1 Kamer Appartement Leiden

Posted on

1 Kamer Appartement Leiden

Lyxor heeft een opmerkelijke robotica-ETF gelanceerd. Big data-analyse bepaalt het selectieproces. Futurist Martin Ford is er ook bij betrokken.

Huurwoningen studenten in Leiden - Mitula Woningen
Huurwoningen studenten in Leiden – Mitula Woningen

Image Source: mitula.net

ETF-recensie: De slankste ETF

Lyxor heeft een nieuwe ETF gelanceerd en het is een bijzondere. Voor de nieuwe Robotics en AI ETF, die dus belegt in bedrijven die zich bezighouden met robotica en artificial intelligence, is volgens Lyxor-moeder Société Générale een geheel nieuwe index gebouwd. Deze index kwam vooral tot stand door big data-analyse en adviezen van futuroloog Martin Ford.

Appartement te huur in Leiden voor €11 | Kamernet
Appartement te huur in Leiden voor €11 | Kamernet

Image Source: kamernet.nl

Martin Ford

De ETF volgt veel bedrijven. Uit de eerste selectie van 210 aandelen halen uiteindelijk 150 bedrijven de index. Dat zijn bedrijven met de hoogste score op R&D-uitgaven/netto-omzet, Return on Invested Capital en 3-jaars omzetgroei. Hierbij worden ook bedrijven opgenomen die niet betrokken zijn bij de ontwikkeling van Robotics en AI, maar er juist gebruik van maken. De ETF is hierdoor breder van opzet.

Appartement Hooigracht te huur in Leiden - 316352
Appartement Hooigracht te huur in Leiden – 316352

Image Source: directwonen.nl

Lyxor: “De index van Lyxor’s ETF is diverser dan andere Robotics- en AI-producten, heeft tot 70% meer bedrijven in de portfeuille en kent een bredere spreiding over middelgrote en small-cap bedrijven in een breder scala van sectoren en geografische gebieden.” 

Beleggers hebben dit jaar volgens Lyxor al voor 1 miljard euro in Robotica-ETF’s gestoken, waardoor deze beleggingsniche inmiddels 3,7 miljard euro waard is. Lyxor: “Analisten voorspellen dat robotica-bedrijven in 2025 jaarlijks 90 miljard dollar zullen omzetten.

Appartement zeestraat in Noordwijkerhout - Mitula Woning
Appartement zeestraat in Noordwijkerhout – Mitula Woning

Image Source: mitula.net

De Lyxor Robotics & AI UCITS ETF is genoteerd aan de London Stock Exchange, Xetra en Borsa Italiana met een Total Expense Ratio van 0,40%. De naam van de benchmark heet toepasselijk: Rise of the Robots NTR Index.

1 kamer appartement leiden
| Toegestaan om te helpen mijn eigen blog, op dit gelegenheid I ‘ll leer je met betrekking tot keyword. Nu , hier is de 1ste impressie :

Lees ook :  Vinyl Vloer Voor Badkamer
Woning te huur: Verbeekstraat 11 11 CA Leiden - VBO Makelaar
Woning te huur: Verbeekstraat 11 11 CA Leiden – VBO Makelaar

Image Source: cloudfront.net

Hoe ongeveer foto eerder genoemde ? is meestal in welke awesome ???. als je dat misschien als je het waardeert en wilt , Opslaan badge op de pagina , en het zullen be direct saved in uw notebook computer. Ten laatste als u wilt receive nieuw en laatste afbeelding verwant met (1 Kamer Appartement Leiden), te volgen gelieve ons op Google plus of Save deze website , we try om u te presenteren Daily update met Fresh en New shots . Wij hopen u liefde logeren hier. Voor veel updates en laatste nieuws over (1 Kamer Appartement Leiden) pics , gelieve vriendelijk Volg ons op tweets, Path, instagram en Google Plus, of u markeert deze pagina op Boek Mark sectie , Wij proberen om u te voorzien van up-date periodiek met alle nieuwe en verse Foto’s, geniet uw zoeken , en vind de juiste voor u.

Bedankt voor uw bezoek onze site , artikel hierboven (1 Kamer Appartement Leiden) gepubliceerd. vandaag we zijn opgewekt aan kondigt aan dat wij een zeer interessante topic te worden gewezen op, dat is (1 Kamer Appartement Leiden) Veel particulieren een poging om te vinden informatie over (1 Kamer Appartement Leiden) en zeker een van deze is u, is het niet?

Appartement te koop: Tomatenstraat 11 A 11 HH Leiden [funda]
Appartement te koop: Tomatenstraat 11 A 11 HH Leiden [funda]

Image Source: funda.nl

Te koop, zgan 11-kamer appartement met lift, Sigmaplantsoen 6711 Leiden
Te koop, zgan 11-kamer appartement met lift, Sigmaplantsoen 6711 Leiden

Image Source: vandenassem-deridder.nl

Appartement te huur: Vrouwenkerksteeg, Leiden voor €750
Appartement te huur: Vrouwenkerksteeg, Leiden voor €750

Image Source: pararius.nl

Appartement Joseph Haydnlaan Leiden | Mitula Woningen
Appartement Joseph Haydnlaan Leiden | Mitula Woningen

Image Source: mitula.net

Appartement te huur in Leiden: Beestenmarkt
Appartement te huur in Leiden: Beestenmarkt

Image Source: casco.io

4 kamer appartement in monumentenpand in Leiden - BestHome4U
4 kamer appartement in monumentenpand in Leiden – BestHome4U

Image Source: besthome4u.nl

Gallery of 1 Kamer Appartement Leiden