2 Kamer Appartement Barneveld

Posted on

2 Kamer Appartement Barneveld

Ondanks stijgende spanningen hebben risky assets bij J.P. Morgan AM nog altijd de voorkeur. Liefhebbers van Europese beleggingen doen hun voordeel met high yield-obligaties en aandelen in banken en technologiebedrijven.

Pastoor Gowthorpestraat 15 in Barneveld 15 CA: Appartement ...
Pastoor Gowthorpestraat 15 in Barneveld 15 CA: Appartement …

Image Source: realworks.nl

Opkomende markten: “It’s all about earnings!”

Het eerste half jaar is voorbij, dus komen de beleggingshuizen door met hun outlook voor de tweede helft. Ook J.P. Morgan AM praatte onlangs klanten en journalisten bij over de vooruitzichten van de rest van het jaar. De beleggingsvisie met de onduidelijke titel Reset and restart? werd  – uiteraard – uitgedragen door beleggingsstrateeg Vincent Juvyns (zie foto).

Zijn boodschap: de beleggingssituatie is inmiddels iets uitdagender dan een paar maanden geleden, maar de economische groei wereldwijd blijft bovengemiddeld, dus risky assets hebben nog altijd onze voorkeur.

Verkoopstyling Barneveld - Woningwens Interieurbureau
Verkoopstyling Barneveld – Woningwens Interieurbureau

Image Source: interieurbureau.nl

Maar, zo dekt Juvyns zich in: “Het nieuws verandert elke dag. Een escalatie van het handelsconflict tussen de VS en de rest van de wereld kan onze outlook helemaal in de war schoppen.” Het maakt dat de assetmanager wat voorzichtiger in de markt staat.

“De hogere handelstarieven gaan bijten. Het is zeker een risico voor de tweede helft 2018. Daar hadden we een paar maanden geleden nog geen rekening mee gehouden,” aldus Juvyns.

Airbnb kamers en woningen in de wijk Barneveld - Oozo
Airbnb kamers en woningen in de wijk Barneveld – Oozo

Image Source: binqmedia.nl

“De hogere handelstarieven gaan bijten”

Het goede nieuws is dat de wereldeconomie ook in 2018 stevig blijft groeien. J.P. Morgan AM rekent op iets minder dan 4%. China, India en de VS trekken de kar. De Europese economie blijft met een groei van 2% achter, maar reden tot grote zorg is dat niet.

2 kamer appartement
2 kamer appartement

Image Source: annidas.com

Klik op de afbeelding voor een grote versie

Positief is volgens de assetmanager ook dat de inflatie in Europa en de VS normaliseert. In de opkomende markten is de inflatie redelijk onder controle, afgezien van Turkije, Brazilië en Argentinië waar de geldontwaarding recent danig uit de hand is gelopen.

De Amerikaanse economie knalt onderwijl door. Een recessie heeft J.P. Morgan AM niet op de radar staan. Mochten de handelsspanningen uit de hand lopen, dan heeft de VS, dat niet leunt op de export, daar minder last van dan Europa en de opkomende markten.

Appartement 2 kamer
Appartement 2 kamer

Image Source: hurenindebrouwerij.nl

Het optimisme van de assetmanager voor de VS wordt vooral gedragen door de recente fiscale hervormingen, die niet goed zijn voor het Amerikaanse huishoudboekje maar wel de economische groei aanjagen. Ook met de bedrijfsinvesteringen en de productiviteit gaat het de goede kant op. “Met die lage werkloosheid moet de productiviteit wel stijgen,” vertelt Juvyns. “De werkloosheid staat op het laagste punt in 46 jaar. Bedrijven moeten meer uit elke werknemer halen.”

Nu de inflatie inmiddels iets boven doelstelling van de Fed is uitgekomen, gaat de Amerikaanse centrale bank volgens J.P. Morgan AM nog wel even door met hiken. Dat maakt het voor beleggers steeds interessanter om een deel van hun aandelenportfeuille te verruilen voor obligaties. Vooralsnog staat het advies voor Amerikaanse schuld op neutraal.

Te Huur 2 Kamer Woning Barneveld | Mitula Woningen
Te Huur 2 Kamer Woning Barneveld | Mitula Woningen

Image Source: mitula.net

Klik op de afbeelding voor een grote versie

Voor de opkomende markten geldt dat er genoeg uitdagingen zijn, maar dat deze wel sterk verschillen per land. Ofwel, het ene opkomende land is het andere niet. Maar, zo stelt Juvyns de klanten gerust: “De sterke dollar heeft veel minder negatieve gevolgen voor de opkomende landen dan ten tijde van de Aziëcrisis. Landen als Korea, China en Taiwan kunnen het prima hebben. Slechts 5% van de Indiase schuld is in buitenlandse valuta, dus dat maakt een sterke dollar ook niet tot een groot probleem.”

Lees ook :  Twee Componenten Kit Badkamer

J.P. Morgan AM zit nog altijd sterk overwogen in de opkomende markten, en dan vooral in Azië. China verrast de laatste tijd positief. Juvyns: “De recente economische data waren verrassend goed. Over tien jaar zal de consumptie in China zijn verdubbeld.”

2-slaapkamer appartement in Avsallar, Alanya, Turkije
2-slaapkamer appartement in Avsallar, Alanya, Turkije

Image Source: antalyahomes.com

“Over tien jaar zal de consumptie in China zijn verdubbeld”

Klik op de afbeelding voor een grote versie

3 Kamer appartement - Huren in Elst
3 Kamer appartement – Huren in Elst

Image Source: hureninelst.nl

Aan de vooravond van 2018 had Juvyns het nog over een Europese economie in topconditie. Firing on all cylinders was de enthousiaste uitdrukking die hij in de mond nam. Inmiddels zijn er een paar cilinders uitgevallen, moet ook Juvyns toegeven. Handelsspanningen, Brexit, Italiaanse omgang schuldproblematiek en politieke spanningen in anker Duitsland hebben het optimisme aangetast.

Waar ziet J.P. Morgan AM nu de beste beleggingskansen? Het Amerikaanse beleggingshuis heeft een hele sterke voorkeur voor Europese high yield-obligaties. Uitgangspunt is dat de Europese rente gaat stijgen. Juvyns: “In tegenstelling tot Amerikaanse high yield-obligaties zijn de Europese spread groter, terwijl Europese bedrijven er sterker voor staan dan hun Amerikaanse soortgenoten.” Ook voor convertible bonds ziet J.P. Morgan goede kansen.

Maar al te veel moet J.P. Morgan niet hebben van obligaties. De beleggingscategorie wordt vooral gebruikt als buffer om onverhoopte aandelenteleurstellingen op te vangen.

Twee appartementencomplexen op plek Citroëngarage | Barneveldse Krant
Twee appartementencomplexen op plek Citroëngarage | Barneveldse Krant

Image Source: barneveldsekrant.nl

Klik op de afbeelding voor een grote versie

Nee, de assetmanager blijft inzetten op aandelen, waarbij die in de opkomende markten de voorkeur hebben. Maar ook over Amerikaanse aandelen is JP Morgan AM positief. Dat heeft vooral te maken met de sterke winstgroei en gedaalde koers-winstverhouding. Die laatste bedraagt voor de S&P 500 inmiddels zestien, terwijl die een tijdje geleden nog achttien was.

Huurwoningen in Lunteren - Mitula Woning
Huurwoningen in Lunteren – Mitula Woning

Image Source: mitula.net

Sectoren met de beste beleggingsvooruitzichten zijn technologie, waarbij Europese techbedrijven niet moeten worden vergeten en financials. Juvyns: “De koersen van Europese financials zijn hard gedaald. Het is een kans voor dappere beleggers.”

Klik op de afbeelding voor een grote versie

Appartementen te huur in Arnhem · kamer
Appartementen te huur in Arnhem · kamer

Image Source: kamer.nl

 

2 kamer appartement barneveld
| Welkom om mijn eigen website , in dit moment Ik ga naar geef je met betreffende keyword. Nu , hier is de primair grafisch :

Appartement 3 kamer
Appartement 3 kamer

Image Source: hurenindebrouwerij.nl

Hoe ongeveer image over ? is eigenlijk dat zal opmerkelijk ???. als je meer dedicated daarom en wilt , Klik gewoon op Als laatste punt als u wilt Gain nieuw en laatste graphics verwant met (2 Kamer Appartement Barneveld), te volgen gelieve ons op Google plus of Save deze site , we proberen onze beste om u te presenteren Regular up-date met Fresh en New graphics . Wij hopen u like houden hier. Voor veel updates en recent nieuws over (2 Kamer Appartement Barneveld) shots , gelieve vriendelijk Volg ons op tweets, Path, instagram en Google Plus, of u markeert deze pagina op Boek Mark sectie , Wij proberen om u te presenteren up-date regelmatig met alle nieuwe en verse graphics , Love uw surfen, en vind de juiste voor u.

Bedankt voor uw bezoek onze site , inhoud hierboven (2 Kamer Appartement Barneveld) gepubliceerd. vandaag we are opgewekt aan kondigt aan dat wij een ongelooflijk interessante topic te worden gewezen op, namelijk (2 Kamer Appartement Barneveld) many people zoeken naar specificaties van (2 Kamer Appartement Barneveld) en zeker een van deze is u, is het niet?

Appartement Ds
Appartement Ds

Image Source: nederwoon.nl

Schouten Hof 15 in BARNEVELD
Schouten Hof 15 in BARNEVELD

Image Source: westeneng-makelaardij.nl

Brouwerstraat 15 in Barneveld 15 HA: Appartement. - Wolfsgoed ...
Brouwerstraat 15 in Barneveld 15 HA: Appartement. – Wolfsgoed …

Image Source: realworks.nl

Gallery of 2 Kamer Appartement Barneveld