Alles In één Badkamer

Posted on

Alles In één Badkamer

Wie Teufel kent weet dat het bedrijf al een tijdje multiroom-systemen in het assortiment heeft. Echter, deze werden onder de naam Raumfeld uitgebracht. De luidsprekertechniek van Teufel, gecombineerd met de streamingtechniek van Raumfeld. Dit jaar pakt het Duitse bedrijf het anders aan en worden de multiroom-oplossingen weer onder de naam van Teufel uitgebracht, maar dan wel ‘powered by Raumfeld’. Teufel vernieuwt dit jaar het complete assortiment, met een nieuwe versie van de One S, de One M, de Stereo L, de Stereo M en de streamer.

Alle luidsprekers kunnen bediend en ingesteld worden middels de gratis streaming-app. Hiermee heb je toegang tot aangesloten bronnen, internetradio, streamingdiensten en lokale muziek op bijvoorbeeld een NAS of smartphone.

De Teufel Stereo L is het grootste onderdeel van een multiroom-systeem. Dit zijn twee vloerstaande, actieve luidsprekers die beschikken over WiFi en bluetooth voor draadloze streaming, en een cinch- en usb-aansluiting voor het fysiek koppelen van een bron. De luidsprekers hebben een vermogen van 500 Watt en komen met een 3-wegsysteem: een coaxiale driver per kanaal en drie woofers van kevlar. De behuizing is gemaakt van MDF met vernis en elementen van geborsteld aluminium. Mocht je de app niet bij de hand hebben kun je de audioweergave bedienen middels de toetsen op de luidspreker zelf.

De Stereo L moet in het vierde kwartaal te koop zijn voor een prijs van 1.800 euro. De speakers komen in het wit en het zwart.

De Teufel Stereo M is de boekenplank-versie van de Stereo L. Deze kleinere en actieve speakers beschikken over dezelfde mogelijkheden, maar dan met een vermogen van 300 Watt en per kanaal een coaxiale driver en een woofer van kevlar. Net als zijn grotere broer komt deze set met sneltoetsen op de behuizing, een cinch- en usb-aansluiting en een behuizing van MDF met vernis en elementen van geborsteld aluminium.

De Stereo M is vanaf het vierde kwartaal van dit jaar te koop voor een prijs van 1.000 euro. Teufel brengt een witte en een zwarte variant op de markt.

Speciaal voor de kleinere ruimten – of voor diegenen die wat minder budget of minder hoge eisen hebben –  zijn de One-modellen ontwikkeld. Deze compacte speakers bieden dezelfde mogelijkheden als de stereo-systemen maar dan in een compact design. De One M is het grootste model in deze serie. Dit is een all-in-one geluidssysteem voor Wifi- en Bluetooth-streaming met geïntegreerde subwoofer. De luidspreker komt met met vier tweeters, twee midrange speakers en een subwoofer met twee passieve membranen. De Dynamore-technologie moet daarbij zorgen voor een breed stereospectrum. Teufel heeft de luidspreker voorzien van sneltoetsen voor fysieke bediening en een cinch- en USB-aansluiting voor het fysiek koppelen van bronnen.

De One M moet vanaf het vierde kwartaal via de website van Teufel te koop zijn voor een prijs van 500 euro. Ook hiervan komt een witte en een zwarte variant op de markt.

Lees ook :  4 Kamer Appartement Haarlem

Een kleinere variant is de Teufel One S. Deze speaker kan tegen wat stof en spatwater en is dus ook geschikt voor de badkamer of voor buiten. Je kunt twee One S-modellen combineren om zo een stereosysteem te creëren. De One S komt met een enkele driver, sneltoetsen voor bediening van de audioweergave en een minijack- en USB-aansluiting voor het fysiek koppelen van een bron. Natuurlijk zijn ook Wifi en bluetooth op dit model aanwezig.

Het Duitse bedrijf brengt een zwarte en een witte variant van de One S op de markt. De prijs bedraagt 250 euro.

Mocht je een audiosysteem hebben staan dat niet van Teufel/Raumfeld is dan kun je dit toch met de andere multiroom-luidspekers verbinden. Hiervoor heb je de Streamer nodig. Dit kleine apparaatje maakt elke muziekbron en elk muzieksysteem geschikt voor streaming en multiroom. Je sluit de Streamer simpelweg aan op de audio-ingang van je audiosysteem en vervolgens gebruik je de Streamer hetzelfde als de bovengenoemde speakers. Je kunt dus streamen middels bluetooth en Wifi (via de app). Ook is er een line-input en een optisch digitale input aanwezig.

De Streamer wordt in het vierde kwartaal van 2017 verwacht voor een prijs van 300 euro.

Alle producten kunnen via de website van Teufel reeds besteld worden.

all in one badkamer
| Welkom om te helpen mijn eigen website , in dit bijzondere gelegenheid Ik ga naar show you met betrekking tot keyword. en nu , dit is de primair impressie :

Hotel Nassau Breda | Odyssey
Hotel Nassau Breda | Odyssey

Image Source: odysseyhotels.nl

Denk na over foto voorafgaand aan? is waarvan ongelooflijke ???. als u denkt als je het waardeert en wilt Get it

Bedankt voor uw bezoek onze website, artikel hierboven (Alles In één Badkamer) gepubliceerd. vandaag we zijn opgewekt aan kondigt aan wij een zeer interessante inhoud te worden gewezen op, namelijk (Alles In één Badkamer) many people een poging om te vinden info about (Alles In één Badkamer) en zeker een van deze is u, is het niet?

Supermedic zit- en slaapcomfort
Supermedic zit- en slaapcomfort

Image Source: supermedic.be

Tropical Bathroom Ideas | Archi-living
Tropical Bathroom Ideas | Archi-living

Image Source: archi-living.com

Kleine badkamer met inloopdouche - Kleine badkamers | Interior ...
Kleine badkamer met inloopdouche – Kleine badkamers | Interior …

Image Source: pinimg.com

Bluetooth ILLUMINATED LED bath mirror 14 14v14x14cm in bathroom ...
Bluetooth ILLUMINATED LED bath mirror 14 14v14x14cm in bathroom …

Image Source: alicdn.com

Lamp Boven Spiegel Badkamer Perfect Spiegelkast Wegens | Decoratie ...
Lamp Boven Spiegel Badkamer Perfect Spiegelkast Wegens | Decoratie …

Image Source: luartdesigns.com

25+ beste ideeën over Kleine badkamer verbouwen op ...
25+ beste ideeën over Kleine badkamer verbouwen op …

Image Source: pinimg.com

Luxe three room Apartment 114- 14 pers
Luxe three room Apartment 114- 14 pers

Image Source: vischpoorte.nl

Pvc Tegels Betonlook Badkamer Tegel Imitatie Cement Revoir Paris ...
Pvc Tegels Betonlook Badkamer Tegel Imitatie Cement Revoir Paris …

Image Source: luartdesigns.com

All-in € 15
All-in € 15

Image Source: baderie.nl

Bilthoven - Sweelincklaan 31
Bilthoven – Sweelincklaan 31

Image Source: staticflickr.com

Toilet Renovatie Ideeen Badkamer En Ontzagwekkende Collectie ...
Toilet Renovatie Ideeen Badkamer En Ontzagwekkende Collectie …

Image Source: luartdesigns.com

Villeroy & Boch All in One Badkamer - Product in beeld ...
Villeroy & Boch All in One Badkamer – Product in beeld …

Image Source: uw-woonmagazine.nl

Folie Keukenkastjes Lijmen Plakfolie Plakken Interesting Best ...
Folie Keukenkastjes Lijmen Plakfolie Plakken Interesting Best …

Image Source: luartdesigns.com

Gallery of Alles In één Badkamer