Alles Voor De Badkamer

Posted on

Alles Voor De Badkamer

Goed afgewerkte tussenwoning met drie slaapkamers, ruime berging en een diepe tuin op het noorden. Vraagprijs € 189.000,- k.k.

Je zoekt een nieuw huis. Tussen alle woningen die om je aandacht schreeuwen, hoop je dat ene pareltje te vinden. Dat huis waar je je thuis van kunt maken. Waar je nu alles hebt om je leven fijn te maken, met de mogelijkheid om nog meer uit je thuis te halen. Kamperfoeliestraat 10 in Waalwijk staat te koop. Dat mag nieuws heten. Sterker nog, het is niet minder dan een geweldige kans. Wil je echt met je neus in de boter vallen? Ga hier dan vooral eens kijken.

Joost kocht zijn huis 15 jaar geleden. Nu is hij klaar voor een volgende stap, op een andere plek. “Het is natuurlijk nog steeds een fijn thuis. Ik heb er heel veel ingestoken en het gemaakt zoals ik het graag wil hebben. Toch wil ik nu vertrekken. Naar een ander dorp zelfs.” Zie je je kans? Vast wel. Je kunt onmogelijk veel moeite hebben om te zien hoe juist dit huis de plek is waar jij het thuis hebt dat anderen ook graag zouden willen hebben. Een mazzeltje dus.

Mazzel is natuurlijk alle ruimte hebben om lekker samen te genieten en alle zorgen van je af te kunnen laten vallen. Dat hoef hier geen enkel probleem te zijn. In de woonkamer heb je alles voor het echte gezinsleven. Boven heb je juist een fijne eigen plek voor iedereen. Met als fraaie bonus een badkamer met een bad, een douche en een tweede toilet. Alles bij de hand dus. Dan is er ook nog de zolder, waar je nu meer dan voldoende plek hebt om echt alle spullen die je ooit hebt verzameld, netjes op te bergen en buiten het zicht te bewaren.

“Toen ik hier kwam wonen, haalde ik een stuk plafond in de grootste slaapkamer weg. Toen zag ik steeds nieuwe dingen die ik moest vervangen. Uiteindelijk is, op de zolder na, het hele huis op de schop gegaan.” Kijk. Dat betekent dat jij je geen zorgen hoeft te maken. Alles is up-to-date, waardoor je met wat cosmetische aanpassingen de sfeer aan jouw smaak aanpast en direct een lekker huis hebt. Wil je meer? Dat kan ook. Dan maak je bijvoorbeeld een vaste trap naar de zolder. Of je maakt de keuken open om beneden nog meer plek te hebben. Het kan allemaal, maar je kunt het jezelf ook makkelijk maken. Opties hebben dus. Dat is niets minder dan een luxe.

Heel soms kun je het gewoon alles hebben. Dan woon je vlakbij de winkels van het Bloemenoordplein, basisscholen, sportvelden en alle andere dingen die je leven aangenaam maken en houden. Bij je huis heb je een lekker diepe tuin op het noorden, waar je altijd wel ergens een plek in de zon vindt. “De buurt is vooral ook heel erg fijn. Het is heerlijk rustig, want mensen komen hier alleen als ze er echt moeten zijn. Dat geeft kinderen ook een veilige omgeving om te spelen.”

Lees ook :  Rtl Ventiel Vloerverwarming Badkamer

189.000 Euro. Dat is de vraagprijs voor Kamperfoeliestraat 10 in Waalwijk. Voor dat bedrag koop je het thuis waar je nu op je plek én dat met je mee kan groeien. Ga gewoon eens kijken. De bezichtiging maakt je duidelijk dat juist deze woning de plek is waar je je echt thuis voelt, heerlijk kunt doen en laten wat je wilt, op een mooie locatie woont en de ruimte hebt om nog meer thuis voor jezelf dat maken. Ga gewoon eens lekker in de woonkamer zitten en laat alles op je inwerken. Kijk eens door het raam naar de vrijheid buiten en je weet, als je alles op een rijtje zet, dat je hier met je neus in de boter valt.

– Afwerking en onderhoud is te kwalificeren als ‘’goed’’
– Kozijnen aan de achterzijde zijn in 2013 vernieuwd;
– Keuken en badkamer zijn in 2004 vernieuwd, alsmede de leidingen en elektra;
– Moderne tegelvloer in de woonkamer is in 2016 gelegd;
– Gehele woning voorzien van dubbelglas;
– Mogelijkheid tot creëren van een 4e d.m.v. een vaste trap naar zolder;
– Diepe achtertuin van 12×6 meter gelegen op het noorden, waardoor er altijd zon is;
– De poortdeur is verbreedt zodat er een motor doorheen kan;

Wil je deze woning bezichtigen? Bel dan met ons kantoor in Waalwijk 0416-666696.

KLIK HIER voor meer info.

Allround Makelaardij Waalwijk
Grotestraat 264a
5142 CC Waalwijk
0416-666 696
[email protected]

alles voor de badkamer
| Toegestaan te kunnen mijn eigen website , in dit tijd Ik ga naar vertel je betreffende keyword. En na dit , dit kan de eerste impressie :

Wasbak Voor De Badkamer – devolonter
Wasbak Voor De Badkamer – devolonter

Image Source: paviljoen10.nl

Denk na over Graphic eerder genoemde ? is meestal dat awesome ???. als je dat misschien i’l d demonstreren veel afbeelding helemaal opnieuw hieronder :

Dus, als u wilt receive al deze geweldig afbeeldingen gerelateerd aan (Alles Voor De Badkamer), druk op Save icon om te downloaden deze Foto’s in uw laptop . Ze zijn beschikbaar voor Verkrijg , (als je wilt en wilt Verkrijg het

Bedankt voor uw bezoek onze website, inhoud hierboven (Alles Voor De Badkamer) gepubliceerd. Tegenwoordig we are blij aan kondigt aan wij een ongelooflijk interessante niche te worden besproken , dat is (Alles Voor De Badkamer) De meeste mensen proberen te vinden info about (Alles Voor De Badkamer) en zeker een van hen is u, is het niet?

13 Badkamer
13 Badkamer

Image Source: staticflickr.com

Badkamerdossier – alles voor de moderne badkamer - Residence
Badkamerdossier – alles voor de moderne badkamer – Residence

Image Source: residence.nl

Imagine how your bathroom will look amazing with our mandala ...
Imagine how your bathroom will look amazing with our mandala …

Image Source: pinimg.com

Koningskaars 8 Heerlen Asking price € 8.000
Koningskaars 8 Heerlen Asking price € 8.000

Image Source: staticflickr.com

Luxe Badkamer Amsterdam Eigentijdse Sanitair Amsterdam Alles Voor De ...
Luxe Badkamer Amsterdam Eigentijdse Sanitair Amsterdam Alles Voor De …

Image Source: rappguide.com

Thuis Spa met Xenos Badkamer Accessoires - DroomHome ...
Thuis Spa met Xenos Badkamer Accessoires – DroomHome …

Image Source: droomhome.nl

Alles Over Badkamers – Page 12 – Badkamer tips, stijlen, types en kosten
Alles Over Badkamers – Page 12 – Badkamer tips, stijlen, types en kosten

Image Source: allesover-badkamers.nl

Bath Mat
Bath Mat ‘Spa’ anthracite – Textiel – Badkamer – Alles voor een …

Image Source: rivieramaison.nl

Natuursteen in de badkamer - Product in beeld ...
Natuursteen in de badkamer – Product in beeld …

Image Source: uw-woonmagazine.nl

Badkamerdossier – alles voor de moderne badkamer - Residence
Badkamerdossier – alles voor de moderne badkamer – Residence

Image Source: residence.nl

Alles valt op zijn plek in deze ruimtelijke badkamer ...
Alles valt op zijn plek in deze ruimtelijke badkamer …

Image Source: pinimg.com

Gallery of Alles Voor De Badkamer