D ontwerp van jouw badkamer - Wooning
Maak een 11D ontwerp van jouw badkamer – Wooning

Image Source: cloudfront.net

Badkamer Ontwerp Programma. Gallery Of Van Marcke Ontwerp Je ...
Badkamer Ontwerp Programma. Gallery Of Van Marcke Ontwerp Je …

Image Source: perceel02.nl

Maak een 11D ontwerp van jouw badkamer - Wooning
Maak een 11D ontwerp van jouw badkamer – Wooning

Image Source: cloudfront.net

Online Badkamer. Latest Beautiful Online Badkamer ...
Online Badkamer. Latest Beautiful Online Badkamer …

Image Source: prefabrikevlerim.com

Badkamer ontwerpen in 11D: dit zijn de beste programma
Badkamer ontwerpen in 11D: dit zijn de beste programma’s | Huisa

Image Source: huisa.nl

Ontwerp kleine badkamer in veelvoorkomende afmeting: 11 x 11 meter ...
Ontwerp kleine badkamer in veelvoorkomende afmeting: 11 x 11 meter …

Image Source: pinimg.com

Badkamerplanner, 11d badkamerplanner, planner badkamer - PaletteCAD
Badkamerplanner, 11d badkamerplanner, planner badkamer – PaletteCAD

Image Source: palettecad.info

Ontwerp Van Wanrooij kleine #badkamer | my home wannabe | Pinterest ...
Ontwerp Van Wanrooij kleine #badkamer | my home wannabe | Pinterest …

Image Source: pinimg.com

Awesome 3d Badkamer Ontwerpen Ipad Images - House Design ...
Awesome 3d Badkamer Ontwerpen Ipad Images – House Design …

Image Source: derechomilitar.info

Gallery of Badkamer Ontwerpen Online Gratis